Toppenfredag

JAG KLARADE AFFÄRSREDOVISNINGSTENTAN! Detta betyder att jag har skrivit min sista tenta! Sista tentan, sista föreläsningen.. ååh det börjar närma sig ett slut :)
 
Som alla andra fredagar har det varit en toppenfredag! Skrivit på C-uppsatsen med Sandra, varit hos optikern (ja, min huvudvärk berodde verkligen på synfel.. Hur kan jag ha undgått min förvärrade syn??) och fikat på Espresso House två gånger. Först med Sandra, Henke och Tobbe och sen med Max. Tror hela Kalmar var sugna på det nyöppnade caféet så det var sjukt mycket folk! :)
 
Ikväll ska jag och Sandra ha en lugn kväll, surprise surprise. Det blir spakväll med fruktfat och filmmys :)
 

A heart like yours in a time like this

Den här låten kan jag inte sluta älska. Har ett mycket euforiskt minne till denna låt.

Jag skulle absolut se Deportees på Way Out West. Tone, Johanna och Joanna var inte lika överförtjusta och hade kanske hellre suttit i gräset och chillat. Men jag var bestämd. När den här låten kom sjöng jag med som om jag var den enda existerande människan och jag lyckades till och med få Joanna att vråla med. Dock inte lika högt. Dagen efter ville jag inte medge hur hemskt jag sjöng och hur alkoholen hade tagit mig till nya höjder. Oturligt hade Tone självklart fått med allt på film.. Och ja. Jag hade nog haft bättre minnen av den konserten utan den videon. Men jag tackar Tone för de skratt den frambringar! :)
 
 
 
Texten är underbar.

Du behövs här..

Var är min boxningssäck?? Ikväll behöver jag den mer än någonsin! GRR

Welcome home, son.

Studying and listening to this! Thank you Joanna for reminding me of this fantastic song!
 
 

Headache..

Well well. Here I am. Sitter med en dunkande huvudvärk, täppt i näsan och uppsvullna halsmandlar. Huvudvärken beror på att min syn försämras under höst-/vintermånaderna. Ska till optikern på fredag och hoppas jag får nya linser direkt! Tack och lov har jag klarat mig undan sjukdomar hela hösten och jag tror inte den här blir långvarig. Eller asså, det får den inte bli för jag har varken tid eller lust med att vara sjuk. Om ungefär 7 veckor flyttar jag från Kalmar och jag har en del att ta tag  i innan dess. Kandidatuppsatsen, en komplettering, praktikrapporter, case, packa ihop lägenheten, opponering och slutseminarium. Sen kanske man ska försöka hinna hem till Stockholm och fira jul och nyår..
 
I dag skulle jag egentligen gått på BusinESS Day i skolan med föreläsningar och afterwork.. Men kände att mitt huvud ville hem och vila. Det får bli uppsatsskrivande mellan vilandet.
 
Puss

Bagel Street

Det här är något jag älskar. Sitta på ett café mitt i smeten och plugga. Att sitta i en sån här atmosfär gör mig mycket mer motiverad, till skillnad från bibblan. Sorlet, människorna, den valda musiken, doften av kaffebönor och känslan av att vara i Stockholm. Japp, detta är extremt töntigt. Men bara jag mår bra!
 
Har precis ätit lunch med Joanna på Bagel Street och nu när hon gick tillbaka till jobbet så drar jag upp datorn. Får jag mycket gjort idag så kan jag ta helg sen! 
 

Lovely to be back!

Stockholm. Så skönt att vara hemma. Igår hängde jag med min storasyster och hennes fina söner. Sen mötte jag upp Tone och åkte hem till mig. Hade familjemiddag så länge att vi fick tvinga oss från matbordet till sängen.
 
