Desecration Smile

LOVELOVELOVE

Red Hot Chili Peppers. Hittar tyvärr inte på spotify och youtube vill inte låta mig visa er videon. Så klicka här för att se fyra vackra män. Å en bra låt så klart!


Mykonos

Inte mycket variation i mina texter - det är slitet även idag. Efter en ommöblering så kan jag och Sandra nu breda ut oss i varsin soffa och glo på Grey's Anatomy alternativt somna till musik. Utbytesstudenten (har jag ens nämnt hennes existens?) håller sig som vanligt inne på sitt rum. Vet inte om hon är lite rädd för oss eller om hon inte gillar oss. Kanske är det helt enkelt så att det är för att vi ockuperat hela den gemensamma avdelningen.. Kanske ska bjuda ut, och med ut menar jag köket, henne på middag och i utbyte lära oss lite ryska? Fast vi närmare eftertanke så nej. Inte nu.

Mykonos - Fleet Foxes

I'm With You

Åh, jag längtar så sjukt mycket tills jag får se dem!



I'm With You - Red Hot Chili Peppers


Making The Most Of It

Jag börjar mer eller mindra känna mig som själsfrände med min mobil. Den ligger ständigt intryckt mot örat och hoppas få höra ljudet av en annan människa på andra sidan. Dessvärre så är det sällan dessa män (ja oftast män) svarar. Nu ska ni inte ta detta fel. Detta är i jobbsyfte, och som ni vet har jag inget sexistiskt arbete. Nej musikbranschen består av en del män och få kvinnor. Hoppas dock ni män snarast förvandlas till gentlemän och svarar en kvinnlig manager. Annars kan det hända att hennes grabbar blir rasande! Det vill vi ju inte..

Making The Most Of It - Belle


-

Grabbarna har fixat snygga plektrum. Skulle kanske kunna vara lösningen på min gitarr-inlärning. Allt är roligare om det är snyggt! Har även glömt visa er de nya tröjorna! Bara att hojta om ni vill köpa :)

Snygga va? =)

T-shirts på G!! :-) FETA va ? Går att beställa från nästa vecka! mer info då!

50 Kvm

Å nu har Bingo Rimér-kopian släppt något nytt att ta med in i clubvärlden! Hm, inte direkt vad jag förväntat mig efter första singeln men jag ska ge den en chans. Fast kan tänka mig att alla världens DJ's kommer tvinga oss att dansa till den i framtiden..



50 Kvm - Eric Amarillo

Don't You Remember

Bildbomb på vackra ting från första veckan!





Don't You Remember - Adele


Turn The Tide (Cilla Turns)

Jag läste en bok i somras som nu kommit ut i film-format. Jag saknar dig. Den handlar om två tvillingsystrar där den ena dör. Hittade nyss soundtracket till filmen och enligt mig finns det typ inget bättre än filmmusik. Det blir så verkligt på något sätt. Notebook. Moulin Rouge. Notting Hill. Sagan Om Ringen. My Sisters Keeper.



Turn The Tide (Cilla Turns) - Ailu Crush

Ballad Of The Pines

Idag är det inte lika kul att vara Felizia Uggla. Men hon får skylla sig själv. Hon har låtit alkoholen sippra ner trotts  kroppens tappra försök till att säga nej! Men å andra sidan har den här veckan varit så otroligt rolig och jag kan inte sluta att längta efter vad nästa vecka har att erbjuda. Då är det även reunion med mitt hat här i världen - Hultsfred. Men endast för uppropet.

Imorse vaknade jag bredvid Sandra och även om jag inte alls mår bra så har vi gjort en make over på lägenheten och tvättat. Ikväll förtjänar jag Grey's Anatomy-maraton och ordentlig mat :)


Ballad Of The Pines - Jonatan Wilhson


Moves Like Jagger

En dag ute i det gröna. Fantastiskt! Efter lite mat i magen ska jag bege mig till Garden Party för att tillsammans med 800 andra festa. Probably to this..



Moves Like Jagger - Maroon 5 Ft. Christina Aguilera

Fade Inte Darkness

Jag är nog lite förälskad i denna låt. Gick från bakfull till sjukt taggad på bara några millisekunder!



Fade Inte Darkness - Avicii

Till The World Ends (The Femme Fatale Remix)

Är det inte helt underbart att få bo tillsammans med någon som man kan dela allt med!? Alltid ha ett säkrat hemsläp..! Har legat hela morgonen och lyssnat igenom vår HeyTell-koversation med Mr. Lind, haha! Hade gärna låtit er höra vad tre själar tycker är livsviktigt efter några mjölkdrinkar! Nu ska jag hoppa i mina vackra(varma) byxor och sen cykla bort till förminglet på Lindö! Sen ikväll blir det Garden Party :)




En bild från igår på min käraste sambo och jag! :)


Till The World Ends (The Femme Fatale Remix) - Britney Spears Ft. Nicki Minaj & Kesha


-

Varje inlägg döps efter en sång så tänkte att jag startar en spotify-lista som ni givetvis får ta del av. Musiktipsandet har inte gått så bra den senaste tiden - men den kommer igång snart igen!


