Paranormal activity..

..så nu får det bli lite Moulin Rouge med tjejerna och tilltugg, vindruvor och cocosnöt. Känns som jag inte ska lägga mig med en skräckfilm som sista tanke. Bättre uppdatering kommer i veckan :)
Joanna bad om lite mer bandtips från Rookiefestivalen. Som jag nämnt gillar jag Hanna Turi, och hon var galet bra live. Har även upptäckt två nya band - Just ahead och Bemsha! Båda finns på spotify!
Natti

Samson for president

Är råtaggad. Det spritter inom mig av iver. Jag vill göra så mycket. Jag vill börja nu. Ikväll kommer jag jobba mellan 20.00-02.30 för att hänga lite på publikområdet. Vad det innebär får jag veta lite innan passets start. Men jag och Jesper funderade på om det innebär att hålla blicken på publiken istället för artisterna = artistens syn under en konsert. Man ska vara positiv!

Men jag är ännu mer taggad på det nya projektet jag är med i. Det är jag, Mikalea, Maria och Jesper som ska promota artisten Samson For President. Så träffade honom och Minna, som går tredje året av samma utbildning som jag, imorse för att få veta vad dem vill göra med oss ;) Han var så härlig och jag blev hur inspirerad som helst, Vill börja nu nu nu! Vi fick även varsin skiva av honom - så här ska lyssnas!



Rookiefestivalen för tionde året

Woho, tränad och frukosterad. Nu väntar ett möte om ett nytt projekt. Och sen Rookiefestivalen! Finns bara ett ord för idag - Awesome!


Scar Tissue

Sprang på denna goding på Ica - Scar Tissue av Anthony Kiedies, sångaren i Red Hot Chili Peppers. Tror jag måste lägga nyttig fakta åt sidan för denna bok.. Men jag har så mycket jag ska (vill) göra, kanske ska spara den till Thailand. Hmm, vi får se vad kontot och schemat har att säga om mina planer.



Natti


Hemma!

Nu är jag äntligen hemma igen, och tro det eller ej men så fort jag mötte upp Maria på centralen försvann min ångest. Kände bara hur skönt det skulle bli att kom hem igen. Det är svårt det här med två hem, speciellt när det inte ens ligger i samma stad. Jag, Maria och Sandra pratade om det i bilen - man lever verkligen dubbelliv. Så det är inte så konstigt om man får panik ibland, jag lämnar ju alltid det ena livet bakom mig. I fortsättningen ska jag försöka para ihop dessa lite bättre. Men det kanske blir lättare nu när jag ska flytta till radhus och få nya familjemedlemmar ;) Det är många liv som ska provas på under studietiden!

Nu ska jag, för andra gången, påbörja en diet. Så kvällens planer blir att packa upp och göra soppa för hela veckan. Mieums (mums på skånska är ett underbart ord!)

Ångestfylld..

Tycker inte om att resa fram och tillbaka, så nu blir det nog ingen mer Stockholms-vistelse förrän jul. Har en känsla av att jag ändå har rätt mycket och därmed inte hinner även om jag vill. Grupparbeten, intervjuer, rookie, ett nytt projekt, tentaplugg, föreläsningar, flytta, träning.. och sen kanske det viktigaste som jag skjutit på så länge - besöka trafikskolan och fixa det där jekla kortet som jag var så nära i somras. Dumt att jag skjutit på det, mycket ångest som den där historien bjudit på.


Min syster Joanna som jag alltid saknar mest. Försöker övertyga henne om att bosätta sig i hultsfred efter studenten. Inte helt övertygad än..


Hyfsat redo för vintern

Efter att CSN fyllt på mitt konto med tre månadsbetalningar kan mina fötter nu tacka mig för att jag köpt ett par varma skor inför den kommande vintern.  Det syns inte på bilden men dem är fodrade. Awesome! Med dessa och vinterjackan kan alla föreläsningar sluta bekymra sig över min närvaro - räkna med mig!


Sista kvällen i Stockholm för den här gången

 

 

Kvalitetstid med Joanna och Elin. Det lindrar min ångest! Dock lite besviken över att dem inte har lika mycket pannkaks-cravings som jag har så här 11 på kvällen.. En annan gång borde vara nu! Joanna har lovat att göra det när hon kommer till mig nästa vecka :)


Tack tjejer för en helt underbar kväll - den ska jag sakna!

Gårdagen är en dag jag vill tillbaka till. Rosendalsträdgård bjöd mig och Jenny på kladdkaka och morotstårta. Dessvärre fick vi slänga i oss mumsbitarna då ett antal småfåglar inte var rädda att visa framfötterna. Jenny påstod att hennes dag blev förstörd samtidigt som hon svingade runt sin gaffel och skrek ofina ord till de små fjäderbollarna.

Vid 15.00 sa vi hejdå på franskt vis och jag mötte upp Emma och traskade till Judith. Hittade mycket fint men Thailand tvingar mig att spara pengarna! Den som väntar på något gott.. Så istället köpte jag mig ett billigare, med något kortare livslängd, alternativ - té medan vi väntade på Emelie. Emma hade använt sin vuxna ålder och köpt oss en låda med vitt vin till kvällen.

Hemma hos Emelie ställde jag mig vid spisen och wookade till det hela. Tjejerna körade till musiken och förundrades över de vackra extra takterna. Det var längesen jag var med om en sådan konversation, men gärna snart igen! Middagen spenderades framför de magiska filmerna vi skapade i Windows Movie Maker för tre och fyra år sedan. Fan vad vi va bra! Det kittlade gott i magen och idag står jag över träningen för att den behöver vila. Efter att ha sett filmen både en och två gånger gick vi över till hårddiskens alla gymnasiebilder. Efter att ha kommenterat flertalet bilder med Fan vilken rishög jag var den dagen insåg vi alla att det kanske var så där vi såg ut när vi var som finast.. Undrar just om man kommer titta tillbaka på sig själv om tre år och uttala samma vals igen?

Nu ska jag försöka få tag i min storasyster för att få till en lunch. Sen borde jag läsa lite marknasföring eftersom jag skippade föreläsningen igår.


Men alla har knäppa sidor!


