What You Have Found

I januari i år var jag på en spelning i Stockholm. Och jag förälskade mig. Svårt att beskriva vad som var så bra, men hon hade något som noterades av den lilla skara som hade samlats. Självklart sökte jag genast upp henne på Spotify men blev genast besviken. Nej ta det inte fel, hennes låtar är riktigt bra! Men i jämförelse med vad jag kände under hennes liveframträdande så var det platt. Så jag började söka efter liveinspelningar men blev resultatlös.. Jag får helt enkelt kontakta henne för att få information om nästa Stockholmsspelning! 

Ja, juste. Ni kanske är intresserade av henne nu? Ulrika Windolf heter hon! :)

(Förövrigt hade jag glömt skriva att jag tonat håret lite mörkare.. haha. Ibland skriver jag helt utan att tänka, men det var väl ingen nyhet!)

What You Have Found - Ulrika Windolf


Whataya Want From Me

Yes, en annan version of me. A version som tog tillfälle i akt att dra fingrarna genom håret i samma stund som blixten slog till. Glasögon som för tillfället används flitigt då jag glömde mitt sista par av linser i Stockholm. Mot synoptik om två timmar! Förhoppningvis får jag linserna redan idag och isf blir det efterlängtad träning - står inte ut med en ram hängades på näsan.



Whataya Want From Me - Adam Lambert


Higher

Pjuh. Pff. Ye. Det var inte körslaget som drog i mig. Det var (är) ju Kylie Minogue och Taio Cruz! Jag kan tillägga att jag inte suttit bänkad framför körslaget en endaste gång, och så ska det fortsätta. Imorgon lägger jag upp en bild på mitt nya jag. Förändringar som inte sker så ofta i mitt liv!



Higher - Taio Cruz Ft. Kylie Minogue


Big Girl (You Are Beautiful)

I onsdags gjorde jag en Sverigeturné för att få överraska min bästa vän på 21-årsdagen. För att få komma till Stockholm för 300 kronor åkte jag Linköping-Norrköping-Katrineholm-och slutdestination Stockholm! Så 20.00 satt jag med rullväskan på Södra Bar beredd att surprisa henne - och visst klämde hon fram en tår till min förtjänst! Idag ska vi fira henne igen. När Cronja hyllar sina första 21 år räcker det inte med en kväll, nej hujedamej! 8 rara damer startar kvällen hemma hos Cronja & Nadia med bubbel och våfflor, det är ju faktiskt våffeldagen! Ett meddelande sa att vi skulle fortsätta mot Strand - Vänner&Bekanta. Blev mycket förvånad när Facebook släppte nyheten om att min rara fina kusin Emelie sköter skivspelandet. Ses i dimman!



Big Girl (You Are Beautiful) - Mika


Two Kinds Of Happiness

En av de bästa sakerna med att vara i Stockholm är all tid med min syster. Vad vi än gör så känns det underbart bara för att det är med henne!



Two Kinds Of Happiness - The Strokes

You Belong To Me

Ouppdaterad blogg är inte detsamma som att jag är. Peace & Love behövde ett upplyft. Det kom - BOB DYLAN. En veteran som jag kanske inte älskar heligt, men jag kan höja honom till skyarna på samma sätt som jag förra året dyrkade Jay-z för några minuter. Att se Bob Dylan kan inte bli annat än jävligt hett! Vi lägger på dessa så får vi en festival som börjar närma sig succé - Lykke Li, Deadmau5, Jimmy Eay World, Underoath, Patrick Wolf, Atmosphere, Ryan Bringham & Rita Redshoes. Är det något som kan locka festivalfolket kanske?

You Belong To Me - Bob Dylan 


Angles

The Strokes är tillbaka med... blablabla.. Spotify har ju typ skrivit en jävligt rättvis presentation. Läs den och tävla! (Är freemium-användare och hade tänkt fortsätta så ett tag till. Denna tävling lockar dock till att skaffa premium!)




Damn!

Måste tipsa om ett sjukt bra band som jag blev tipsad om igår! Det är gamla AF:are och Södra Latinare!



Damn! - Concept Store


Beautiful Day

Äntligen, eller vågar jag säga det, så är våren här tillsammans med den lysande d-vitamin jag tidigare bara fick i mig genom morötter. Jag har börjat tröttna på morötter och kunde inte vara mer lycklig över detta! Imorse välkomnade Barrvägens studentflickor våren med att frukostera i solen. Min kropp måste ha unnat mig denna lycka för jag lyckades till och med dricka kaffe utan att bli sjuk(!), och tillsammans med det åt jag nybakt bröd à la Felizia! Grupparbetet försköts två timmar framåt och vi fick njuta av solen i 18 graders värme tillsammans med lite musik online. I detta fall menar jag dock inte musik för öronen utan för ögonen, jajamensan! Hur fungerar egentligen det här med musik online? Inget svar för tillfället, men var lugna! Om en vecka är jag en mästare på detta!