Feels Like Home

Saknar mina systrar - då behöver jag detta soundtrack från en gråtvänlig film.


Från förra hösten :)

Feels Like Home - Chantal Kreviazuk


Set Fire To The Rain

Kör en bloggbomb eftersom man aldrig vet när jag återkommer igen..

Man kan knappt fatta att det är live. Hennes röst är helt otrolig! Tänk den rösten i duschen? Det skulle allt vara något! Vi bor tydligen i en tele2-skugga så mitt internet har inte varit det mest samarbetsvänliga de senaste dagarna. Så känner mig extra tacksam över att jag köpte Adeles senaste skiva 21 i London. Musiknörden i mig intalar mig att jag måste köpa fler skivor medan studenten säger med allvar i rösten att det inte kan prioriteras för tillfället. 

 

Set Fire To The Rain - Adele

-

Musik är min grej. Men mina fashionabla vänner Cronja och Karin har tillsammans med den sistnämndas syster skapat en helt underbar hemsida för oss som vill vara lika snyggt klädda eller bara letar efter unika plagg till ett vackert pris. Kråkboet är en vintagehemsida online! Den har precis öppnats för allmänheten och redan nu på lördag kan du komma till Bondens Loppis i Stockholm för att testa och känna lite på deras första urval!


Klicka för att se vad dessa damer kan tillföra din garderob!


Trainride

Kalmar har kidnappat mig. Jag strosar omkring på Kalmars gator iförd en lila overall med ett stort gäng härliga människor! Det finns vackra saker här, sådant jag aldrig hittade i Hultsfred! Det är alltifrån kårkvällar, sittningar, 8-timmars förfest (!), trubadurkvällar och, i morgon, Amazing Race! Första veckan bjuder på mycket fest men lite sömn, mat och jobb... Så ikväll skippar vi filmkvällen och hängde lite utanför studentradion på Sveaplan för att se Bemsha spela. Har skrivit om dem tidigare och jag säger fortfarande att dem är sjukt grymma! Nu blir det att göda kroppen och ett fotbad.. Det behövs.



Hur mår ni?


En bild från Stadsvandringen. Den var nog mer behövlig för mig och Sandra än nollorna..

Trainride - Bemsha


Love Affair

Emma Persson har visat mig något fint som jag måste visa er. Nina Kinert. Lägg hennes namn på minnet för ni kommer vilja ha med henne på alla spelningslistor(vill fortfarande inte medge att det heter spellistor!) i höst. Hennes röst är helt fantastisk och jag skulle ge bort både min högra och vänstra hand för att få äga denna röst! Jag älskar redan Throug Your Eyes men jag måste göra henne rättvisa och visa henne som mest sårbar. Hon tar tonerna helt perfekt!




Love Affair - Nina Kinert


Hjärta


Idag är dagen D! Inatt kommer jag återförenas med min underbara stora säng i mitt underbara rum i en, förhoppningsvis, underbar stad! Jag är så förväntansfull. Jag har saknat min Sandra så mycket och det känns tryggt att ha henne snarkandes på andra sidan väggen! Imorgon blir det uppackning hela dagen och sen är det dags för nollningen!


Här var min syster slutskiva, också min första utekväll efter att ha lämnat Hultsfred och återvänt till Stockholm. Det var en lyckans kväll det!

Hjärta - Kent

Lies

Haft en helt underbar kväll med Emma Persson! Sommarbio i Rålis där dem visade filmen Once. Såg iof inte supermycket då samtalet mellan oss var klass: högprioritet! Stannade endast upp när denna låt spelades. Magisk



Lies - Once

Varning På Stan

Vi gick kvarter efter kvarter men allt var stängt. Och det ställen som ännu ej hunnit stänga var tomma på folk. Efter 30 minuters letande i skyhöga klackar tappade jag suget på människor, alkohol och musik. Jag längtade lite till den där rangliga våningssängen på vårt hostell. Joanna kallade mig dum och tyckte vi skulle fortsätta. Men då försvann staden och framför oss var endast vita hus och vackert blommande parker. Vi vände om. Bara ett kvarter eller två ifrån våningssängen gick vi förbi ett gäng beblandat av en rad olika nationaliteter och åldrar. "Hey, where are you going? This is the only place that's open tonight" Vad hade vi att förlora på det? Så jag gjorde som så många gånger förr, lät lillasystern gå först och kolla vad vi möta skall - inget vi hade kunnat ana! Det var som ett stiga in i en alpstuga med joddiladiho-sjungande damer, dragspelsmän, rödrutiga-dukar, 1-litersöl och en blanding av människor jag inte tror man kan hitta någonstans i Sverige. Studenter, kostymnissar, alkolister, barnfamiljer, turister, kärlekspar, tatuerare...







