Längtar till WOW!

Nu är det bara 1 vecka och två dagar kvar tills jag, Joanna och Tone åker ner till Göteborg, Johanna & Way Out West! Känner att det var längesen jag var på konsert och festival och jag längtar så det spritter! Speciellt förväntansfull är jag på dessa två tjejer som jag avundas något otroligt, First Aid Kit! Gillare skarpt! Men det ska även bli kul att ta på sig sin festival-stil, dricka öl, skratta med tjejerna, träffa nytt folk, festa och se grymma band som Bon Iver, Florence + the Machine, The Royal Concept, Ben Howard, Frank Ocean, Deportees och många många fler!

Rösta

 
Klickeliklicka på bilden så kommer du direkt till röstningsformuläret.
En röst om dagen håller på doktorn borta...

Some Nights

Sitter och redigerar Rockbjörnen-texter som ska översättas till engelska. Det tar lite tid och är ganska pillrigt, men jag har mycket energi från helgen att använda. Så mycket som jag skrattat den här helgen var längesen! Just nu är livet en enda stor fest.
 
Skulle energin ta slut så sätter jag bara igång den här låten! Helt enkelt, jag tokälskar den. 
 

Hej måndag.

Låter bilderna göra det som dem är bäst på.
 
 

Gröna Lund

Hinner inte många ord idag. Gröna Lund igår.
Idag: Stresshoppa. Städa. Laga mat. Snygga till sig. Middag. Drinkar. Utgång.

Maränger, smaksatt vodka & hemmagjord glass

Mitt absoluta favoritställe i hemmet är köket. Alla gånger. Där har jag och Joanna spenderat hela torsdagen, fixat och grejat inför hennes 20-årsfest! Vi invigde glassmaskinen, gjorde maränger av överblivna äggvitor och smaksatte vodka med olika godisar. 
 
 
I morgon har jag stora planer för födelsedagsbarnet tack vare att Marie kände för en ledig fredag! ;)

Old times

 
Åtta fina klassiker som alltid funkar när ny musik sviker. Eller när man typ bara vill ha bra musik.
 
Popsicle - Not Forever
Oasis - Stop Crying Your Heart Out
Jakob Hellman - Hon Har Ett Sätt
Kent - Music Non Stop
Spin Doctors - Two Princes
Red Hot Chili Peppers - Parallel Universe
Earth, Wind & Fire - September
Goo Goo Dolls - Slide

Mot framtiden

Hej finisar!
 
Igår efter jobbet åkte jag hem, kollade på några avsnitt av One Tree Hill och, som jag sa, åt glass. Sen somnade jag. Men nu är det slut på såna dagar. Semestern har satt sina lata spår och det är dags att bli duktig igen.
 
Gick upp i morse och sprang runt Vinterviken, åt en ordentlig frukost och åkte till jobbet. Nu har jag en del att fixa med. Maila inspirationskällor och även försöka ta reda på vad som ska hända efter årsskiftet. Min utbildning tar snart slut och det känns som det är dags att göra något ordentligt med framtiden. 
 

Paralyzed

Jo jag vet, jag har skrivit om den förut men jag bara måååste lägga upp låten. Får liksom inte nog. Melody Club har alltid gjort grymma melodier (och videon nedan påminde mig om att dem gjort fler hits än jag kan minnas) men den här låten slår nog både Baby och Palace Stattion. Paralyzed är nya singeln och, nu är jag tjatig, men den är grym!
 
 
By the way. Visst är det svårt att sätta ålder på sångaren Kristofer Östergren? Han är tydligen 35.

En spontanare

Det blev middag och drinkar på Vapiano. Tone & jag tillsammans med tre trevliga killar. En kväll helt utan förväntningar blev en kväll att lägga till i minnet. 
 
 
Sitter nu på jobbet och trakasseras av Marie. Snart vet hela Aftonbladet om att mig hittar man på Soap Bar på måndagar. Sminket under ögonen och blodsprängda ögon - ikväll ska jag äta glass och kolla på Allsång På Skansen. Så det så!

Dubbeldejt..?

Du är nu avbokad från SatsEnergy. Tone ringde och bokade med mig på en dubbeldejt. Nej asså det är ingen dejt. Det är du, jag och två killar bara. Vi får väl se hur detta slutar. Kan hända att Tone owes me one..
 
 

Hey work

Idag är det alldeles knäpptyst på jobbet. Det enda som hörs är regnet mot rutorna - å så poetiskt sagt. Jag kom till jobbet i morse med andan i halsen. Alldeles uppstressad över den to list som förmodligen skulle dränka mig under dagen. Men efter en timme var listan tom och jag vände mig till Marie för att se om hon hade något jag kunde ta över. Det slutade med ett väääldigt stort projekt. Hej jobbet - jag är tillbaka! 
 
