Back in the city of mine

Igår vaknade jag tidigt, packade det sista, gick till bageriet bredvid och köpte med mig lunch och hoppade sen på bussen som skulle vara min vän under 6,5 timmar. Startade med att ändra om och rätta till en del på c-uppsatsen (dock ringde Sandra senare och sa att vår handledare var nöjd med hur den såg ut så fick ändra tillbaka det mesta) sen åt jag lunch och kollade på film. Men sedan kom krisen. iPhonen åkte i backen och dog. Googlade alla möjliga frågor men det enda tips jag kunde får var att trycka in homeknappen och stäng-av-knappen samtidigt. Skulle inte detta funka så var sannolikheten stor att den var död för en evighet. Självklart ville inte min trogna vän återuppstå och jag började få panik då jag insåg att min försäkring är ifrån Expert som idag inte finns längre.. KUL! Imorse blev det en sväng till PC-doktorn som bytte batteriet för 350 kronor. Så nu är vi redo för ett skönt lov i storstaden!
 
Idag gick jag en långpromenad med Joanna till hennes jobb, sen tränade jag core och armar, sen gick jag hem. Nu har jag precis gjort iordning två sillar (äpple och ingefärssill med citron och senapssill) och nyttigt julgodis - recept hittar du här! Nu ska jag göra mig fin för jag ska träffa min efterlängtade tjej Tone. Vi ska baka pepparkakashus och äta middag!
 
Ingen kan få mig att skratta så mycket som den är tjejen!

Som man bäddar

God morgon med en efterlysning. Jag vill höra Som man bäddar med Olle Ljungström och Miss Li. Hittar varken på Spotify, WiMP eller Youtube.. Suck

Älskade frågetecken

 
 
Vet inte hur detta hände men jag känner mig som barnet till Duracell-kaninen och Stålmannen. Riktigt bakis men kan inte sitta still. Energin flödar och jag ska faktiskt göra något bra av den. Skriva ihop mitt CV och skicka ut till ett antal olika platser. Det är svårt det här med framtiden. Jag förväntar mig att alla frågetecken snart ska utbytas mot utropstecken men jag har börjat inse att livet är fullt av frågetecken. Stora som små. Det är lika bra att jag börjar tycka om dem, se det som utmaningar och utvecklas i takt med att jag tar mig an dem. Förra helgen använde jag frasen "Jag vet ju inte vad jag vill jobba med" var på en viss man sa "Felizia, ingen vet det. Jag har jobbat på samma ställa i fyra år och vet fortfarande inte vad jag vill."
 
 

Zara Larsson

Den här tjejen är ju bara heeeeelt otrolig. Får inte nog av den här videon och väntar med spänning på mer musik från henne! Efter endast fem dagar har hon fått över 500 000 visningar på Youtube och kallas redan för Sveriges Rihanna. Tjejen vann Talang Sverige för fem år sen och har sedan dess jobbat med Laila Bagge. Kan bli fint det här.
 
 
 
Har suttit hela förmiddagen med en uppgift som jag nu blev klar med. Inskickad och förhoppningsvis godkänd. Check! Nu ska jag i väg till Espresso House och fika med Rebecca!

Varför överraskas lyckoruset alltid av nedstämdhet?

 Tack för en helt underbar helg! Lycka gick genom hela mig och mycket tack vare mina tjejer Tone, Joanna och Rebecca. Givetvis startade helgen med en borttappad lins vilket resulterade i en något suddig helg, bokstavligt talat! Men med lite positiva tankar och "jag får skylla mig själv"-tankar så slutade det endast i en brutal huvudvärk och stora svårigheter i att hitta min bordsplacering.. Den här helgen behövde jag. Fest, middagar, promenad, bastu, hysteriska skrattanfall, jakt (nä, vi var inte med..) och mycket mer. Jag avslutar med en bild som ínte var så uppskattad på Instagram. Så här i efterhand så förstår jag nog det, men det kändes väldigt relevant in the moment.
 

Hey Friday

Tog en timmes morgonpromenad runt Stensö. Så otroligt vackert där, speciellt nu när det är riktigt kyligt ute och solen är på uppgång :) Precis ätit frukost och kollat på julkalendern. Så nu blir det en vända på stan + gymmet!
 
