Dör musikdöden

Ja, livet har gått i ett. Lyckorus. Drömmar. Flytt. Hets. Jobb. Jobb. Grammis. Jobb. Mardrömmar. Nattliga äventyr. Intervjuer. Nya relaser. Konferens i Oslo. Max Elto. City & Colour. Födelsedag. Göteborgsgäst. 
 
Inser nu när jag skiver dessa ord att jag inte har mycket att klaga över utan bör vara världens lyckligaste. Men som den känslomänniska jag är så pendlar livet mellan svart och vitt. Gråskalan saknas men jag bearbetar dess besök. 
 
Senaste veckan har jag givetvis lyssna oändligt mycket på Max Elto. Får ni chans att se detta band så gör det. Tveka inte en sekund för då kommer ni ångra er. Duon är fantastisk och jag tror på dem till 100%. Sedan har jag lyssnat väldans mycket på musiken från "Jills Veranda", programmet har verkligen visat mig det fina med country. Där emellan har det blivit dessa låtar:
 
 

Nu går flytten!

Idag är dagen då jag flyttar. På riktigt. Jag har bott i Barcelona, Hultsfred, Kalmar, Söder och Gröndal. Nu är det dags att flytta hemifrån på riktigt. Inga tillfälliga lösningar inte - och det känns så bra! Längtar tills alla saker är på plats och jag kan sätta mig i soffan med massa tända ljus och tänka "jaha, välkommen hem Felizia." Tänker mig att jag säger det högt för mig själv med samma röst som Ty Pennington använder i "Extreme Home Makeover". Och utan alla knäppa inredningsdetaljer..
 
 
Vill passa på att säga hur mycket bra musik som släppts i dagarna. Trots denna ständiga Mello-hets så finns det tappra musiker som skippar det där. Här är en liten teaser på allt bra. Gör ett ordentligt musik-tips-inlägg senare :)
 

RSS 2.0