Varning På Stan - Magnus Uggla


Vart Jag Mig I Världen Vänder

Får inte nog av denna sång! Man blir bara så glad av den! :)



Vart Jag Mig I Världen Vänder - Den Svenska Björnstammen

Little By Little

Okej, det där kan inte vara skicklighet. Det är tur.



Little By Little - Oasis


Little Lion Man

Hemma efter mammas födelsedagsmiddag. Ska skriva en to do-lista och sen sova. Vet dock inte om blir så mycket sömn.. Fick nyss ett mycket intressant mail som satte hjärnan i jobb! Om jag inte redan sagt det - Jag älskar mitt liv! Oavsett skicklighet eller tur.

Somnar varje natt till Mumford & Sons mästerverk. Underbart avslut på dagen!



Little Lion Man - Mumford & Sons

Holocene

Visst blir man glad när man ser att man endast har 1-2 föreläsningar per vecka. Men att en av tre tentor lyckats hamna samma dag som Bon Iver spelar i Annexet (JA! Jag, Emelie och Joanna lyckades få biljetter till den slutsålda konserten!) är ju bara för taskigt! Får hoppas att tiden 08.00-18.00 är en preliminär tid. Slutar den runt 16.00 så hinner jag! Annars måste jag nog förbereda mig på omtenta redan nu. Missa Bon Iver gör jag bara inte! (RHCP-konserten ligger samma dag som en föreläsning. Det är inte lika hårt!)

Holocene - Bon Iver

Again

Som sagt så många gånger. I Kalmar kommer allt bli undebart förutom att min syster kommer befinna sig långt bort. Inte nog med att Stockholm ligger mer än fem timmar bort så planerar hon att säsonga från början av december till slutet av april.. Någon som antar utmaninge att försöka ersätta hennes roll? Omöjligt uppdrag, men ger den som vågar chansen att prova!



Again - Lenny Kratvitz


Ooh La

Tänkte att en bildbomb får redovisa bröllopet. Obs! Kan hända att bildserien spårar ur gällande mina miner. De andra gästerna ser bra ut ur mitt perspektiv!!



Det vackra brudparet direkt efter vigseln!





Storasyster Rebecca, mellansyster Felizia, Lillasyster Joanna och min svåger Oskar!


Brudens far, Tomas, hälsar alla välkomna!





Vackra och nya vännen Emma och Anders Henäng!


Min mamma som idag fyller 51(!) och brudens faster Ullis!


Joannas kavaljer och Joanna


Jag och mitt bebishår (klippa lugg??!) plus en lapp som kvitto på att jag ska bjuda brudparet på picknick i Juli!


Bröllopstårtan :)


Svåger Oskar och Joanna. Två glas som borde tömts någon annanstans..





Vi lånade brudgummen i en sekund!


Ooh la - The Kooks

Jag Hoppar Och Trampar På Ditt Hjärta

Efter att ha sjungit "Ja må du leva" och ätit frukost i sängen så kom mamma på något vackert hon sett ochn hört på tv. Dessvärre har mamma inte kommit till det stadie då man vet att vackra ting ska skrivas ner. Men med mina google-skills och några ytliga beskrivningar lyckades vi hitta! Tänka sig att mamma ger mig presenter på sin egen födesdag. Denna spelas redan flitigt! Little Marbles är en riktigt bra duo som både spelat på Hultsfred och Roskilde! Vill ni ha bättre ljud så klicka här. Jag vill ha meeeer!



Jag Hoppar Och Trampar På Ditt Hjärta - Little Marbles

I'll Be Waiting

Nej nu måste jag. Återupplivade denna låt och ville så gärna skriva några rader om den. Men det kändes på något sätt för privat. Men jag gör ett försök.

Jag satt i min säng med mamma framför mig som försiktigt klappade på ryggen. Du gör rätt Felizia. Jag kände mig inte övertygad för det jag hade gjort gjorde ont. Han var utanför. Han fattade inte vad som hade hänt och ha ringde några samtal. Det var första gången jag vågade vara ärlig. Jag hade bestämt mig för att sluta dra medhårs. Medhårs innebar ord som gjorde honom lugn, men som skadade mig och, vad vi senare förstod, även oss.

Oavsett vad som hände sen så har jag lärt mig att vara ärlig. Att sluta vara folk till lags. Många kanske tycker att jag blivit hård och kall, men det är bara för att ni fortfarande ser mig med gamla ögon. Man behöver vara sin egen soldat och skydda det vackraste man har - sig själv!