      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja, det är ju inte från jobbet direkt. Nej det är två egopics från i onsdags när vi firade Tone.

D-D-Dance

Semestern är slut och likaså är jag. Kom hem vid sju-tiden ikväll och har inte gjort mycket mer än middag och packat upp. Sitter nu och zappar mellan Mamma Mia och Batman Begins men inser att jag inte kommer se klart någon av dem. Istället är det dags att gå och lägga mig. 
 
D-D-Dance av The Royal Concept är inte direkt en ny låt. Men hörde den i Daniel Ek's sommarprat (om ni inte hört det så lyssna genast!) och har inte kunnat sluta lyssna på den sen dess. Var så klart tvungen att lägga in en live-video, för det finns inte något mer äkta! Ska bli gryyyymt att se dem på Way Out West om endast två veckor!!
 

 
 

Utgång

Igår var en tjusig kväll. Strax innan bussens avgång kom Joanna hem från Marbella, solbränd och tvingande snabb. Vi fixade på henne en outfit och sen sprang vi ut i regnet. Det plattade, extremt raka håret var som bortblåst på några sekunder. 
 
Några av oss tjejer startade hos Tone och Johanna. Drack några drinkar, bättrade på sminket för att sedan gå till Rose. Stället fylldes snabbt av party people som ville hylla Tones 20 första år. Vi drack några drinkar och fortsatte sedan till Café Opera. Gänget blev dubbelt så stort och förmodligen även dubbelt så fullt. Tone snubblade in på White Room och där var det uppenbart - kvällen var på väg att ta slut. 
 
Jag och Joanna känner att kvällen var tuff och dagen nu inte kommer vara mild. Det blir någ en tripp tillbaka till skogarna, myggen och bokläsning.
 
 

Tillbaka till Sthlm

Heby är litet. Det består mest av skog, åkrar och små, små asfalterade vägar. Där finns tusentals mygg som inte gillar mig, bromsar som ökar min hastighet under träning och två nyfödda föl som busar i hagen bredvid vår trädgård. Här kan man ta det lugnt. Lyssna på sommar i P1, läsa böcker, påbörja sin receptbok, plocka smultron och basta. Här kan man va. Här tänker jag va. Iaf snart igen. Nu är jag på tåget på väg till Sthlm. Ikväll kmr Joanna hem. Ikväll ska vi fira Tone som fyllt 22 år. Fördrink hos Johanna och Tone. Sen fortsätter drinkandet på Rose.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2153037/images/2012/pic_5006c47fddf2b35fa100121e.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/2153037/images/2012/pic_5006c47fddf2b35fa100121e.jpg" class="image">


Bye bye sthlm

Nu åker jag till landet. Har haft en festlig helg som behöver neutraliseras med lite familjetid. I fredags var jag och Atena på Trädgården och igår var jag på F12 och Spy Bar med Emelie, Elisabeth och Emilia. Jag mår som jag förtjänar och den här resan kommer ju bli lagooom kul.
 
 
 
 
 
 

Tänk om


True story

Nej. Nej. NEEEEJ. Har hittat två billiga biljetter till WOW och lovade att betala dem igår kväll. När jag kom hem, trött och hungrig, var bankdosan spårlöst försvunnen. Nu på morgonen, efter ett antal förlåt-jag-vill-verkligen-ha-biljetterna-lovar-att-lösa-detta-till-ikväll-sms får jag veta att bankdosan följde med syrran till Marbella. Tydligen kan Joanna inte betala biljetterna därifrån. Varför tar du med den dit om den inte kan användas? Hon säger att man vet aldrig vad som kan hända. True Story. Hoppas bara att det finns en extra bankdosa hemma hos mamma, annars är blir det inget WOW. True Story.
 
 
Nu ska vi iväg och äta lunch på World Trade Center. Unnar mig en lunch med mina arbetskamrater en dag som denna. Matlåda är en mycket billig sak, men ack så tråkigt i ensamhet.

Ny favoritblogg

En ny favvo i bloggadiset. Fashionablefit
 

Terrible Love

Lunchen är snart slut och jag använder de sista minuterna till att få inspiration. Har letat sista minuten-resor för mig och Jenny men det ser dystert ut. Det är väldigt dyrt nu och har än så länge inte hittat en resa under sex tusen kronor. Mycket pengar för någon som försöker leva en hel sommar på CSN. Såå just nu ser det ut som om jag kommer bli kvar i Sverige. Kanske blir några dagar på landet och några festliga nätter i Stockholm. Det låter faktiskt inte så dåligt! :)
 
Mitt i all rese-hets så dök Birdy upp. Fantastiskt vackert. Såg även att Linn haft koll på Melody Club som i dagarna släppte nytt material. BIG LIKE.
 