När något inte är som jag vill kan jag verkligen få panik. Det bara spritter i hela kroppen och det känns som jag ska gå i tusen bitar. Jag blir hysterisk, arg och oresonlig. Det är då min stabila syster alltid hjälper mig, även om jag skriker på henne och säger att hon är dum som inte fattar att "jag skulle inte bli så här galen om den inte var livsviktig just nu!".. Just nu handlar det om en mycket viktig sak som bara försvunnit. Det är iaf så det känns när jag blir så här arg. Kameran är helt borta. Igår låg den under bordet, och just nu undrar jag varför den låg där? Och varför plockade jag inte upp den när jag såg den? Nu har någon annan självklart gjort det men kommer inte ihåg var den flyttades. Det blir en helt underbar dag utan bilder som förevigar ögonblicken!


Kan inte få en mycket bättre start på en helt underbar dag!

Gick som vanligt upp tidigt. Även om jag inte vill medge det så är jag en av sån där jobbig person som älskar att gå upp tidigt och ta vara på dagen. Så när jag av mig själv vaknade klockan 09.00 fick jag lite panik, sprang upp hoppade i träningskläderna och rusade ut med min ipod. Ipoden visades dock vara kvar någonstans runt 2007, vilket var en period med bara lugn musik..  men jag fick iaf fart på musklerna och sprang omkring i Vinterviken, som måste vara en av Stockholms vackraste platser.

Klockan 13.00 ska jag ta en promenad med Jenny och sen äta lunch. Sen ska jag möta upp Emma och Emelie för att äta middag. Mycket kära återseenden! Åh vad jag längtat till den här dagen!


Efterbilden!


Det är så här ni kommer få se mig ett tag framöver, hur känns det? Bra val? Who cares!?


Mini-Cupcakes!


Lagade middag till hela familjen, min kycklingsallad som är grym! Sen överraskade jag med mini-cupcakes och vaniljglass. Hur snäll är inte jag? Senare lägger jag upp bilder på mitt nya jag :) Har bara jättemörka bilder som inte gör min frisyr rättvisa. Jag är supernöjd och typ två kilo lättare!


Denna vackra dag ska ej förstöras med tårar, kom ihåg det!

En liten varning till dig som klipper mig idag - se till att det blir snyggt. Vet inte riktigt vad jag tänkte med men nu känner jag att jag inte kan släppa denna tanke på en förändring. Har haft denna 1-meterslängd så länge jag kan minnas. Även om jag är några år efter alla andra i page-modet så känner jag att min tur kommit. Blir det katastrof så gömmer jag mig i Hultsfred till jul. Sen blir det Thailand och där kan lite sol och bad förlänga håret fortare..

Känns som min inställning är ganska negativ, men jag är väldigt nyfiken på resultatet. Så här ser jag ut nu iaf. Och jag hoppas min efter-bild tar över med bravur!

 


Una pista de musica

Hanna Turi är en artist som kommer och förgyller vår tillvaro i Hulstfred nästa helg. Då är det dags för Rookiefestivalen 2010 att gå av stapeln! Jag hoppas verkligen jag kommer kunna se, eller iaf höra, henne live. Kan ju hända att jag jobbar just då, det återstår att se!




Vid din sida

Det var en underbart mysig middag. Oskar, min systers man, utsatte oss för ett nytt recept - beef bourginon. Till vår stora överraskning var det utsökt. Högsta betyg till husets man! Dock var det så gott att jag kunde ha smällt i mig flera portioner. Men icke! Har nämligen en ny regel. Endast en portion per måltid. Detta för att jag aldrig blir mätt. Helt sjukt! Men sen jag kom hem från Barcelona har jag aldrig kännt mig proppmätt, inte ens i närheten av mätt. Ni vet så där mätt så man bara vill luta sig tillbaka, knäppa upp byxorna och ställer sig frågan Hur fan kunde jag vara hungrig? Har funderat över vad det kan bero på men kommer inte på något. Det är riktigt tråkigt att bara kunna känna hunger men aldrig bli tillfredsställd.

Nej nu ska jag dricka en kopp té och se en av mina favoritfilmer Vid din sida med Julia Roberts och Susan Sarandon. En riktig snyftfilm! Sen utfrågning av min lillasyster. Vill veta vad som hände mellan henne och en okänd på Grodan ikväll!


Never on a Sunday

Egentligen var min plan något helt annat än hur jag spenderar min söndag. Skulle göra ett läskigt besök hos frisören, men så klart är det inte öppet på söndagar. Puh. Sen skulle benen springa bort fett. Men på något, inte så oklart, sätt har jag inte förmått mig att ens byta om till träningskläder. Nu är det snart faktiskt försent och jag hoppas att morgondagen ger mig lite härligare väder.

Snart ska jag göra mig iordning för middagen hos min syster. Idag ska jag inte vara en tråkig grown up. Nej idag ska jag ställa upp på vad än min systerson vill att jag ska göra. Jag kanske kan se det som min träning för att höja ambitionsnivån.


I Gävle Bro i somras med min systerson!


"You don't look like a columbian guy.."

Jag återförenades med min blivande resekamrat Taylor. Denna kväll tvingade jag henne inte att tagga till, det klarade hon så bra själv. Kanske var det en mintu eller två som låg bakom det. Kvällen tog oss till Berns. Vad som hände där får vara osagt. Eller helt ärligt så är kvällen ganska dimmig. Jag skyller på rökmaskiner. När de bli ute?

Någon gång runt fyra hittade Taylor en mycket stilig man som hon lämnade mig för. Jag mötte upp en gammal vän och istället för det där fyllekäket jag så länge pratat om fick åkte jag hem. Jag längtade till sängen, så mycket att jag somnade på bussen. Idag hade jag tur att bli väckt av busschauffören, inte alltid man har den lyxen! Men när jag reste mig för att stega hemåt kände jag hur fötterna svek klackens höjd och jag beslutade mig för att gå barfota, vilket visades vara ett dåligt val. Fortfarande kan jag skåda små köldblåsor på trampdynorna.


Nej nu blir det sura läppen!

Har skrivit massa inlägg idag på väg till sthlm, men så fort jag klickade på den lilla knappen som ska förnya min blogg så gav internetet upp. Tele 2 sägs vara bra överallt i Sverige, men vägen mellan mina hem är tydligen inte testad så noga. Illa!

Detta gör iaf att jag inte orkar skriva en bokstav till om mitt liv. Nu blir det utgång med syster och förhoppningsvis Ellen :)

Varje gång du möter min blick

JAG HAR BLIVIT MED RADHUS! Idag bekräftades det vi alla väntat på - screw Stålhagen! Detta innebär att jag i mitten av november frå flytta in i tillsammans med två andra musiksjälar. Ni kan inte ana hur underbart detta känns! Så bygger vi på glädjen med ett avslutat arbete, ett nytt partnerföretag - Peace & Love, och en resa mot Stockholm. Detta måste firas med kvällens återupptäckta låt.