I'll Be Waiting - Lenny Kravitz

Mr. Right Guy

Och om inte hösten i sig är jävligt vacker så måste jag ju ta fram det absolut bästa: jobba med The Neverdies. Vilka fina pojkar detta är. Idag har Billie skrivit några rader om mig här. Puss på er!






Mr. Right Guy - Elias & The Wizzkids

Stop Crying Your Heart Out

Last day at work. Känns skönt. Nu slipper jag känna mig duktig de dagar jag krampaktigt håller mig ifrån kakorna. Alltså slipper jag även känna mig dålig när begäret tar över. Nu är jag redo att kasta mig ut mot hösten. Det är sant. Jag känner mig lite lycklig över att hösten är på väg in över Sverige. Hösten innebär uteserveringar omsvept i en filt, nystart, boots, Melissa Horns nya skiva, 4-årskalas, överdrivet många konserter, filmkvällar, nya möten, nya kurser, nya vanor, rutiner(!) och myströjor! Jag kan lugnt säga, utan att behöva ångra mig, att jag välkomnar hösten!

Har hittat en gammal förälskelse. Kan inte riktigt sluta älska den. Varför kunde inte Oasis fortsätta vara bra?




Stop Crying Your Heart Out - Oasis

Stop Crying Your Heart Out


Innan jag åker till jobbet så hinner jag visa hur jag och Joanna såg ut på bröllopet. Detta är då en bild som togs efter en 7 timmar lång middag :) Sen blev det dans.. Eller jaa, kanske inte för mig..

Stop Crying Your Heart Out - Oasis


Verkligen

Säger god morgon med en nybliven Kent-favvis! Verkligen är förövrigt ett av mina mest använda ord. Verkligen? Ja!




och jag blir verkligen så glad
för du är verkligen precis som jag
och jag blir verkligen så glad
för du är verkligen som jag


Verkligen - Kent

Stay With Me

Stay With Me. The Ark. Peace & Love 2011. Under denna sång brast det. Jag blev så förbannad. Jag kände mig så sviken och jag kände att alla runtomkring mig kände precis likadant som jag. Stay with me, stay with me. Det var en helt otrolig känsla som jag inte vet om jag någonsin kommer få återuppleva. Fast magkänslan säger att det kommer komma en dag ganska snart, närmare bestämt den 16 september, då jag kommer känna detta. Förmodligen ännu hårdare. Ännu verkligare. Då finns nämligen ingen nästa gång. Då är det absolut sista gången. SISTA. Tänk att se sitt favoritband göra sin sista konsert.. Det är otänkbart! Ofattbart. Nej, jag ska nog inte tänka mer på det utan sova.



Stay With Me - The Ark

Wedding song

Igår var det bröllop. Idag är vi alla bakfulla. Hm, bakfull är ett jävligt fult ord. Men finns inget vackert med att vara bakfull så det är ju ganska passande. Bröllopet var desto vackrare. Imorgon får ni se!



Wedding Song - Anna Ternheim

Otherside

LÄNGTAR! Får gåshud när jag tänker på det här! Inte så långt kvar ändå, mindre än två månader! Och än mindre tills deras album släpps! Det är ett av de där albumen jag ska köpa i fysiskt format, innan jag lyssnat in mig via spotify! CD-skivan ska kunna stoltsera i mitt rum och spelas i Cd-spelaren. Åh visst är det fantastiskt att vi rör oss framåt, det gamla blir ännu vackrare då. Den där gamla Lp-spelaren som begravts på en skogstipp skulle kunna få återupplivas och tas hem till mig.. Fan också!





Otherside - Red Hot Chili Peppers

Beautiful Day

Varit vaken sen klockan sex för att hinna packa ner det sista ur lägenheten och sen frakta hem det till mamma. Så nu sitter jag mest och väntar på att klockan ska bli jobb-dags.

Kvällen var riktigt kalas! Det var jag, Bella, Anja, Jessica, Cecilia, Hanna och Lisa som skulle äta på Vapiano. Dock var det en väntetid på över en timme så vi gick till en italiensk restaurang bredvid istället. Så klart blev det massa jobbskvaller men även chans att få se vad som döljer sig under våra jobbförkläden. Ibland kan man ju få för sig att vi bara duger till att brygga kaffe och bära brickor.. Ibland glömmer man bort att dessa tjejer har ett liv utanför jobbet! Känns som det kan bli kul att gå på personalfesten i höst trots rykten jag gärna håller mig utanför!

Nu fick jag en tas i knäet och ett par hundögon(trots att han är en katt!). Kanske ska ge honom några klappar och sen bege mig. Puss!

Beautiful Day - U2


-


Vilka ser dessa vackra pojkar imorgon på skogsröjet i Rejmyre? Inte jag iaf.. Sämst!