True story


Hate being sick and alone in my big big big house

Tisdagskvällen spenderades med Jenny. Men på vägen hem började jag må illa. Illamåendet tog över hela natten och jag fick inte många sovtimmar. På morgonen mådde jag fortfarande dåligt och jag ställde in min träningsdate med Tone. Efter någon timme till insåg jag att jag inte skulle kunna jobba.. Det blev en heldag i sängen med filmer som sällskap. Kroppen mådde bättre men huvudet desto sämre. Tycker verkligen inte om att vara ensam. Till slut blev jag så nedstämd att jag började prata med mig själv. Vet inte om det gjorde saken bättre.
 
Vaknade lite ledsen och tvingade mig iväg till gymmet. Sprang några kilometer och styrketränade resten av timmen. Det och ett samtal med Jenny gjorde mig på mycket bättre humör. Nu sitter jag på kontoret och ska besvara ett antal mail och sen försöka klura ut hur nästa vecka ska bli... Italien? Gotland? Hrm.. 
 
 

Hejdå arbete

Nu traskar jag iväg till gymmet. Jääätteosugen på träning efter att ha druckit en kopp kaffe. Koffein kan verkligen få mig i obalans, illamående och yr.. Men jag testar ändå. Sen ikväll ska jag ta en promenad med Jenny som nu kommti hem från Milano.
 

Old Pine

 
Detta är helt fantastiskt. 

Nu blir det tomt ett tag.

Väckte Joanna tidigt tidigt för att hinna med en avskeds-frukost. Avsked låter hemskt och så hemskt är det faktiskt inte. Men jag ville ha lite kvalitetstid med henne innan hon nu åker till Marbella i en vecka. Jag var pigg och energifylld medan hon mest ville gosa in sig under filten och somna om. Satte igång filmen Bad Teacher och sen gick jag till jobbet. Det kommer bli fasansfullt tomt hemma. Det säger ju sig självt att en trevåningshus inte är byggt för en person. 
 
 
 
 

SatsEnergy

Nu ska jag snart dra ifrån kontoret för att träna SatsEnergy. Om man någon gång tvekar över att träna så är detta helt klart rätt pass! Man blir bara helt fylld med energi och det är verkligen vrålkul! :) Dessutom är jag lite extra peppad då jag igår insåg att jag gått ner 2 byxstorlekar..! 
 
 

Lunch

Ibland kan en lunch sluta på ett sätt som man inte riktigt räknat med. Men när skulle spontant vara dåligt? Efter att vi ätit lunch drog Calle in mig i en amerikansk Vintage-butik. Tacksam för att jag inte blev tvungen att köpa dem där skorna som han tvingade mig att testa. Mina var fint röda med fransar. Hans var naturfärgade med skallerorms-skinn. Grr. 
 
Eller vad säger ni? 

Tomorrow

Jävlar vad jag älskar den här låten! Jag har bloggat om Niki & the Dove tidigare, men nu var det längesen! Dem är lika bra nu som då :) Den här låten går varm på P3 och numera i min iPhone.
 
 

Måååndag

Fredag. Utgång på F12. Lördag. Träning och systerkväll. Bakade cheesecake och började kolla på game of thrones. Söndag. Fika med Nina, Atena och Spe på café string och sen lite shopping.
 
En ny vecka och denna kommer bli lugn. Lugnt på jobbet. Lugnt hemma då Joanna åker till Marbella. Lugnt i hela Stockholm då varenda stockholmare flytt stan. Ja det blir en lugn vecka. Måste klura ut vad jag vill göra nästa vecka när jag är ledig. Åka iväg? Kalmar? Utomlands? Landstället? Vara kvar i Stockholm? Åååh jag är så vilsen.
 
 
Nu ska jag iaf sätta igång med mitt senaste projekt. Detta kommer verkligen sätta mig på prov! :)
 

Way Out West

OCH JUSTE! Den 9 augusti åker jag tillsammans med Joanna, Elin, Tone och Johanna till WAY OUT WEST! Äntligen tar jag tummen ur rumpan och åker dit. 
 
Elin, Johanna, jag, Tone och Joanna!

