Pics time

Bara lite bilder från den senaste tiden..
...och insåg att det typ bara är bilder på 4 killar från den senase tiden. Hehe..
Joanna & Elin på Magnus den store
Elins 21 årsdag
Jag på Magnus den store
Joanna och vår systerson Allan
Killarnas första intervju i Aftonbladet
Dans- och sångrep med in-ear för första gången.
Killarnas koreograf Alexandro och Omar i Globen
Killarnas första rehearsal i Globen
Oscar works it
 
Innan sista giget i Globen
 
Jag och grabbarna efter sista giget. Stolt som en mamma.
 
Justin Bieber
 
På scen
Oscar på scen
Fanbild
 

another video

Nästa låt är ute på Youtube. Love it.

The Fooo

 
No words are needed.

The Fooo

Tredje och sista dagen med killarna på Globen! Just nu är det lugnt på kontoret. Men det är lugnet före stormen.. Om några minuter kommer grabbarna och då blir det hektiskt. Blir intervjuer idag innan vi drar till Globen och förbereder oss. Åh vad jag gillar mitt liv!
 
 

Andra dagen i Globen med The Fooo

Nu ska jag sova för jag behöver ladda batterierna. Men först vill jag bara säga hur jävla stolt jag är över grabbarna! Helvete vad dem kan leverera. Hittade nyss en video från deras framträdande igår. Självklart kan en video inte ge en värdig bild av dem, men men,.. Imorgon är en ny dag och då är det sista dagen som förband åt Justin Bieber, det blir en rad olika intervjuer och tv-inslag! KUUUUL.  
 
 

The Fooo

Sitter på kontoret med största leendet ever. Killarna har varit så duktiga och jag är sjukt stolt. Från en video på youtube till förband åt Justin Bieber, intervjuer med ABC, nyhetsmorgon, aftonbladet osv. Igår kunde jag inte vara med i Globen med ikväll ska jag med - behöver jag säga hur kul det känns?
 
 

The Fooo

ÄNTLIGEN! Nu kan jag berätta att killarna jag jobbar med i The Fooo, ska vara förband åt Justin Bieber tre kvällar i rad. Tänk att vara mellan 14-16 år, vara med i ett pojkband och ens första officiella framträdande är åt Justin Bieber i ett slutsålt Globen.. Vem tackar nej till det? Är så stolt över grabbarna men även över de jag jobbar med på The Artist House - Helvete vad det jobbas hårt här!
 
 

Annars får det vara

Oh jag vet. Ibland är jag fruktansvärt dålig på det här med vardagliga updates. Men det är faktiskt inte riktigt min grej. Har väldigt svårt att skriva om saker som inte berör mig, med tillhörande matbilder, träningsbilder mm. Musik är min grej och ibland kryddar jag med citat, ord direkt från det flummigaste hjärtat och vackra texter. En å annan partybild kan förekomma.. Fingrarna ska springa över tangentbordet utan att jag tänker på vad jag gör. Annars får det vara.
 
Kom nyss hem och ska redigera lite bilder, kontakta några spännande människor och sen somna till ljudet av Håkan Hellström. Ja, han är verkligen en favorit. Denna vackra man kan inte vara annat än älskad. Drömmens man. I morgon signerar han sin nya platta på Bengans i Stockholm. Jag och Atena tänkte svänga förbi, men vi båda inser att den tiden inte finns. De 24 timmar dagen erbjuder går till jobb, jobb, plugg, lite sömn och några bitar mat.
 
 

Just give me a reason

En längtans dag. Längtar till den dagen då allt arbete med skolan är klart. Jag längtar till den dagen då rektorn i Kalmarsalen ropar upp mitt namn och räcker över examensintyget. Jag längtar till den dagen då jag allt lyser grönt på Ladok. Jag längtar till den dagen då jag inte längre är praktikant. Jag längtar till den dagen då jag slipper  sitta 12 timmar i garderoben på Münchenbryggeriet. Jag längtar till den dagen då jag köper min första lägenhet.
 
I nuläget sveper jag en omeotståndligt god latte, pluggar, sammanställer listor och sköter flera sociala medie-konton. Här får ni något fint att lyssna på med en titel som passar mig väldigt bra!
 
 

Detta kräver inga ord


365 days

SItter och slevar i mig dagens middag; en kvarg med banan och cashevnötter. Blev en nödlösning idag. Ska snart iväg på ett event som Mira & Thilda anordnar. Efter det blir det Warner Chappel-event. Kul torsdag med andra ord. Ska upp supertidigt imorgon så blir nog inte så sent ikväll iaf :)
 

Fotografering

Börjar dagen med en stor latte och fotografering.. Det är fyra mycket nervösa människor på jobbet idag.. Det är frågor om poseringar och styling. Måste jag upplysa er om hur nyttigt detta är? Annars jobbar vi med människor som ständigt är i centrum. De synsas, bedöms och kritiseras. Vi säger åt dem hur de ska bete sig och klä sig. Nu får vi en inblick i hur det är att vara fokuset.
 