Finns det en så finns det flera

Ni som följer min Twitter vet att dagens craving varit blåbärsmuffins! Det roliga är att jag aldrig ätit det. Aldrig varit i närheten av att välja denna variant av bakelse. Choklad är det självklara valet alla gånger. Men idag var det som sagt blåbärsmuffins som låg i topp. Så mötte upp min syster på stan (passande nog i blå kläder från topp till tå..) först för att köpa någon sminkborttagningskräm från Yves Rocher som tydligen skulle vara heeelt fantaaastisk! Sedan gick vi en ganska lång omväg för att nå Muffin Bakery.. där det visade sig att min efterlängtade blåbärsmuffins var helt utom synhåll! Men han tipsade om Bönan i kungshallarna som har samma utbud av muffins. Och DÄR fanns den. Så från en ganska tråkig historia med en mycket stark längtan efter något till att jag nu sitter här med min blåbärsmuffins. Och vet ni vad? Det var så värt det! HA!



Finns det en så finns det flera - Veronica Maggio


Gentle Spirit

Jonathan Wilson, en artist, producent, låtskrivare från Usa har korsat mina vägar. Det var favoriten Rough Trade som blottade denna man. Hans debutplatta kom ut för tre dagar sen men har ännu inte hamnat på Spotify och därav får jag nöja mig med denna video. Men det ska nog inte vara några problem. Ljuset, bakgrunden, han själv, musiken.. jaa allt är ju helt fantastiskt ihop. Förhoppningarna är höga! Här kan ni läs vad Rough Trade tycker!



Gentle Spirit - Jonathan Wilson


Hide And Seek

Jag har fått dille på Korv Stroganoff. Efter att ha ätit världens bästa korv Stroganoff förra veckan kan jag inte få nog av det. Byter ut allt godis i hela världen mot denna underbara rätt. Tackar Rasmus som gång på gång överraskar med att sätta krokben på mina fördommar.

Nu packar jag ihop lägenheten för att lämna denna plats. Jag är färdig här - nu väntar Kalmar och jag ser fram emot vad denna kuststad har att erbjuda. Jag är redo för vad som helst. Nya människor, nya klubbar, ny lägenhet, nya kurser, nya tågresor, nya föreläsare, nya spelningar, ny träning.. Ge mig Kalmar nu!

Hide And Seek - Imogen Heap

Hallå

MEN JAAAAAAAAAAAAAAAAA! Äntligen har min skatteåterbäring hittat hem - 17328 kronor rikare och jag känner för att bege mig ut på stan och fynda vackra saker. Dock ska väl nästan hela slanten in på sparkontot där jag varit och dragit i pengarna mest hela sommaren. Men egentligen, vad ska det där sparkontot gå till egentligen? Hmm, det borde mer kallas för nödkonto..

Hallå - Magnus Uggla

Detsamma

Åh den här låten är helt underbar. Thomas Stenström kom som en ängel från ovan när jag igår bad om ny musik efter att ha spelat sönder allt. Härlig ren svensk pop verkar fortfarande gå hem! Den här kommer garanterat bli en P3-favvis! Han har tidigare blivit sedd som det manliga svaret på Veronica Maggio. Jag kan inte vänta till nästa låt anländer!



Detsamma - Thomas Stenström

Desperados

Igår var en helt sjukt döööd dag på jobbet. Det säger allt när vi börjar ha plätt-prov-smakning. Det stämmer att vaniljsås är gott, varit lite skeptisk mot kundernas val men nu är jag övertygad! När denna aktivitet avslutats påbörjades en kamp mellan Cecilia och Winston - Latte-race! Vilken latte var godast och snyggast? Jag blev tvingad till att bestämma vem som var latte-master, detta för att jag var den enda som kunde njuta av kaffe på ett noggorlunda vuxet sätt. Detta förorsakade dock en sömnlös natt.. Men visst hade vi kul och inte kan jag klaga på varken jobbet eller kollegorna dessa stunder. Ikväll träffar jag 7 av dessa! Middag på Vapiano och jag kan klart se ett hysteriskt snack-maraton framför mig!

Desperados - Pernilla Andersson


-

Jag har sån tur att jag dör lite. Många säger att jag har flyt, men jag vill kalla det skicklighet! (Försvinn inte nu bara!) Förklarar imorgon :)


-

NEJ MEN SNÄLLA KAN NÅGON GÖRA EN NY HEADER ÅT MIG INNAN JAG SPYR PÅ MIG SJÄLV. JAG SER JU INTE UT SÅ DÄR (VÅGA INTE SÄGA EMOT!).


SÅ HÄR LEDSEN/SUR/FÖRVIRRAD/"OLÄSBART HUMÖR" VILL NI VÄL INTE SE MIG??!