Kul att man flyttar längre ner och det då bjuds på tidigare snö..

Denna morgon är inte min vän. Klockan kan inte ha varit medveten om hur svårt jag hade att somna igår då den började tjuta redan klockan 08.00. Det där med 8 timmar sömn per natt är viktigt. Nåja, bråk löser ingenting. Antar att jag skulle förlora en föreläsningsstart då. Fail. Detta blev även en petitess då gardinen visade sig dölja ett snölandskap utan dess like. Det är lustigt att man blir lika chockad varje gång. I år tycker jag dock att den är överdrivet tidig och man har rätt att få klaga lite grann.

Nej nu börjar en föreläsning.

Una pista de musica

Spana in detta band:     Ruh

Nu ska jag göra en analys på vår analys i vårt analysarbete. Sen sova. Eller jag borde somnat för längesen. Har en känsla av att morgondagen inte kommer bjuda på mycket fritid.


Första snön har fallit i Hultsfred och då drar jag!

Nu har jag landat i min lägenhet som jag förhoppningsvis snart får lämna. Då menar jag inte bara för några timmar eller dagar utan för alltid! Hoppas få flytta in i en ny lägenhet redan i november. Så kära klasskamrater, vänner och familj - watch out! Då kommer det behövas hjälp med det mesta ;)

Så varför denna frånvaro? Jo jag har nämligen suttit inlåst i skolans numera ganska mörka korridor. Yes på Campus Hultsfred finns bara korridor i singular! Men tack vare min grupps engagerande och envishet kan ni snart skymta mig i Stockholm för en längre vistelse, en hel vecka! Ses vi då?

Sen hoppas jag att Stockholm bjuder på ett varmare, eller iaf mer höstigt, väder än vad Småland nu gör. Ikväll satte ett antal snöflingor färg på jackan. Jag är inte redo att skiljas från cykeln och än mindre att behöva gå i Converse till skolan. Hua.


Frånvarande

Jag är på jakt efter vår fiktiva skaare. Uppdatering ikväll!

Efterlysning

Har du sett en man som inte duschat på flera dagar, går barfota och har grov kroppsbehåring? Han är vegetarian, i vissa fall även vegan, lyssnar på glad musik men är ej sorglös. Han är nypiercad och gillar sånt där som rör miljön, han pratade om att gå med i Greenpeace. Dock oklart om han genomfört det än.. 

Du skulle passa som handen i handsken! A perfect match. Ja du är helt enkelt vår underbara fiktiva ska.are. Du kommer göra vårt arbete vackrare än vackrast och du kommer kröna oss till ska-kungar när vi är färdiga med dig. Förhoppningsvis kommer du sätta ett A på pappret. Imorgon vet vi svaret.


Releasfest

Sandra var nyss här. Hon hade varit effektivare än jag och fått tag i en Stim Music Expo-biljett till skillnad från mig. Hon berättade en sak för mig som jag självklart måste tipsa er om. En artist vid namn Adam Heldring hade releasfest efter mässan. Enligt mig är det ljuva toner.



Åh inte nog med detta - han har även gått samma utbildning som jag!

Måste vara världens bästa låt



Var det bara jag som älskade Grynets Show? 

Tentafestbilder



Igår var det flopp

Lördagen var som förutspått en mycket intressant kväll. Har än en gång fått se hur smådstadslivet fungerar. Började med 30 minuters väntan på EN öl och när vi var redo för dansgolvet värmde Dj.n upp med dansbandsmusik. Sen kom en övergång jag inte kan säga att jag varken är van vid eller uppskattar. Hultsfreds metallband tog "ton" och tjejerna längts fram byttes mot ett 10-tal killar som hoppade runt som duracellkaniner. Vi studenter tog ett kliv bakåt, vissa med förtjusninng andra med förakt. Jonathan tog dock ett danssteg in i ringen och bidrog med rumpdans. Uppskattades hysteriskt mycket av oss, dock inte av dina "danspartners"..

Idag var en mysdag som jag verkligen var i behov av. Tog en långpromenad med Helena och Maria på festivalområdet. Vi fick alla festivalkänslor och planerade hur nästa sommar kan komma att bli! Vet inte om detta var en bidragande faktor, men nu befinner sig Helena, Maria, Jacob, Jesper, Pantea och Jenny i en bil på väg till Tyskland. Vad som ska göras där förstår ni nog alla. Jag var illa tvungen att tacka nej till detta då jag fortfarande känner mig dålig och för det grupparbete som ska vara klart tills på torsdag! Om detta uppfylls blir det Stockholm i en hel vecka! Åh vad jag längtar.


Gå genom staden med tunga steg

... dagen måste börja med en promenad. Sen kanske jag kan höra lägenhetens rop efter en uppfräschning. Eller min kropps behov av lugn och ro. Det där passet med box får vänta en vecka till. Varför lägger man ens in aktiviteter på söndagar - enda dagen i veckan som man får vila utan ångest. Det ska man ta vara på!


Ses imorgon någon gång runt eftermiddag


Nu ska jag, tjejerna och en massa klackar ut och leva uteliv i Hultsfred. Intressant


Den där första tentafesten

Ja eftersom barnkalas var kvällens tema så det var inte helt onaturligt att festen pryddes av färg, låtsastatueringar, hänglsen, spikes, klisterörhängen, pärlhalsband och blommigt. Själv dansade jag i en blommig kjol, ninja turtles-t-shirt, flätor och godishalsband. Men efter ett glas eller två så var man lika snygg som alltid. Sandra tog chansen att använda 20-årspresenten - den rosa kickboarden!

Kvällen avslutades helt ofrivilligt då 90-talsmusiken gjort oss så lyckliga att rösten brast. Men det kanske var lika bra då klockan hunnit slå fyra, iaf för 15 tappra själar. Självklart fick jag hemsläp och duon joinade efterfesten på facebook, as usual.

Efter 6 timmars energipåfyllning ringde en av dem där som gick hem tidigt och var pigg, till skillnad från vissa andra. Tillsammans med lite idol åt vi frukost och sen tog vi en promenad över till tjejerna på Barrvägen. Det var väl dagens stora uppgift. Nu sitter jag och äter lite middag i väntan på att dra på mig ett fodral och gå in för sex and the city-tema. Metropol har invigning och det ska festas!