Beautiful Day - U2


Mannen I Den Vita Hatten (16 År Senare)

Nej, jag är inte alls sugen på det här. Jag ger det 5 timmar till, sen blir det middag och film. Det är jag värd. Det är bra att säga och medge att vi svenskar är väldigt duktiga på att vara värda saker. "Idag tränade jag så jag är värd en glass" "Idag har jag pluggat så jag är värd det. Jag lärde mig inget men det viktiga är att man försöker." Jag vet att min programansvarige skiter fullständigt i om jag struntat i sömn, mat, vänner och familj för att jag försökte så mycket jag bara kunde. Kan jag det inte så tycker han absolut inte att jag är värd ett betyg som gör att jag slipper göra om allt igen.

Detta var min paus, plus lite Kent. Nu dyker jag. Djupt. Det är dags att bli en hejare på bokföring. Heja, heja!

 Mannen I Den Vita Hatten(16 År Senare) - Kent

What If

Den här gör mig glad. Jag vill följa körslaget. Vänta. Sa jag just att jag vill följa körslaget? Haha. Jag tror nog det. Jag blir bara helt lycklig av den här reklamen. "Joanna, hur kommer man med i körlsaget?" Vänta. Har jag ställt den frågan? Jag ber om ursäkt till mina klasskamrater som förmodligen vrider sig av förakt. Inget kommersiellt är tillåtet. Så när detta inlägg kommer efter idol-inlägget kanske det blir kalabalik i Hultsfred. Men vänta, titta på videon. The Poodles-sångaren låter lite som Axl Rose(?).




What If - Coldplay

The Captain

Alexander Bard och Pelle Lidell, A&R på Universell, blir Andreas Carlssons ersättare.



The Captain - Biffy Clyro


I Can't Get You Off My Mind

För att tacka min otroligt underbara familj bjöd jag på middag i måndags. Har man planer på att snart återvända får man smöra lite extra så endast de goda minnena lämnas kvar i tankecentret. Jag ska vara så saknad när jag åker att dem ber mig återvända genast! Jag kanske helt enkelt blir så saknad att jag tvingas åka hem tidigare, no matter what! Nej, nu fokus på fredagens tenta!

Den här låten hörde jag nyss på tv4, jag blev förälskad!



I Can't Get You Off My Mind - Miss Li

 


Born This Way

Asså. Lady Gaga. Tuff.



Born This Way - Lady Gaga

Dreams

När molnen regnat klart och solen tar plats blir allt så mycket bättre. "Åh benen blir fulla med spring" stämmer även på vuxna barn! Morgonjoggen var pies of cake och att jag snart ska tynga mig med plugget känns bara kul när man får göra det på en soluppvärmd balkong! Våren kunde inte vara mer välkommen! Det känns ju inte heller helt fel när en barcelonaresa håller på att planeras.


Jag och Linda för ganska precis ett år sen på Bar Muy Buenas!

Dreams - The Cranberries


True Colors

Lite färg i bloggen som visar den delen som inkluderar familjen. Som vanligt finns inga bilder från när jag var ute med Rebecca!



True Colors - Ane Brun


Lua

Här står jag i köket med tusen kastruller, allt för många olika såser för att minnas vilken som skulle saltas mer och vilken som var för salt(?) och en ugn som försöker tillaga alldeles för många olika substanser. Det är då, när det förmodligen är som mest olämpligt, som jag väljer att göra det där läskiga och ringa det där samtalet. Undermedvetet eller ej. Men jag kanske måste lägga på akut innan han hunnit svara för att släcka en brand som uppståt i ugnen..? Nej nu smäller det. Denna låt har hängt med mig i köket. Bara lite måndagsmusik liksom!



Lua - Bright Eyes


Tonight (I'm Fuckin' You)

Gjorde lite research på facebook efter helgen i Uppis. Det här vill jag verkligen berätta men det går inte. Ledsen. Jag är så lycklig att jag följde mina fjärilar i magen. Annars hade jag varit ett vrak idag. En dag kommer ni få veta vad som hände, men för tillfället säger jag inte mer. Det skulle nog skada bilden ni har av mig. Bilder som berättar om min helg kommer imorgon.

Puss

Tonight (I'm Fuckin' You) - Enrique Igelsias


Jag Vet Inte Vem Jag Är Men Jag Vet Att Jag Är Din

Här är jag och min underbara syster, Joanna. Och nu tappade jag orden helt. Ville skriva massor, men tror jag lånar några ord av en person som är duktig med att sätta känslor i rörelse.