Warning Sign

Hjärtskärande. När jag mådde dåligt för ett par år sen hjälpte den här mig att förstå de känslor jag själv inte kunde förklara. Först förnekelse. Sen ilska. Slutligen Uppenbarelse. "...When the truth is. I miss you". Det var ganska enkelt. Jag förlorade någon som jag saknade. Allt annat jag sa skyddade mig från att blotta mig själv. Fast det är något jag insett nu. Det var på bussen på väg hem jag lyssnade på dn här och insåg att det var så enkelt. Det var så jag kände och än idag tänker jag på dig när jag hör den här. Men som tur är kan jag dra en klyscha och säga att tiden läker alla sår. Nu finns du hos mig igen.



Warning Sign - Coldplat

1990 Nånting

Vem kan inte älska denna?! Varför finns den inte på Spotify? Hinner inte mer! Lyssna, gilla, repeat!




1990 Nånting - Afasi & Filthy Ft. Snook

Paradise City

Jag är heeeelt slut. Denna man, vid namn Ali om jag inte minns fel, hade mer energi och muskler än vi 30 tjejer tillsammans.. Han hade ett konstant superstort smile och tjoade och sjöng i takt med rörelserna. De sista armhävningarna var omöjliga att genomföra då musklerna skakade och handflattorna var dränkta i svett. Nu väntar den efterlängtade träningsvärken som talar om hur tacksam min kropp är!

Nu ska jag ut i regnvädret för att ta mig till Expert och reklamera min internet-sticka och sen åka till jobbet. Helst vill jag ju typ lägga mig under en filt och fortsätta mitt Grey's Anatomy-maraton! :)

Paradise City - Guns N Roses
 


End Of Time

Blir lika förvånad varje gång. Det här med att inte äta kolhydrater gör mig trött och jag känner att det inte påverkar mig bra. Det brukar ta ungefär två veckor innan kroppen helt vant sig, men det känns inte värt det.. Somnar så fort jag tar det lugnt! Jag som har en del att hinna med idag har inte alls tid att sova bort mer tid. Jag ska vårda lägenheten, reklamera saker, skriva ett utkast, jobba, en hemlis, köpa anteckningsblock.. jaa jag sa inte att det var några roliga saker jag skulle göra. Hmm, kanske min uppgifter gör mig trött? Men nej, ordning ska det vara! :)

End Of Time - Beyoncé


Love The Way You Lie

Klockan tjuter 06.20. Va? Ja juste. Morgonpromenad med syrran var beställd! Snörar på mig joggingskorna samtidigt som jag försöker väcka henne på ett hyfsat snällt sätt. "Men jag har ont i huvudet. Jag är trött. Jag orkar inte." Efter att jag tröttnat på hennes urdåliga ursäkter så smäller jag igen dörren och höjer musiken till maxgräns! Jag visste att ilskan skulle lägga sig till slut, för jag vet att detta inte är något att bli arg över. Det är bara mitt dåliga morgonhumör. Det där första minuterna behöver jag nog ändå för mig själv så kanske lika bra att hon inte orkade med ut.

Nu när jag är tillbaka hemma igen så är hon uppe iaf. Och hon kan få tro att jag är arg. Och hennes dåliga samvete kan få ligga kvar ett till. Speciellt när jag nu gjort både frukost och lunch till henne! 1-0 till Felizia! ;)

Love The Way You Lie (Part II)- Rihanna F.t Eminem


Gimme Shelter

Dag två på jobbet. Noll kakor, två träningspass. Jag är ganska bra! Det är sjukt svårt att jobba på café när stället har ett tio meter långt kak-bord. Är det även som idag, alltså noll komma noll kunder, så blir man rastlös och det enda man kan göra är att ha kak-kalas. Det liksom kliar i fingrarna och ibland gör dem dumma saker mot kroppen och råkar stoppa en kaka i munnen.. Därför berömmer jag mig sjäv extra mycket som står emot. Största godismonstret i stan!

Så helgen då. Det är ju Festivalhelg med stort F. Musikbranschens älsklingsfestival WOW och så den lite mindre rocktokiga festivalen Skogsröjet. Hade gärna gått på båda. WOW med den sjukt grymma bokningen av Prince och The Neverdies som spelar på Skogsröjet. Dessvärre (?) är det bröllop som gäller i helgen så det blir nada festivalliv. Ska någon av er på dessa?

Gimme Shelter - The Rolling Stones

Glory Days

Juste. Rutiner var det denna vecka. Jobba, träna, äta och sova. Låter rätt trist, men oj vad det behövs och oj vad jag mår bra av det. Alkohol är ett big no. Iaf fram tills på lördag när det bjuds på bröllop! Vi säger så här - vardagar står för rutiner och helger för kalas! Hur låter det? Ganska vackert om jag får säga det själv.