Tentafest här kommer vi!

På väg till Vimmerby laddar vi med 90-talsmusik, bland annat Macarena.

- Asså hon har så sjukt dålig engelska! Och han med!
(tystnad och sen)
- Men Sandra, sjunger inte han på spanska?

Nu beger vi oss till Stålis för efterfesten förfest mena jag så klart!

Ny hatt från Lindex som tydligen inte riktigt uppskattades i Vimmerby. Men det är okej, i Hultsfred får jag ha min hatt!

Rookiefestivalen närmar sig

Btw.

Idag klockan 15.00 släpps alla Rookiebanden! Håll utkik här!

Fäääääärdig!

Kommer ni ihåg när man var liten och skrek "Fääääärdig! Mamma! JAG ÄR KLAR!" Idag känns som den ultimata dagen för återanvändandet av denna nostaligska fras! Tentan är skriven och det känns väldigt befriande. Så klart ska denna dag avslutas med en tentafest. Kvällens tema är barnkalas! För visst har vi varit duktiga och pluggat hårt men samtidigt får vi inte glömma Jonathans födelsedag! Har man oturen att få svara på jobbiga frågor så ska man firas ordentligt med fest på kvällen!

Nu blir det lite lunch och sen försöka komma på vad vi ska klä ut oss till. Känner mig riktigt spexidag idag så var beredda på någonting stort (eller inte.. det lär ni märka!).

Ny frisyr ett måste!

Nu ska jag sova för att vakna inför den där dagen som är något nytt för mig. Glöm ej:
Pass, blyertspenna, bläckpenna, lämplig energi (ej något som luktar eller låter, usch vad jobbigt!) och.. en hjärna som klarar allt!

Men ni kan få något att klura på medan jag införskaffar mina första hägskolepoäng! Ge mig ett svar på detta!

-Jag mååååste klippa mig!
-Det sa du första nolleveckan också..
-Gjorde jag? Oj, då har jag inte haft en accepterad frisyr på mycket längre.

Inser att det är lite kris och dessutom vill jag göra något nytt. Mitt löjligt barnvänliga utseende skulle behöva en ny vän att klättra upp på nya nivåer med. Lugg känns spännande, men nej det har jag som sagt lovat mig att inte klippa. En page skulle vara kul, fast mer axellångt hår. Så drastiska ska vi inte vara, även om håret växer fort. Jag vet redan nu att jag kommer sakna mitt långa flaxande hår väldigt mycket. Men vad tror ni jag skulle passa i?


Skulle vilja, våga, skaffa mig den här looken. Men vad händer den dagen man försovit sig eller bara inte orkar ta fram plattången..?


Sch! Study buddy har somnat



Nu blandar jag snart ihop allt.. kan det inte bara vara fredagen den 15 otober runt 2-tiden?

Eller om det kanske är en dag som denna man ska ta tillvara på hemleverans av pizza?

Så är dagen kommen. Efter idag kommer böckerna vara så använda att det inte kommer kunna säljas vidare. Klockan 11.00 kommer study buddy, då fortsätter vi att exemplifiera "våra" teorier. Egentligen ska vi väl mer eller mindre låsa in oss men jag har en känsla av att jag borde gå till mataffären. Sandra kommer få en chock när hon öppnar mitt ekande kylskåp. Det där med att studenter inte ska ha allt har Sandra inte riktigt förstått.

Undrar om någon har bra tips på tenta-godis? Det där med bananer ska vara en riktig hitt!

I mitt hus gäller dessa regler

Att jag ärvt många egenskaper utav min mamma är något jag inser oftare. Men ibland blir jag väldigt fast i det system som min familj lever efter och alltid har gjort.

Insåg för några veckor sen då en hemlig vän satt vid mitt köksbord och imiterade en trumma med en sked. Skulle precis avbryta honom när jag insåg att jag faktiskt inte brydde mig ett dugg om detta. Det enda som kunnat skadas var ju hans eget lår eller vänsterhand. Vad gör det mig om han med hjälp av min sked gör vackra ljud? Inte någonting! Så, i mitt hushåll är detta helt accepterat.

Bara för att jag är van vid något betyder det inte att jag tycker att det är rätt. Reflektion genomförs!


"Men kolla mina halsmandlar då! Nej juste jag har ju inga.."

Seriösare än så här blir det inte i duon. Nej, efter 7 timmar av föreläsande är det dags att äta middag med Maslow, Mintzberg, Porter och Vroom. Först ska vi dock ringa det som förhoppningvis ska komma att bli vårt parnterföretag (om Mikaela, Sam och Samuel läser detta så ber vi om er förståelse och tillåtelse till att vi tar tag i detta!).

Innan jag lägger huvudet på kudden ger jag ännu ett bidrag till ett rikare musikliv



Vi fick frågan på en föreläsning - Varför har Håkan Hellström lyckats så bra? Inget konkret svar har ännu visat sig. Men vi alla höll med om att han är något extra som vi alla vill ha en del av.

Något mycket trevligt trillade in i maliboxen


Har jag berättat att jag älskar min utbildning?


Imorgon är en dag att se fram emot!

Efter Daniel Johanssons första föreläsning idag skippade vi bullbaket hemma hos Pantea för att diskutera vad vi kommit fram till under helgens tentaplugg. Jag bjöd Sandra på min föreläsnings-sammanfattning och i utbyte fick jag middag! Sen ska jag inte ljuga om den lilla kanelbulle som slank ner, och ett digestivekex... och kanske var det en chokladkaka även. Men man måste ju stötta skolan i Kolbäck som tappert försöker samla in pengar till en eventuell klassresa. Jag menar, om plånboken blivit lättare kan väl magen fyllas?

Vi insåg att great minds think alike - då helgens läsning bidrog till en utmärkt konfliktfri diskussion. Vi har även bestämt vilka frågor som skulle ge oss högsta betyg och vilka som kan uteslutas. Imorgon väntar en dag av 6 timmars sittande i salen Funk. 9.00-12.00 fortsättning av Daniel Johansson. 13.15-16.00 en gästföreläsning av Stiggy och SMFF. Kvällen kommer fortsätta där vi avslutade idag!


Nu cyklar jag till skolan


Tydligen gör jag såna här miner hela tiden. Om man nu kan lita på Jonathan och Samuel. Mycket oklart..


Webb-tv ville som vanligt inte hänga med mig.



Helt sjukt va mycket rysningar jag får till det här. I 2.33 vill jag typ lägga mig ner och dö lite grann. Sen är kontrasten brutalt bra!