 
Puss

Mot helgen, tjejerna och G

Kom precis hem efter en underbar middag med Rebecca! Konstaterade att vi inte har många veckor kvar att ses. Trodde vi skulle ses mycket mer under hösten men tiden har verkligen inte funnits där för någon av oss.. Rebecca är en tjej som jag tyckt om sedan tiden i Hultsfred (då vi bodde grannar) och jag har en känsla av att vi kommer hålla relationen vid liv en lång tid framöver! Vi planerade in en date nästa vecka, som jag ser fram emot redan nu!
 
Nu ska jag gå och lägga mig för att ladda batterierna inför helgen! Jag, Tone, Joanna och Rebecca (en annan, hehee) ska på vildjaktshelg i Gässhult. Är galet taggad inför detta! Vi kommer bli ungefär 24 stycken och det bjuds på middagar, bastu, vildjakt (för de som har licens), fest och massa annat. Och äntligen får jag en hel helg med mina tjejer! :)
 
 

Jake Bugg

Jag har skrivit om honom förut, men han är värd så många fler ord. Denna engelsman som endast upplevt 18 år har gjort ett stort intryck på mig. Och övriga världen. Undrar när han ska slå i Sverige - förstår inte hur han kan ha undgått så många människor! Har lyssnat på hans album den här veckan och hans röst är helt underbar. Det är enligt mig ett tidslöst album som jag kommer bära med mig hela livet.
 
Senast skrev jag som låten Slide men nu är min senaste älskling Someone Told Me. Magiskt.
 
 
 
Såg precis att han kommer till Debaser Stockholm i mars. JAG SKA GÅ!

Äntligen!

Äntligen fick jag tummen ur rumpan och gick till gymmet. De senaste veckorna har jag haft det kämpigt med att komma iväg. Men AH va skönt det var att få ta i och svettas! Kände hur jag verkligen blivit starkare i hela kroppen och orkade mer idag än jag någonsin orkat! Fegade inte med vikterna utan körde fullt ut. Var verkligen överraskad över hur bra det gick, jag som trodde de senaste veckornas träningsvila skulle fått mig till ruta 1. Detta bevisar verkligen att man inte kan förändras över en natt utan att det är en livsstil som sakta men säkert förändras. Mätte mig för någon vecka sedan och insåg att mitt midjemått minskat med 8.8 cm på 9 månader. Det är lycka det! :)
 
Nu ska jag ta en dusch och sen iväg till Jessica som är sjuk. Tänkte bjuda henne på lasagnen som jag och Sara gjorde igår. Sen ska vi bara ta det lugnt, dricka té och mysa :)

I can't make you love me

Vackert.
 
 
 
Den här måndagen har inte inneburit många meningspålägg i uppsatsen. Däremot har jag fyllt på med vänskapsenergi. Snöig kvällspromenad med Jessica och ett gapskrattssamtal med Tone. Nu har Tone äntligen lyckats få ledigt från jobbet så vi kan hetsa inför helgen. Jag, Tone, Joanna och Rebecca ska till Gässhult på Vildjaktshelg. Kan bli en sådan där fantastisk helg asså.

Hej 1 december.

Började med att skriva några ord om vädret, men nej jag tänker inte vara lika svensk som alla andra. Förvänta er inte heller några bilder på vinterlandskap. Inte i detta inlägg iaf.
 
Imorse var jag och Sandra uppe och såg första avsnittet av julkalendern. Åh nostalgi med Mysteriet på Greveholm! Sen påbörjade Sandra något som jag växt upp med - kolla på skidskytte/aplint/skidor/.. jaja vad man nu kallar det. jag är nog allergisk mot det. Det kan vara mysigt ibland, ytterst sällan verkligen! Så jag tog en långpromenad runt Stensö och pratade med båda mina systrar :) Nu när jag kommit hem igen är jag alldeles röd och iskall..
 
Får se om jag får med mig någon till julmarknaden. Vill verkligen dit! Men vet inte om någon annan är lika intresserad. Henke är nog rätt bakis och Sandra förkyld..

RSS 2.0