..bilderna är till hemsidan.

Pumpin Blood

Först vill jag bara berömma mig själv; Gjort riktigt mycket idag! Mycket mer än den lilla rösten inom mig trodde. HA! Men det var inte riktigt det jag ville säga..
 
Igår blev jag tipsad om bandet NONONO. Någon som hört talas om dem? Det var Elias som kom upp från studion, suckade och sa: Som vanligt spelas det dålig musik här.. Spela Pumpin Blood med NONONO. Där har du bra musik. Den där Elias vet vad han snackar om!
 
 
 

Den lilla lilla rösten

Idag ska jag spendera tiden fram till 15.30 med att plugga. Sitter på kontoret instängd i köket för att inte bli störd. Samtidigt som jag tänker nu händer det, nu ska jag plugga skiten ur mig så hör jag den lilla rösten som säger  men eller hur? Det finns inte en chans att det händer.  Hur blir man av med den lilla rösten? Jag ska motbevisa den idag och plugga hårt! Jag har ju roliga saker att se fram emot vid 15.30 då det blir studiotime!
 
Den här låten är min paradlåt när jag stoltserar till kontoret! Ännu en Heeeeej våååår-låt!
 

Så sant

Jag är lite av en nörd vad gäller musiktexter. Kan inte se det som den är utan måste förstå den helt å hållet. Det ligger någon slags fascination bakom hur en låt blir till. Gärna ska historien bakom vara rå och smutsig. Inget "här producerar vi en hit i vår fett fräscha studio". Det ska vara tårar, svek, kärlek så stark att den slår dig i magen och blottade tankar.. Vet inte om någon kommer förstå vad jag nyss skrev, känner att det blev lite mycket text direkt från hjärtat..
 

Girrrrls

Idag bjussar jag på en blandad kompott. Gammalt. Nytt. Bra. Och superbra. Tema; Girrrrls.
 
 

Säg att du behöver mig

Somnar tillsammans med den här fantastiska låten. Puss
 
 
Vad gör jag här? Jag vill va med dig.

Forever doesn't live here anymore

Hej fredag. 
 
Två nätter i rad har jag haft sömnproblem. Varit sjukt trött men så fort jag lagt mig i sängen så har jag blivit alldels klarvaken. I natt låg jag vaken mellan 00.30-03.30 och gjorde absolut ingenting. Okej, bortsett från att jag beprövade det gamla knepet att gå upp och dricka ett glas mjölk. Funkade inte. Jag påverkas starkt av att inte få mina 7 timmars sömn och känner mig mer eller mindre som en zombie med stora påsar under ögonen. 
 
Igår blev det en 5-timmar lång AW på Friday's. Hela kvällen spelade de massa gamla hits, och då menar jag inte "gamla godingar från 80-talet". Utan mer The Kooks, Håkan Hellström och Moneybrother. Fastnade speciellt vid Marit Bergman. Lyssnade non-stop på albumet I think it's a rainbow på gymnasiet. Så på vägen hem väckte jag gamla minnen till liv med denna;
 
 

Like home; in so many ways.

Att starta dagen med en frukostdejt med min fantastiska vän gör hela dagen så mycket ljusare. Sitter nu på kontoret med världens största leende och ska snart ha möte om en av våra akter. Hoppas ni mår lika bra som jag. Om inte så kanske den här energikicken kan hjälpa till;

 

Alesso ft. One Republic

SÅ. JÄVLA. BRA. 
 
 
 
Tycker att Alesso lyckades göra den här låten till en hit. Den var helt okej innan, nu är den grym. Känner ni trycket? Känner ni Summerburst? Känner ni lite vårkänslor komma? I DO! 

Energikick

Sitter i soffan efter första dagen på praktiken. Borde vara trött efter många nya intryck och alldeles för lite mat, men energin är större än någonsin. Tror det blir en sömnlös natt..
 
Blir så lycklig av såna här bilder. Skulle verkligen aldrig klara mig utan min syster och bästa vän! Här är en bild efter att vi gått vilse ute på landet och bara inte orkade med oss själva..
 
 

Maverick på DigiListan!

Spenderade helgen på landet med mamma, Tomas, Joanna och Elin. Påskmat, låååångpromenader, korvgrillning, bakning, sovmorgnar och några soltimmar. Underbart och precis så som jag ville ha min påsk. Nu är jag tillbaka i Stockholm och praktiken har dragit igång. Känner mig extremt förväntansfull och nyfiken på framtiden. För helt ärligt så har jag ingen aning om hur dagar, veckor och månader som väntar mig kommer bli. Jag vet bara att det är en resa jag inte vill missa för något i världen.
 
Igår fick vi veta att Maverick nått DigiListans 14 plats! Så sjukt kul! Den här låten har fastnat i hjärtat hos både mig och mina tjejer. Gillar ni det?
 
 

RSS 2.0