Dubbel-fredags-fika

DUBBELFIKA. Idag var det min, praktikanten, projektassistentens tur att fixa fredagsfika. Nej, detta är ingenting vi på Kampanj brukar göra men jag har väldigt noga redogjort att vi borde införa det. De andra avdelningarna är större och där bjuds det ofta på generösa fikor. Hör och häpna - det behöver inte ens vara fredag för att det ska vara fikatajm!
 
Egentligen skulle jag baka men när jag kom hem igår kväll var mjölet spårlöst försvunnet - förmodligen slut. Så jag tog en tripp ner till 7-eleven och köpte brownies. Senast jag åt dem var i ettan på gymnaiset och vi åt så många att jag aldrig riktigt varit sugen på dem efter det. Men idag beställde mina vänner kladdkaka och detta var det närmsta jag kom. Precis innan vi högg in kom IT förbi och beordrade oss att gå upp på terassen och äta glass. MUMS gånger två alltså. 
 
 
Tänk vad många ord jag fick ur mig om denna fika. 
 

Utgång

Ikväll blir det utgång med Atena och Nina. Atena bor nu i Sthlm då hon praktiserar på Company Ten, men Nina bor kvar i vårt lilla Kalmar och är nu här och hälsar på - YEA! Om man bortser från matkoman efter lunchen så är jag övertaggad på att få dricka lite vin och gå ut med tjejerna. Vart vi ska? Who knows!? Inga planer än så länge, men jag är supersugen på F12.
 
Någon som ska ut ikväll? 

Win-win

Natten var en helvetesnatt. Först kunde jag inte sova, vilket är vädligt ovanligt då jag oftast somnar i samma sekund som huvudet lägger sig till rätta mot huvudkudden! När jag väl somnat så sov jag så oroligt och vaknade väldigt många gånger. Hela kroppen kändes alldeles stel och mörbultad efter Bodypumpen igår. Tog tyngre vikter än tidigare och det gav sitt resultat..
 
Men om jag inte missminner mig så är träning bästa medicinen mot träningsvärk..? Så imorse mötte jag upp sötaste Tone på Sats Zenit och kämpade på. Träning + kompisdate är en perfekt start på morgonen! Lite frukost på det så är jag redo för en ny arbetsdag :)
 
Söta Tone i Varberg på midsommar! :)

Radioreklam för SkapaTV!

Så där ja. Då kan man glida ifrån jobbet med ett fint avslut. Radioreklamen för SkapaTV ligger nu uppe!! Reklamen kommer börja gå ut på The Voice och Mix Megapol nästa vecka. Hm, jag skulle verkligen inte vilja vakna till det här! Men jag är ändå så stolt! Jag och Marie som är riktiga rookiesar på det här området!
 Nu ska jag iväg på Bodypump. Eller blir det en AW på takterassen? Hm, kan inte bestämma mig..

Alesso gästar på MDNA-turnén

Det går bra för våra svenska DJ's. Ingen tvekan. Nu senast ser jag att Alesso ska gästa Madonna på hennes MDNA-turné. Coolt. 90-talisterna fortsätter regera!
 
Någon som såg Madonna i Gbg igår? Hur var det?
 

Ikväll skiter jag i

Alltid lika spännande med sommar-plågor. Ännu en one-hit wonder eller är det en nyupptäckt stjärna. Lady Gaga tillhörde i mina öron kategorin one-hit wonder med sin första singel Just Dance. Jag visade mig ha katastrof-fel och idag beundrar jag henne verkligen. Finns det någon kvinnlig artist som konkurrerar med henne? Är det någon som ens är i närheten? Rihanna möjligen, men nja. Varje låt blir en hit och Lady Gaga sätter trender som ingen annan kan göra. I allt från musik, budskap, musikvideos och konserter. 
 
Ingen kan väl ha missat Alina Devecerskis Flytta på dig? En given sommar-plåga och snart sönderspelad låt. Men innan vi hunnit tröttna på denna låt har hon nu släppt sin andra singel Ikväll skiter jag i allt. Är den lika bra? Jag hade svårt att börja gilla hennes debut-singel och detsamma gäller denna. Jag måste låta den sjunka in. Kan vi räkna med Alina i framtiden eller kommer hon tillhöra 2012's historia?
 

Mumma

 
Frukost måste vara det godaste som finns! Blir så otroligt inspirerad av ptfia's goda frukostar. Följde hennes blogg slaviskt under våren för att få tips om allt ifrån träning till fina tankar om livet. Tråkigt nog har bloggen fallit pladask och jag skriver in en ny adress i webbläsaren innan sidan hunnit laddat klart. 
 