Efter 16 sidor, 8 timmar, en måltid och massa musik är det dags att slå igen böckerna

"Ofta skriver elever att Ad Hoc-grupper och projektgrupper är samma sak. Det är jättefel. Skriv aldrig så." Men nu har jag sökt efter ett svar som ska skilja dessa områden från varandra utan resultat. Båda är grupper som  är avsedda för speciella mål och sedan splittras. Gränsen verkar vara hårfin. Så kan någon ge mig ett bra svar på detta?

Nu ska jag slå ihop böckerna och avnjuta lite Paradise Hotel och äta glass. Vaniljglass med chokladkross, den bästa!


Stim Music Expo 2010 18 Oktober


PH

Radion gav mig mycket goda nyheter och en kvällsplan att längta efter. Ja detta är kanske inte det mest imponerande eller kompetensrika program, men underhållande är det helt klart! Ikväll sänds det första avsnittet av Paradise Hotel, dessutom är det ett dubbelasvnitt! Ni är hjärtligt välkomna hit ikväll klockan 19.00, helt på egen risk!


Idag är en dag att bli frisk på

Nej nu har andra örat kommit in i matchen. Och näsan är på god väg att gå med. Så idag är det jag som åker till apoteket och köper nässpray! Är lite rädd att nästäppan ska hålla i sig till fredag. Det där med att snörvla på prov är inte uppskattat och jag snyter mig inte offentligt - dels för att det låter så äckligt och att jag är dålig på det. Har aldrig riktigt lärt mig det där. Klen? Fel teknik?

Åh nu inser jag att mitt ämne ligger i topp på myskaraktär. Dagen fortsätter i gråskala - ensam sitta och sammanställa alla anteckningar. De andra har åkt till skolan för att plugga, men jag skulle nog bli klassens minst populära om jag åkte dit och snorade ner alla. Jag har sagt det förr men om jag vilar idag så jag nog frisk imorgon. Om någon sitter inne på en bli-frisk-kur och fortfarande inte givit mig receptet - känn stor skuld! 

 


Två favoriter




Natti

Thailand må vara överskattat när ens bästa vän väljer att plugga därifrån..

Jag såg en film för dig, för jag vet att du gillar den. Jag tyckte om den, mer än någon annan film på mycket länge. Jag levde som Holly och du var min Gerry. Ta det inte fel min vän. Du vet på vilken nivå jag talar om. Kom hem. Jag saknar dig



p.s.... I love you


Och hur många tryckare har dansats?


Welcome Sunday - be nice to me

Förkylningen har lämnat halsmandlarna i fred och låtit dem gå över till naturlig storlek. Däremot har örat fått sig en smäll. Känns som jag har fått öroninflammation på mitt högeröra. Dessutom har ett lock lagt sig över örat så jag måste ha musiken på högsta volym, poor neighbor! Fast å andra sidan ska dem jävlarna straffas då dem tre helger i rad snott min morgontidning! INTE OKEJ! Orkar inte ha mer kontakt med polisen nu, men jag har ju faktiskt betalat hela 700 spänn för 6 månader, och inte för att någon annan ska läsa den!

Nu ska jag lyssna vidare på 90-talsnostalgi och äta min frukost. Sen plugga!


Natti

Sängen är uppbäddad och jag är redo för åtta timmars sömn, max. Om jag somnar inom 4 minuter vill säga. 09.00 kommer mobilen börja tjuta och även om den inte är så högljudd och hemsk så kommer jag hata den bara för att den väcker mig på en söndag. Jag kommer garanterat trycka på snooze-funktionen men jag kommer absolut inte somna om för det. Jag kommer ligga vaken i de fem minuterna jag har på mig innan den börjar gorma igen. Dessa fem minuter brukar spenderas med ångest över allt som ska göras och jag frågar mig varje gång varför jag inte går upp och börjar istället för att ligga kvar och må dåligt tills mobilen tillåter mig att stiga upp.. Denna process är och kommer förbli ett mysterium tills jag lyckas vända den. När ska det ske?

Hade iaf en otroligt mysig kväll. "Lagade" tacos med Mikaela och sen tog vi fram varsin gitarr och klappade lite fint på strängarna. Sen gick vi en portuppgång bort för att kolla på The Notebook. Många tårar fälldes. Som vanligt. Nästa gång blir det Moulin Rouge och My Sisters Keeper. Bra filmer kan man inte se för många gånger!

Nej nu ser jag att min sovplan inte hålls. Natti


Barcelona

Idag är det mycket som talar för att jag ska åka tillbaka till Barcelona.

Två afrikaner från min klass la till mig på Facebook (alltså nästan 6 månader efter att jag åkt därifrån). En av dem inleder en chattkonversation med mig på spanska. Märkligt vad mycket man kommer ihåg ändå.. Trodde jag hade glömt allt, så mycket svenska som jag pratade under de två månader jag borde utökat mitt spanska ordförråd! Sen skriver min spanska bartender till mig "COME TO BARCELONA!" Precis samtidigt som han skriver det letar jag biljetter på ryanair och hittar dit- och hemresa för 776 kronor! Ska jag slå till?!



Så lycklig som jag var i Barcelona har jag aldrig varit - ibland är jag rädd för att det kommer vara den lyckligaste tiden i mitt liv.


Nu får organisation och ledarskap ge vika när jag behöver två saker!



Nu slår jag två flugor i en smäll när jag tar en promenad MED Mikaela! Behöver både luft och lite social tid!


En liten paus behövdes

Det blir mycket mer nätshopping när man bor som jag gör. Det är nästan roligare. Mycket smidigare liksom!


Allt ifrån Top Shop!


Hello Kitty

Efter 10 timmars sömn och en frukost fylld med vitaminer så ska jag sätta igång med plugget. På tisdag ska jag kunna det mesta och sen under onsdag och torsdag finslipa på det. Det är iaf min plan :) Skulle kännas så skönt om första tentan gick bra! Eller bra är inte tillräckligt.. Jag ska lämna Funksalen (Där jag kommer skriva tentan) med ett leende på läpparna. Och jag måste faktiskt erkänna att än så länge är tempot inte ens i när heten av vad mitt gymnasium bjöd på. Två prov, en inlämning, laborationsrapporter och läxor var vardagsmat!

Min hals är fortfarande skräp så blir ingen träning idag. Men jag måste nog lämna lägenheten för att få lite luft och, om någon vågar, träffa lite folk!