Nu har jag ätit frukost med Felix i knäet och ska göra mig i ordning. Ska till Bagel Street i skrapan och äta lunch med Joanna och sen plugga. Efter det blir det träning! :) Blir inge Swedish House Mafia för mig idag eftersom Elin gärna ville gå och köpte min biljett! Jag får hålla mig till imorgon istället! :) Nej nu måste jag rusa. Puss

Promise

Startade på gymmet. Fortsatte sedan med att bevisa för Sandra att jag minsann kan köra bil och styrde mot Hultsfred. Hade uppsats-möte som gick strålande bra! Det är en lång väg kvar med uppsatsen och många frågor är mer än obesvarade, men jag är övertygad om att det kommer bli superb! Sedan åt vi lunch i Hultsfred, konstaterade och detta förmodligen är den sista (om inget framtida branschmöte kan komma att hållas där..) och tittade på människor.. Sandra kom med ett klokt påstående "Hultsfred är platsen Gud glömde." Och sedan körde vi hem. Gick till frisören och klippte av 5 cm, fick brilljanta tips och ett studentvänligt pris! Sedan var det dags för IK-inval - ÄNTLIGEN! Är övertygad om att vi valt in ett toppengäng som kommer göra ett grymt jobb!
 
Kvällen avslutades med packning, varm choklad och lussebulle. Nu ska jag varva ner med en bok och sen sova. IMORGON ÅKER JAG TILL STOCKHOLM! Fast självklart avslutar jag med något vackert, Promise ett litet ord med stort budskap.
 
 

.

Jag ska köpa en boxningssäck. Jag behöver något att slå på.

Snart Stockolm!

Imorgon blir det en bilfärd till Hultsfred. Ska ha ett möte för kandidatuppsatsen. På kvällen är det inval av nya introduktionskommittén. Äntligen ska jag lämna över min post och det känns fantastiskt. Har haft så otroligt kul och lärt mig massor, lärt känna nya människor och fått varit med om en hel del! Men nu känner jag att det är dags att låta någon annans energi få spira. Jag är helt enkelt väldigt klar.
 
Sen åker jag till Stockholm som sagt, yaj. Träffa familjen, systrarna, Tone, gå på WiMP Session på Story Hotel (och förhoppningsvis träffa lite folk från aftonbladet där), shoppa och se Swedish House Mafia - TWICE!!! Har biljett till torsdagen då jag ska gå med Joanna. Men så ringde Calle idag och frågade om jag kunde tänka mig att gå och vara hans dejt på fredagen. Det tackar jag givetvis inte nej till!
 
Ikväll när jag kom hem från träningen så hade Henke och Sandra satt igång med lussebullsbak! Nu har vi tagit adjö av hösten och välkomnat julen :)
 

Astrologen

Tack Sandra för lånet av ditt citat. Det behövs ikväll för nu är det tungt. Imorgon är det lättare. Sen åker jag till Stockholm. Sen är det bara några veckor kvar. Sen är det bye bye. Det här är iaf en låt som inte blivit förstörd och så ska det förbli!
 
 "Get your shit together!"  
 
 

Effektiv dag och det gillas!

Upp tidigt. Skrev klart några delar på c-uppsatsen. Skypemöte med vår uppdragsgivare. Städa lägenheten (över tre timmar!). Tvättade lite och tog tag i sånt där som jag behövt oc velat göra länge!
 
Nu kom jag precis hem från ICA. Handlade på mig massa goda grejer för ikväll då - trumvirvel - kommer mamma och Tomas hit! Åh vad jag saknat dem! Har inte träffat dem sen i slutet av augusti! Så ikväll välkomnar jag dem med en sallad gjort på rostad sötpotatis, fetaost, bacon och avokado, rödvin och sen ost och kex! Längtar extremt mycket :)

Rihanna - ett olustigt val

I sommar tar Rihanna med sin turné till Sverige. Frågan är bara hur hårt trycket kan komma att bli? Jag själv skulle mer än gärna se henne men efter de senaste Sverige-besöken så känns det ganska olustigt. Recensionerna från Peace & Love i somras var inga toppbetyg och de inställda showerna i Malmö och Stockholm förra året är inte heller några argument för att köpa biljett nu. Inställt på grund av sjukdom fest, alkohol, droger, sömnbrist.. Kan det vara så att Sverige tröttnat på Rihannas missbrukade förtroende? I så fall synd! Kvinnan har ju en hög av sprudlande hits som jag mer än gärna skulle höra!
 
