En liten bildbomb

De senaste dagarna har verkligen känts som en dröm. Livet känns levande och den gråa spiraltrappan har bytts ut mot en blomstrande regnbåge. Det är lek, drömmar, känslor, upplevelser och lycka. Ett sånt tillstånd som gör allt så mycket enklare. Jag kan lätt säga att livet är fantastiskt. Här kommer en bildbomb från den senaste tidens härligheter.
 
 
 
 
Lediga lördagar! Då träffas jag och Cronja på något härligt fik och sen ringer vi dit alla härliga människor. Här är jag, Cronja, Jonathan och Gustav på Café Mellqvist!
 
 
En söndag på Café Copacabana med min bästa vän Kalle!
 
 
Min redaktörskollega Nora och jag på WiMPs sommaravslutning!
 
 
 
Jag och Gustaf på Sweden Rock Festival. 
 
 
 
 
Jag och Nora gick runt och pratade med SRF-besökarna (se filmen här)
 
 
 
 
Jag hoppade upp på första bästa stol så jag skulle se den omtalade Alice Cooper.
 
 
Efter att jag frågat de här killarna om festivalen så tog Nora upp kameran och jag beordrade dem att lyfta mig och se glada ut!
 

Efter några dagar av fest och konserter + massa jobb så var det skönt att hänga med tjejerna och bara ta det lugnt.
 

Kärleksbrev

Jag påbörjade ett litet kärleksbrev till Lorentz men insåg att det kändes konstigt. För egentligen vill jag ju bara skicka ett enkelt och ärligt "tack". Det här är ett album som för mig till en annan del av mitt eget tänkande. Jag älskar det och vill bara ha mer mer mer. Så jag säger det igen; Tack. Du är just nu min himmels starkast lysande stjärna. 
 

Dante - Trillion

En man i den äldre kategorin kom förbi mitt kontor igår. Han brukar komma förbi och berätta anekdoter från den tiden då han jobbade i musikbranschen - eller skivindustrin som han så fint säger. Den här gången sa han bara "Jag vet vilken låt som kommer bli sommarens största hit! Dantes nya singel är kanon." Sen gick han. 
 
En sån presentation kan inte göra mig annat än väldigt nyfiken, så vi lyssnade en gång. Och en till. Och sen insåg jag att jag lyssnat på den hela dagen. 
 
- Dante du får alla rätt.
 
 

En blick av Sweden Rock

Hejåhå. Efter en fantastisk avslutning av WiMP Live Sessions med Faråker och Psyence Ficiton så fick jag några timmars sömn innan vi packade in oss i bilen - Mot Sweden Rock! Med två härliga killar kunde den resan inte bli annat än ett stort skrattmaraton. Vi kom fram till ett otroligt fint hotell där vi startade festen med några öl och snack. 
 
 
Helt ärligt såg jag inte allt för många band - det fanns så mycket annat kul att göra. Intervjua och snicksnacka med festivalbesökare var helt klart både roligaste och vår största prio. Sedan var vi på Alice Coopes presskonferens och körde en nostaligtripp med Electric Banana Band. Kvällen avslutades med att skeptisk se in över Dark Angels publikhav. "Jag gillar inte det här. Jag förstår inte det här. Kan jag börja gilla det här?"Både jag och Nora stod med armarna i kors och insåg att det där är inget vi någonsin kommer jubla över.
 
 
 
 
 
Nu ska jag fortsätta dagens to do. Förbereda intervju med Titiyo och lyssna Lorentz nya album Kärlekslåtar. Albumet släpps imorgon och jag kommer garanterat spela sönder det! 
 
 

Ed Sheeran

I måndags tog jag med min syster på ett show case med Ed Sheeran. Träffade massa fina människor, bland andra människor jag tidigare jobbat med men även en del nya bekantskapelser och festfolk. Planen var egentligen att fortsätta till Riche för Markus Krunegårds releasefest och sedan For BDKs releasefest på Berns Terrass, men energin var som bortblås för oss båda. Så vi gjorde våra kroppen en tjänst och åkte hem, åt middag och somnade mycket, mycket, tidigt. 
 
 
Idag är det säsongsvaslutning för WiMP Live Sessions med Faråker och Psyence Ficiton - så kom till Story Hotel 20.30! Innan dess har vi ett sommarmingel och det är en del att styra upp inför detta.. Pjuuuh.
 

Smilers

Jo men visst. Jag var lite skeptisk. Skulle jag bli provocerad? Skulle jag gilla henne? Visst gjorde jag det. Inte nog med att hon var en otrolig sångerska så lyckades hon fånga min (och mitt sällskaps) uppmärksamhet i nära två timmar - trots det faktum att vi bara kunde sjunga med i extranumret. Showen var perfekt och efter konserten diskuterade vi just själva spektaklet. Hur går dessa möten till? Miley Cyrus styr och bestämmer? "Jag ska flyga på en varmkorv och smiska en dvärg på rumpan!" Eller kan det vara så att ett management sitter där med armarna i kors och funderar på vad nästa trend är? Well well, jag vet att en dag så är jag med och får se! Kanske inte just i exat hennes team - men någons team.
 
 
 
Hur som helst. Jag är numera en Smiler, och en stolt sådan. För även om hon ibland tar det till sin yttersta spets så trycker hon alltid på den gröna GO-knappen och bara kör sin grej. No matter what! Och det är det viktiga.
 
Här är en lite nedtonad och vacker Miley.
 
 

Everything We Touch!

Den här veckan är helt full. Full med roligheter. Hinner inte ens med hälften av det jag ska göra. Men varför klaga när man får vara med om så mycket kul. Sommarfester, WiMP Live Sessions, show case, releasefester, festivaler och intervjuer. Och detta är liksom mitt jobb.
 

Sprungit in i flera bra releaser. Say Lou Lous senaste låt "Everything We Touch" är en soklar hit och redan en personlig favorit! Sedan får man inte glömma Imagine Dragons nya singel "Battle Cry", Markus Krunegårds nya album (4/6) och Passengers kommande platta (6/6). 
 
 

RSS 2.0