Mitt Hello Kitty-glas med färskpressad apelsinjuice!
(Skitbilder! Hoppas jag får ut lite pengar på försäkringen, efter stölden, så jag kan köpa en ny kamera.)


Allt jag säger ska inte tas så allvarligt, men det vet ni redan!

Tack vare Marcus Mac Losell så är jag nu nyförälskad. Och tänka sig, det är en kvinna som tagit plats i mitt liv! Ofta känner jag under de första tonerna om jag kommer gilla det eller inte, inget tålamod som sagt! Så var det med Band Of Horses - No Ones Gonna Love You, Kent - Chans, Melissa Horn - Jag Kan Inte Skilja På. Absolut var det samma känsla vid Maria Mena med Just Hold Me. Självklart vill jag att ni ska få ta del. Tycker ni om den så kan ni skatta er lyckliga till att ha en utsökt bra musiksmak och känsla för äkthet!


Helginvigning på Granitvägen

Underbart. Fantastiskt. Lyckat. Webb-tv fungerade inte som tänkt och eftersom jag var envis och bestämd med att inte ha tv hemma så sprack min idé om att mysa med en kopp té till Idol. Men då kom jag på den briljanta lösningen - Jag ska läsa! Älskar nämligen att läsa! Spenderar mycket tid och pengar inne på Pocketshop. Men tydligen inte den senaste tiden då min bokhylla endast innehåller kurslitteratur och gammalt tjafs. Nej sånt vill jag inte spendera min fredags kväll med!

Nu blir det istället jag och lite glass tillsammans med gänget på upper east side. Kanske dags för mig att komma ifatt denna serie. Jag som trodde den skulle hålla max två säsonger.. vilken osis jag har! Innan jag dyker ner i min underbart stora säng ska jag spela lite gitarr. Eller iaf försöka stämma den. Efter tentan börjar gitarr-lektionerna!


Barrvägen bjuder på fest. Bu Hu.

Nej tålamod är inget jag har. Fort ska det gå, vem har tid att vänta? Visst kan det vara mysigt att vara sjuk för man får ju faktiskt inte göra något med ansträngning utan måste ligga under en filt och högsta aktivitet är att klicka fram en ny låt på spotify. Men när mobilen plingar till och visar med stora bokstäver: FEST! Då vill jag bara ta på mig danseskorna (citerat av Emil Nilsson) och socialisera. Men, även om det tar emot, skickade jag svaret om att jag ej kommer medverka och hoppades innerligt att någon festar även för mig.

Så nu vädjar jag om kureringstips! Ge mig alla idéer ni kan. Jag är desperat och provar det mesta!


Det blir vila



Ett moment i kursen avklarat. Det firar jag med lite lugn och ro för mig själv. Hjälper miljön en bit på vägen när jag försörjer lägenheten med ljus från människans kanske viktigaste uppfinning. Hoppas jag mår bättre av några avsnitt med vänner och en smoothie. Annars ligger min b-plan framme och tinar i väntan på att blandas med kokosmjölk, squash och champinjoner. Längtar redan till middagen!


När man inte vet har jag hört att man kan citera Shakespeare

Redovisningen är över! Nu ska jag hem och kurera mig. Kycklingsoppa sägs göra kroppen gott. Enligt en säker källa ska saft vara det bästa oavsett sjukdom.. Må jag testa detta nytänkande! Men först cykla 3 km till apoteket. Här kommer man inte ifrån kroppsaktivitet även när den skriker "Ta det lugnt!"

Bör jag sova och ta det lugnt för att bli helt frisk eller ska jag ta tag i pluggandet ikväll?

btw

Andra året i gymnasiet fick jag nästan magsår pga att jag hade halsbränna ständigt. Detta grundades på stress och för mycket kaffe. Knaprade mer piller än jag förmodligen kommer göra under mina resterande år.. Idag har denna halsbränna tagit sig in utan att be om lov. Kan detta kopplas ihop med de förbannade kolhydraterna jag satte i mig under dagen. Jag som klarade mig utan dem i över en vecka. Nej jag har en plan, tajmad och klar in i minsta detalj - no more sugar. no more halsbränna.


Ursäkta att vi inte har med våra personnummer i rapporten, men Samuel har faktiskt inget och vi vill inte diskriminera någon i vår grupp!

Systrarna Nilsson fick avnjuta vårt sällskap under tiden av 6 koppar té, två koppar kaffe, en kanelbullar, två chokladbollar, en smörgås, en kycklingsallad och två tacopajer. Ibland satt vi där alla tre å i vissa ögonblick var det endast jag själv som satt där, nedsjunken i studier. Men det kändes ganska bra att sitta där samtidigt som regnet piskade ner i marken och kunder strömmade in och ut. Många fler än vi trodde. Men när det blev dags för middag ville vi byta miljö - tog två steg framåt och hamnade hemma hos fröken Kalnins. Där gjorde vi färdigt morgondagens presentation. Här skulle jag kunna skriva en hel uppsats om alla idéer vi hade, men jag känner att det där med att en historia är roligare om man varit med hör till här.

Efter dessa 12 timmar av hårt användade av hjärnan behöver jag sova. Mina halsmandlar är stora som pungkulor, stora pungkulor vill säga, och varken ibuprofenen eller alvedonen verkar hjälpa. Sömn och en c-vitamin-dos lägger jag mitt liv i. Men först bara en liten uppdatering på hur det är att bo på Granitvägen:

  • Igår på väg hem från skolan springer en 5-åring ifatt mig, samma lilla pojke som ville köpa alla mina saker när jag flyttade in. Han skriker att jag ska stanna för att få svara på hans fråga. Jag är snäll och väntar in den andfådda pojken "Ska vi knulla?" Jag blir paff. Det måste märkas på mitt svar "Nej det ska vi inte." Väldigt sansat går jag vidare och låser in mig i lägenheten. Borde jag kanske blivit arg?
  • Imorse när jag skulle låsa upp cykeln tycker jag att min cykel ser något förändrad ut. Har det någonsin stått nummer 9 på min cykel? Jag låser upp mitt rosa lås och ger mig sedan på baklåset. Men nyckeln passar inte. Första tanke: "Har någon bytt mitt lås?" Men jag inser sen att min cykel står bredvid. Så på något sätt måste jag satt fast mitt cykellås på grannens cykel. Så nu ber jag om ursäkt för att jag är den mest förvirrade människa.