Idag släpptes Loreens musikvideo Euphoria. Den premiärspelades i nyhetsmorgon men jag hann smita iväg till jobbet innan den visats.. Någon som såg den? Vad tyckte ni? Den dyker nog upp på youtube snart :)
 
 

Linnea Henriksson

Har precis haft möte med Live Nation. Fick en trevlig liten present. För många kanske den inte är så jätterolig, men jag är lite gammalmodig av mig och gillar fortfarande plattor. Gillar att lägga skivan i spelaren och lyssna från spår 1 till sista tonen. Jag och Sandra lyssnar alltid på CD-skivor i Kalmar! Mysigt liksom. Sen har jag ju min dröm om att ha ett musikrum..! Där kommer Linnea Henriksson ha en given plats.
 
Har ni lyssnat på hennes debut-platta? Om inte så tycker jag ni ska göra det direkt - Till mina älskade och älskare. Ni kan stryka Idol-stämpeln direkt. Linnea är grym! 
 
 
Nästa vecka är det Linnea Henriksson som dyker upp i SkapaTV!

Mask-tema

Tog en myslunch uppe på terassen här på jobbet. Jag, en lunchlåda, sommar i P1, utsikt över Kungsholmen och sol.
 
 
Det är tydligen mask-tema på jobbet idag. Nu sitter jag och Marie och youtubar binnikemaskar. Det kliar över hela kroppen och jag råder er från att inte göra något liknande. Jag hade klarat mig utan denna erfarenhet! Nej tillbaka till vettigare saker! Typ jobb.

Tjejkväll

Avslutade en riktigt lång dag på jobbet med att boxas med lillasyster på Sats. Sen åkte vi hem och åt en uppskattad middag tillsammans med Tone och Jennifer. Planerade att inviga balkongen men ett getingstick avslöjade det oupptäckta getingboet under bordet. Tjejkaos. Istället blev det Allsång På Skansen och filmen Ratatouille. Senare åkte ostbrickan fram och ett par bildhemlisar från tjejernas säsong i Val D'isére. 
 
 
 
Imorse rusade jag och Joanna på rullbandet och åt frukost. Nu blir det jobb. Kvällen är helt oplanerad.

Cheryl Cole

Det var ett bakishäng för över två år sen och Cheryl Cole hade precis tagit över TV-skärmen.  Så där ska vi se ut ikväll. Två bästa vänner var singlar samtidigt för första gången och denna då nyligen uptäckta kvinna blev vår inspirationskälla. Fight for this love. Budskapet klingade perfekt i våra öron och det blev den sommarens låt. 
Visste ni att hon var en av medlemmerna i gruppen Girls Aloud?

Hey Tuesday

Underbara Marie har kommit på en underbar idé. Vi kör sommartider hela juli. Detta innebär att jag numera jobbar från 10.00. Äntligen kan jag passa på att vara uppe lite senare på kvällarna, möjligen inte bara se början på en film utan även se den spännanden upplösningen! Fast nej. Imorse ringde klockan vid 07.00 - upp och hoppa, ut och motionera. Så det var bara att göra som klockan och syrran sa. 
 
Tog en lång morgonpromenad och åt en mysig frukost i trädgården. Äntligen börjar det bli sommar i Stockholm! Som jag längtat! Perfekt start på en tisdag! 
 
 
Nu fortsätter jag med att jobba hårt för en bra Rockbjörns-sommar. Ni glömmer väl inte SkapaTV? 10 stycken (de filmer som har flest visningar) vinner varsitt ticnet-presentkort á 2000 kronor. Hallå, va grymt!

Jag är inte den som felsöker..

Man blir så ledsen när man lägger ner energi på att verkligen skriva något vackert. Något man lagt ner lite tid och tanke på. Men nej då ska det krångla. Det här är vad ni får. Jag har ett jobb att sköta..

Okej då. Kan avsluta med något fyndigt. Min mamma tyckte inte alls det.

Här går jag och jobbar gratis medan du har betald semester. Det kan gott få regna lite till."


Tillbaka på jobbet!

Tillbaka i Sthlm. Haft en kalastoppenfin helg. Mys med familjen på vårt nya landställe. Grillat, lapat lite sol, läst både skvallertidningar och pocketböcker, promenerat, lyssnat på sommar i P1 och kört massa bil! Igår fick jag uppleva alltsammans med ett seende öga och ett lite mindre seende öga. Vänster ögas lins gick sönder i två delar och med mitt temperament är det inte en toppenstart på dagen. Men när man inte har några val så tvingar man sig att strunta i det! Behövde bara få gnälla lite..
 
Hur som helst. Kändes tungt att kliva upp 05.00 för att åka tillbaka och jobba. Hade gärna stannat några dagar till och bara tagit det lugnt tillsammans med familjen. 
 

RSS 2.0