 

En återblick

Ibland blir man blind. Katastrofalt. Jag har nu gömt mig från de jag mår dåligt av. Lika mycket håller jag mig borta från allt vackert. Omedvetet. Jag skapar hemskt jobbiga tankar och får för mig att jag är borttappad. Men idag är en sådan dag när jag tror att positiv energi påverkar oss mer än vad vi förstår. Som jag sa i måndags, jag ska gå och lägga mig med alla känslor och vakna upp som ett nytt blad i en oändligt lång bok. Det känns verkligen så. Mina fantastiska vänner har fått mitt hjärta att ta glädjeskutt om och om igen. Ni är fantastiska och jag kan inte längta mer tills jag får komma närmre er. Att få höra att man är saknad är obeskrivligt härligt! Och vet ni vad? Jag saknar er!
 
Blev bara tvungen att kolla igenom gamla bilder. Har frambringat extremt mycket skratt för mig ikväll. Kan inte garantera er något sådant. Men bjuder på detta.
 
haha
 
 

Lullabies

Hej hej. Hemskt mycket hej. Lite smått borttappad. Varannan sekund ledsen för att i nästa ögonblick vara lyckligare än någonsin. Hur kan man vara så? Oacceptabelt. Ikväll ska jag gå och lägga mig med alla tänkbara känslor och imorgon vaknar jag som ett nytt blad i en oändligt lång bok. Och varför inte starta med att springa arslet av sig? Eller ja, det där var nog helt fel uttryckt.. Jag har nämligen universums minsta rumpa så om jag ska träna är det för att bygga upp sittmusklerna och inget annat! Hur som...
 
Hej då instabila lilla tjej - Välkommen starka kvinna! Härmed ska motivationen infinna sig. Hej träning. Hej vänner. Hej familj. Hej kandidatuppsats. Hej jobb. Hej lägenhet! Jaa, jag kan redan nu känna hur jag växte några centimeter och fylldes med ny energi. Vi avslutar detta med en otroligt vacker sång. Yuna med Lullabies
 
 

Jag och min far

Stolt. När jag hör låten. Läser alla kommentarer. Ser all respons. Vilken fantastisk tolkning. Jag känner igen varenda ord och beskrivningen är helt perfekt. Att jag blir berörd är inte så konstigt. Men när så många andra känner som jag blir det något extra speciellt. Jag tror min lilla sorgeperiod håller i sig ett tag till. Men nu har jag iaf vackra toner att dela den med.
 
 
 
Och tack Joanna, Mamma och Tone för att ni alltid finns där för mig.

Halloween

Hela jävla Kalmar skriker Halloween. Maskeraddagen nummer 1 och festernas arrangörer försöker få oss att se "Halloween i Kalmar" som "Valborg i Lund". Lyckats? Nja, men det är en trevlig sak. Har alltid velat ha en ordentlig Halloweenfest med rök, läskiga djur och skräckdrinkar. Denna fest blir inte i år. Nej. Det blev som alla andra år. Hetssshoppade nyss min outfit - Pippi Långstrump á la zombie. Får se vad det blir för resultat..
 
 

2 timmar sömn..

Jag har de senaste dagarna vaknat upp som en ledsen hund. Inte orkat mina morgonpromenader, inte varit sugen på att träna och inte haft något sug efter egentligen någonting. Men i tisdags fick jag nog. Jag tvingade på mig ett leende och satte igång Icona Pops senaste singel och skuttade i väg till bibbla. Sen dess har humöret varit glatt och jag har även fått tillbaka min motivation i skolan. Motivationen har inte riktigt infunnit sig sen i våras. Tror det beror på den enkla anledningen till att jag snart flyttar härifrån och rent mentalt redan flyttat. Men jag kan inte riktigt acceptera detta utan vill krama ut det sista av studentlivet och Kalmar.
 
I dag har jag och Sandra skrivit klart våra fyra rapporter (även då jag bara fick 2(!!!!) timmars sömn inatt..). Lyckades ändå få till ett par sidor med smarta tankar ;) Nu avslutar jag dagen med sambomys och sen flera timmars sömn med den här låten!
 
 

RSS 2.0