Natti


God morgon

Upp och hoppa! Denna dag är en mycket upptagen ledig dag. Det ska pluggas hårt på Systrarna Nilssons Bageri. Men innan det ska jag sleva i mig min havregrynsgröt med äpple och nötter - sylt är helt uteslutet! Denna kombination är hur bra som helst. Så klart har jag min kära mamma att tacka för tipset!

Först vill jag bara visa er en sak. Klicka här för att se! Blir ni inte imponerade så blir ni iaf bjudna på en nostaligtripp!

En av de bästa dagarna i mitt liv

Tänk att vara lycklig från det att solens strålar når jorden tills man somnar (läs: däckar). Ingenting kan förstöra en sådan dag. Då menar jag verkligen ingenting!

Vaknade upp på ett hotell i Falun med sina bästa vänner vid sin sida. Det började med ett gräl mellan två främlingar, den ena mer villig än någonsin och den andra mer äcklad än någonsin. Det ena argumentet bättre än det andra och skrattet bubblade inom oss. Det kan ha varit den bästa natten i våra liv. Madrassen kändes mjukare än någonsin och hela natten hade täcket kramats krampaktigt som om det vore den sista gång tillsammans. Om detta var den bästa natten så var frukosten bortom gudomligheter. Magen sköt undan raviolin som härjat i tre dagar och lämnade plats åt de mesta vi kunde stoppa i oss. Ett badrum har aldrig uppskattats så mycket, men efter dagar av nerspydda baja-major så är det förståeligt! Dock tog vi inte chansen att duscha..?

En betald taxi tog oss och alkoholen till Borlänge och där fylldes barnpoolen med iskallt vatten, vatten som skulle svalka fem flickors kroppar, öl och en flaska mousserande. Musiken drogs igång, många texter skulle övas in då dagen bjöd på flest konserter, och lekarna tog fart - vilket tog över bakfyllan och lyfte oss några nivåer bort. Klockan slog konsertdags och det var dags att lämna campet. Men innan skulle sminket bättras på, bokstavligt talat då samma kosmetika legat på sen jag lämnade sthlm. In i tältet, fram med spegeln och på med ögonbrynspennan. Ut kommer jag och fyra flickor stirrar häpet på mig men säger snällt, om detta nu var snällt, inget utan vi börjar gå.

Vi möter vårt manliga gäng och det utbytts kramar och lovord om att ses senare. Men nu kan Louise inte hålla sig längre "Fille, vad fan har du gjort med ögonbrynen? Du ser ut som pappan i O.C!!" Men som nämnts tidigare, inget kunde förstöra denna dag! Jag försökte ta en bild med kameran som, i mina ögon, inte visade något mer onaturligt än vanligt..

Vi avverkade Melissa Horn med tårar, Kings Of Convenience med skugga och Ane Brun på en parkbänk utanför systemet. Förlåt, mitt minne sviker mig om vilka artister/vilka dagar. Hur som haver.. Nej, vi behöver en paus. Tillbaka till campet då min käresta lägger sig "jag har aldrig mått så här dåligt förut" och bekräftar "Jag har solsting!". I ögonblicket var vi helt överens, dagen efter klarnade det en aning. En liten vila, liten. Sen tillbaka till festandet. Vi avnjuter Fibes! Oh Fibes tillsammans med en af-vän och sedan det jag väntat på: THE ARK. Vi möter upp grabbarna som öppet bekänner deras tankar kring bandet - icke uppskattat och jag dansar för mig själv resten av konserten!

Ögonbrynen höll sig färgade hela veckan ut. Säkerligen hade de hållt hela sommaren om jag inte haft tillgång till dusch senare..



Headliners

Nu är alla fyra headliners klara för Rookiefestivalen. Eller klara? Nej, dem har ju inte ens börjat svänga loss än. Det sker helgen den 29-31 oktober. Be there or be square. Det bjuds på Familjen, Parken, Nicke Borg Homeland och Adept + ett antal rookiesar så klart! Jag hoppas innerligt på dessa artister/band:

Emma Persson
























Basko Sthlm


Bild tagen av Katapultfestiaveln.se


Contakt




Nu ska jag sätta igång med mer studier. Hua. Eller nej skrev jag det där? Jag menar så klart att det är superintressant och att jag kommer somna med ännu mer kompetens än tidigare. Åh vad jag längtar..!


Trodde jag skulle få svälta

Magen är fylld som om en annan kropp tagit plats, men det skulle nog vara mer naturligt än det jag ska berätta. I förrgår gick jag och Mikaela till stadens stora matbutik Willys. Där, någonstans i kyldisken fann vi en mycket billig och enligt Mikaela prisvärd produkt. För fem kronor fick man en massa avskyvärda ämnen ihoptryckta till en svart klump. Detta kan nog vara det värsta jag vet, speciellt utan sylt som mitt kylskåp inte vakar över. Dagens måltid har ett namn som börjar på B och slutar på lodpudding.

Men efter 8 timmar av föreläsning och korrigering av arbeten så suktade denna blodpudding någon fantastiskt mycket. Hela köket fylldes av denna doft som jag tidigare kallade odör. Tillsammans med Vänner-crewet slevade jag i mig två skivor med morötter och keso. Vet inte om det var min hunger eller om jag nu faktiskt blivit frälst. Blodpudding kanske kommer bli min grej. Nu mera tycker ju även jag att det är prisvärt.

Nu checkar jag ut

Nu har jag läst, jag har analyserat, jag har funderat, jag har lagt in mina egna värderingar, slagit ihop ett och ett och jag har skrivit. Ögonen har stirrat i timmar på denna upplysta skärm och nu längtar jag bara efter att få slänga igen över och underdel. Låta tystnaden sprida sig i rummet och lyssna på mina djupa in och utandningar (Ej snarkningar. Sånt trams sysslar inte jag med. Andas ordentligt för guds skull!) .

Slutligen vill jag bara ge alla ett tips. Träna aldrig i kläder som kvällen innan befann sig i samma omgivning som Herr pinne-som-ger-alla-människor-ett-lidande-livsslut! När jag tränar ska det lukta svett, inte cancer!


Lite sömn, lite mat - mycket plugg!

Sporttjejerna entrade Rönnvägen 1L med pannband, hästsvans och träningsskor. Det amerikanska festglaset innehållande rosa bubbel bytte ägare några gånger i minuten. Klockan hade hunnit slå halv 12 innan Stålisarna hunnit till festen, som vanligt var förfesten längre än planerat. Men vi hann sjunga för födesledagsbarnet, 3 verser om minnet inte sviker mig. Även om denna fest inte var till hans ära var det många som smidit underhållningsplaner - Dans, strippshow á la Johan Axelsson med gnugande moves mot 23-åringen och slutligen - en två tre Fanta och Rosé.