Så, efter en nyttig (!) frukost beger jag mig bort till Sats för ett BodyPump-pass. Dags att stärka musklerna. Får hoppas att det går bättre än förra gången.. Tappa hantlarna i ansiktet var inte en supertrevlig händelse.


Glory Days - Bruce Springsteen


With Or Without You

När huvudet är tomt så får musiken tala. Och den här videon behöver inga ord. Så passande!



With Or Without You - U2

The Cave

Det här känns ju faktiskt bara lite kul. HAH! Vem är det som har rätt gällande bloggande?!




The Cave - Mumford & Sons


The Cave

Det här känns ju faktiskt bara lite kul. HAH! Vem är det som har rätt gällande bloggande?!




The Cave - Mumford & Sons


Naive

Fått zippen av bandet nu. 12 nya låtar. In i Ipoden direkt! OCH. Skrivit min första wikipedia-sida. Jag som alltid skrattat åt människor som lägger ner tid på det. Hur mycket överflödig tid har man inte om man skriver ner bakgrunden till en Pirates Of The Caribbean-film? Nu är jag en av dessa.. Min ursäkt är att det ingår i jobbet.

Igår frågade besöket mig om var jag såg mig själv om 5 år. Alltid lika svårt att besvara helt realistiskt när man självklart vill säga vad drömvisionen är. Men nu blev den extra klurig. Hade någon ställt mig den frågan för 2 månader sen hade jag sagt så här.

Tillbaka i Stockholm. Bor i en lägenhet någonstans på söder ensam. Det sociala är en stor del av vardagen och jag går mycket på random-spelningar i hopp om att hitta något etxtraordinärt band att sätta klorna i. Utvecklar mitt nätverk. Jättesvårt att säga vad jag jobbar med men kämpar för att få in foten på ett managementbolag. (För två månader sen hade jag aldrig kunnat tänka mig att starta eget).

Alltså så såg jag mitt liv som ganska mellanliggande. Alltså in between two places. Jag har alltid tänkt att efter studierna så har man ett x antal hundår framför sig. När lönen är skit. Ingen vill ta emot ens kunskaper på grund av brist på erfarenhet. Nu ser jag det med helt andra ögon. Mitt nätverk har utökats helt extremt mycket den här sommaren och jag känner att jag visst kan! Min passion för musik och min vilja kan ta mig långt! Man måste våga tro på sig själv och utsätta sig för läskiga saker för att utvecklas som människa på alla tänkbara plan! Allt ifrån ett telefonsamtal - ett möte - en lunch.

Sen efter att jag börjat jobba som manager ändrar ju det också en del. Mitt drömjobb kom snabbare än väntat! Nu ska jag utveckla den idén även! Jag har även min briljanta idé (som jag tidigare nämnt) som ligger och trycker innanför hjärngloben! Den ska snart få presenteras då jag besämt mig för att skriva ner den ordentligt och skicka i form av ett mail.

Så om fem år från nu - Jag jobbar fortfarande som manager för The Neverdies. Jobbar även med fler band, beroende på hur mycket tid TN tar. Bor fortfarande i Sverige men planerar att flytta till USA, där management är mycket större än här. Startat upp eget företag med nya management-koncept.

Sikta högt eller vadå? Fem år är ju ändå ganska långt bort. Var är ni om fem år? Eller var tror ni jag är om fem år? Låter det troligt eller har jag blandat in för mycket drömmar nu igen..?


Naive - The Kooks


21 Guns

Efter mitt besök så är Green Day högt upp på mina listor. 

Som ni vet vi det här laget spenderar jag överdrivet många timmar för att hitta härliga live-klipp. För vad är bättre än att skåda känslorna som flödar vid dessa tillfällen? Förmodligen att vara där. Men det där med att spola tillbaka tiden är inte min livsuppgift. Vilken är er favorit med Green Day? 


 



21 Guns - Green Day

Holiday/Boulevard Of Broken Dreams

Nej men det där med att uppdatera er om min helg är inte min grej. Räcker det inte med att jag säger vilken jävla bra helg det varit? Uppsala var kalas. Stockholm har varit kalas. Lite Pride. Lite häng. Mycket film. Mycket musik. Mycket planering. Nu ska jag försöka städa upp här hemma efter mig och besöket som nu åkt hem. Sen blir det reunion med min familj. Det blir kalas som avslutning på min kalas-helg så att säga.

En liten diskussion som snart kommer upp. Måste bara klura lite på den. 