Gitarrerna kom fram och det börjar kännas som en tradition. En annan är att jag somnar till det vackra knäppet på strängarna. Men min träningsvän, Sandra, ser till att jag inte lämnas kvar och mot Stålis cyklar vi. Någonstans innan mördarbacken hittar vi resten av gänget och vad som händer efter det lämnar jag åt fantasin - och då tycker jag inte att den ska begränsas. Kan dock avslöja att den inte ska innehålla mig. Jag gick hem, sov 3 timmar för att återigen utöka garderobens rena sortiment. Sen grupparbetades det flitigt hemma hos mig i 6 timmar. När energin tog slut ringde vi hit en familjepizza för att sedan knappra lite mer på tangentbordet.

Nu har jag precis kommit hem från gymmet. Kände att jag behövde göra något helt annat för att nu orka läsa organisationsteorier. Sen ska jag gå och lägga mig INNAN 22.00.


Det är visst någon som är tillbaka

Hann hem och slänga in väskan i lägenheten innan jag skulle trampa till kursens sista företags-föreläsning. Dessvärre hade min cykel icke självvalt tagit lov. Luften i de främre däcket var inte att leka med så jag fick skjuts av Mikaela. Får försöka fixa det imorgon. Hoppas att min nyinköpta pump kan laga min Pilen.

På väg till skolan mötte vi trötta tvåor som skrivit tenta i musikjuridik. Hua. Jag blir nervös av tanken på att om mindre än två veckor är det min tur att skriva min första salstenta. Men ikväll ska jag inte tänka på det. Först blir det lite effektivt Record Union-arbete och sen tvåornas tentafest. S-tema. Mamma tyckte jag skulle vara en snabbmackaron. Sandra tyckte att vi skulle vara samuels pung, qué? Det tåls att tänka på. Några timmar kvar :)


Härmed kräver jag bussturer Sthlm-Hultan

Okej att jag tycker om att ta vara på dagarna, men att gå upp halv 6 känns onekligen överskattat. Satt hela kvällen och letade bästa pris för min hemfärd. Inte tänkte jag betala hela 649 kronor för att komma till hultsfred. Försökte med alla möjliga rutter, byten, färdmedel.. Och jag är inte kräsen, åker gärna buss i fem timmar om det är billigast! Men icke! Började fundera på om jag egentligen behövde den där föreläsningen.. kanske skulle jag kunna läsa in den på egen hand och då få stanna en extra dag i mellansverige? Men så fick jag höra något extra ordinärt. Sök var resa för sig istället för att låta Sj sätta ihop din resa. Och mycket riktigt blev resan 335 kronor billigare. 12.03 anländer jag till dig. Förhoppningsvis har jag piggnat till och hänger med på föreläsningen jag gjort mycket för att hinna till! Annars. Annars...

Utvilad och redo för arbete igen

Helgen avslutades på Sätra Brunn. Vi tryckte i oss så mycket mat vi kunde, men ångrade oss i samma stund som besticken las ner på bordet. Så vi rullade vidare till Spa-anläggningen för att plaska lite i bassängen. Jag orkade hela 20 minuter sen fick jag kramp i fingrarna.. Hur lyckas man? Kroppen var nu färdig-aktiverad och det var dags att vila sig i en främmande människas händer. Mitt ansikte virades in i en c-vitamin-kur och hon lyckades övertala mig om "att denna kräm är den enda man behöver". Nu är jag hemma, 250 pengar fattigare. Imorgon lämnar jag staden Stockholm kl 07.06. Föreläsningar, tentaplugg och grupparbeten väntar.


När jag låter hyn vila



En helg med bara familjen någonstans där ingen vet var. Då kan sminket lämnas hemma och jag kan gå runt i oborstat hår med de där sunkiga mjukisbyxorna som har blivit så sköna efter 6 års användning. Jag kan gömma huvudet i en mössa och strypa halsen med en halsduk. Det är nu man ska må bra - när man inte alls behöver bry sig och anstränga sig ett endaste dugg. I mitt fall blir reaktionen motsatt - HJÄLP VAD HEMSKT! Det enda jag vill är att få ta på sig det där oskönt tajta jeansen med en struken blus som ser ostruken ut efter några sekunder på min kropp - Då känner jag mig som bekvämast. Piffar till mig gör jag bara, och endast, för min egen skull. Oavsett i en storstad eller en liten, okänd by!


God morgon



Dags att ta på sig los zapatos de correr för att upptäcka ännu en ny del av Sverige!


I bilen på väg till Västerås

Än en gån sitter jag i ett motordrivet fordon med fyra hjul. Men det känns bra. Känns som vi planerat detta i en evighet och äntligen är vi på väg! Mamma vet ännu ingenting förutom att vi ska tillbringa helgen i den lilla röda stugan. Eller jag tror den är liten och röd.. Har ju faktiskt bara sett den på bild.

Ikväll blir det snittar och champagne - och så klart ska vi fira syrran extra mycket då hon idag fick beskedet om en ny anställning på Svanen! Grattis, du är bäst!


Dags att åka


Kan nog inte bli helt redo, men jag är så redo som jag kan bli. Nu ska jag möta upp tjejerna! Som vanligt är jag för seg för att hinna klacka om skorna..


Den där dagen

Sen jag började plugga har jag nog inte sovit längre än till 8 en endaste morgon, om vi pratar vardagar. Oftast för att jag ska hinna till skolan, men har jag inga föreläsningar så vill jag gärna plugga tidigt på morgonen då huvudet fortfarande hänger med bland isomorfismer och systemmodeller. Men denna morgon blev jag väckt av min mamma för att hinna prata lite innan hon skulle till jobbet. Snart tänkte jag skaka liv i min syster för den lovade långfrukosten! Sen ska jag in till stan för att klacka om mina skor - hittade ingen skomakare i Hultsfred. Inte för att jag letat så hemskt mycket, men efter en månad borde jag iaf sett en om det fanns! Jag är inte elak, jag är endast sanningsenlig om min lilla kommun! Sen ska jag köpa en liten blomma och möta upp alla kassatjejer från mitt gamla jobb, Blå Porten. Jag är ofta väldigt öppen med vad jag gör, men detta får vara privat.

Vad ska ni göra idag?


RSS 2.0