Holiday/Boulevard Of Broken Dreams - Green Day

Official Girl

OCH! Officiellt. Love it! Klicka på bilden för att komma till deras hemsida! :)



Official Girl - Cassie Ft. Lil' Wayne

Skinny Love

Tog ledigt idag. Dagen ska spenderas i Stockholm och kvällen i Uppsala. Det är Rebeccas pojkvän Christofer som fyller hela 26 år och har annordnat en liten tillställning. Hmm, måste riva lite i garderoben.. Idag kanske är en dag att unna sig något nytt. Kanske inspireras lite av Cronja?

Morgonens låt helt klart. Får inte nog.



Skinny Love - Birdy

-

KOM TILL PUB ANCHOR OCH SE THE NEVERDIES IKVÄLL!!


Dum-Dum

Så jävla dum. På väg till jobbet. En chansning på att jag börjar som vanligtvis 12.00. Men innan jag hunnit gå på färjan som ska ta mig till jobbet så får jag ett sms som redovisar mina tider av en kollega. 17.00-21.00. Inte bara det faktum att det är löjligt få tider så har jag bara ett val. Vända om och åka hem igen. En timmes slöseri. Nu har jag några timmar över, då jag inte tycker att vädret inbjuder till sol och bad, och undrar om någon vill spendera lite tid med mig?

Dum-Dum - Magnus Uggla (som Spotify shufflade fram i samma stund jag skrev detta!)

Johnny The Rocker

Detta är min absoluta favorit med Magnus Uggla! Älskar rebell-attityden blandat med klassiska stråkar. Den går, och har alltid gått, varm i min Ipod. En av få låtar som jag oavsett humör kan lyssna på! Måste dock säga hur besviken jag blev när jag fick se att texten inte är skriven av honom själv. Johan Langer som skrivit till bland annat Kikki Danielsson och Jill Jonsson måste berömmas för den. Visste ni att denna låt kom sist i Melodifestivalen men sedan blev en hit bland folket? Om jag inte är helt ute och cyklar nu så var det endast juryn som valde förr i Melodifestivalen.

Magnus Ugglas Bands sistaplacering har blivit legendarisk och i Aftonbladet dagen efter deppar Magnus Uggla och säger: Nu ska jag utbilda mig till rörmokare istället.



Lyssna här för bättre sound. Lyssna i ögonblicket 03.46. Är det inte en violinist som spelar fel? Tänker på det varje gång men varje gång jag försöker förklara det för någon så får jag noll respons. Hör ni? Är det meningen tror ni?

Johnny The Rocker - Magnus Uggla

The Face

Denise Richards. Julia Roberts. Mila Kunis. Mckeala Line. Vad har dessa för gemensam nämnare? Jo, jag har fått höra att jag är lik dem. Stämmer det? Eller vänta. Svara inte på den frågan. Jag vill njuta av detta så länge det går!




The Face - Kings Of Leon


Champagne Showers

Ey, men va soft. LMFAO featuring, eller gästas som man så snällt säger på svenska, av Natalia Kills. Succé! Natalia Kills har verkligen gjort stort intryck på mig. Hur känner ni? Är hon välkommen till Sverige? Nu vill jag bara in på en klubb å dansa till solen går upp! Men nej. Inte ikväll. Det är fortfarande rehab här.



Champagne Showers - LMFAO Ft. Natalia Kills

This Too Shall Past

Ja men det klart jag ska! Har aldrig riktigt fattat grejen med Twitter. Förrän nu. Ibland känner jag bara för att skriva något litet, som i detta inlägg eller det här. Eller varför inte det här! En twitter ordnar allt! Ni hittar mig på Feliziauggla - jävla smidigt namn uh?

Men nu något helt annat. Kommer ni ihåg i höstas när jag förälskade mig i norska Maria Mena? Hittade en ny låt med henne. Den är nog inte så ny då den kom ut för 2 månader sen, men för mig. Kanske för er(?). Enjoy!




This Too Shall Past - Maria Mena

Hearts In The Air

Va? Eric Saade? Försöker någon komma utanför Sveriges gränser här?




Hearts In The Air - Eric Sade Ft. J-son

Jungle Drum


Just a pic. Lördagen var nog en succé! Joanna, Ellen, Tone & jag.

Jungle Drum - Emiliana Torrini

Timshel

Har sovit så sjukt oroligt i natt. Kände mig inte alls på topp när jag föll in i drömmarnas värld. Att sömn gör allt bättre tvivlar jag på. Har en del saker jag måste fundera igenom idag. Blir nog ett å annat samtal till mina systrar för att få perspektiv på saker. Men idag är det första lediga dagen på en vecka och tänkte hänga lite på utegården med en bok. Sen ikväll tror jag det blir middag med Isabelle och Anja från jobbet! Tänkte cheata lite på Blå Porten och gå till dess förra ägares nya restaurang. Kan bli mysigt!


Från förra veckan när jag och Rasmus plockade svamp. Jag är en mycket dålig svamp-letare!

Timshel - Mumford & Sons

RSS 2.0