"De kunde säga vad som helst till mig, de kunde dra åt helvete
men ett enda ont ord om dig har alltid fått mig upp i ringen"
Jag Vet Inte Vem Jag Är Men Jag Vet Att Jag Är Din - Håkan Hellström


Fuckarias

Varför varför varför vill man bara äta och kolla på film när man absolut inte har tid med det? Det är ju liksom inte tråkigt att plugga och framförallt så har man gjort valet att plugga alldeles själv. Det finns inget som säger att jag måste göra det här och ändå har jag mage att klaga. Jaa och mer mage kommer jag få om jag inte tar tummen ur rumpan och börjar mata mig med plugg istället för mat.. Lättare upp allt med lite kommande festivalmusik. Mums!




Fuckarias - Those Dancing Days

Are You Gonna Go My Way

HÖR UPP KÄRA LÄSARE! JAG HAR EN EFTERLYSNING!

Kan inte säga mycket i denna annons, men hör av dig om du gillar Monde Yeux! Å vem gör inte det?

Are You Gonna Go My Way - Lenny Kravitz


My My My

Vem har inte dansat oräkneligt många timmar till detta? Vem har inte hånglat med oräkneligt antal till detta? Vem hade anat att detta skulle komma tillbaka sommaren 2011 i en håla som ingen kan peka ut på kartan? Hultsfredsfestivalen bjuder på ännu ett bandsläpp med bland annat detta.



My My My - Armand Van Helden

Coffee & Cigarettes

Dricker en kopp kaffe och hoppas att min kropp förstår att jag behöver koffeinet! Det händer allt för ofta att kroppen överanalyserar och sätter igång alla försvarsmekanismer mot detta gift. Snälla rara, idag behöver jag det. Jag är trött men måste fortsätta använda huvudet. Kände redan när jag satte i kontakten i eluttaget att detta är som att be om att inte orka plugga. Hur min kropp använder försvaret? Det har jag ingen aning om, men resultatet blir att jag börjar må illa, får huvudvärk och känner mig febrig. Inte precis så som man vill må när man ska lära sig nyttigheter.

Ikväll ska jag bjuda familjen + min storasysters familj på middag. Blir min försenade födelsedagsmiddag :)



Coffee & Cigarettes - Michaelle Featherstone


Let's Get On Top

Nu är det spikat, skrivet i sten och helt oundvikligt! Samson For Presidents tredje singelrelease är på väg! 24 dagar in i mars på den där lilla hotellbaren. Något inom mig viskar att det är gratisinträde på alla deras spelningar. Kom dit och drick en öl eller två med mig!  



Let's Get On Top - Samson For President


Cigarettes & Coffee

Tog en morgonpromenad med min syster och fick höra det där man vill höra efter att någon varit på semester. Sen åt vi en stadig frukost tillsammans med mamma sen for dem åt varsit håll. Är inte ordet "for" helt underbart? Hängde med en kille i Barcelona som kom fråm Umeå och första gången han sa "ska vi inte ta och fara till skolan nu?" var det svårt att hålla sig för skratt. Fara? Det är ju liksom bara 10 minuter dit.. Gå? Åka? Traska? Springa? Nej, nej man ska säga fara!

Idag ska jag äntligen få en bok som jag verkligen behöver till tentan om en vecka. Lite sent ute, ja. Men jag hade verkligen inte den blekaste om att den skulle ingå i kursen. Lyckligtvis är det bara 3 kapitel! Sen efter det får jag skynda mig till Skanstull för att möta Minna för ett lunchmöte om Samson For President. Lite uppdate som ska vidarebefodras till resten av Street Teamet!

Men först lite plugg! Och justja, det där samtalet.. Jag kanske inte hinner. Måste gå hemifrån om 1 ½ timme. Kan bli tajt.. He he.

Cigarettes & Coffee - Otis Reeding


Stockholmssången

Nejmen vem är det här? Simon Norrsveden. Hmm. Enligt Spotiseek.com är det en artist som ska likna Monde Yeux hyfsat bra. Nej, enligt min syster är det "Men Felizia, du vet väl att det här är min körledare!?"




Stockholmssången - Simon Norrsveden


Godmorgon Columbus

Imorgon är en dag som jag ska utnyttja de 24 timmar som den erbjuder. Timmarna kan och ska spenderas väl. Jag ska hitta motivation och använda min ambition, för enligt min gamla svensklärare är detta allt som krävs för att lyckas. Det är värt att ifrågasättas! Frågan är dock HUR man hittar motivation till affärsredovisning? Jag får nog lägga mitt fokus på hela kursen. Inte en chans att jag kuggar en tenta. Det finns inte på världskartan!

Imorgon ska jag även ringa ännu ett viktigt samtal. Det är fruktansvärt läskigt och jag har dragit på det i över två veckor. Vågade faktiskt utsätta mig för att försöka genomföra detta telefonmöte i torsdags och kan inte ens beskriva den lycka som infann sig efter att en mycket välbekant röst sa "nummret du försöker nå är upptaget". Hallelujah moment! Inte för att det är en bedrift, men bara av att slå nr och lägga luren mot örat känner man sig duktig. Imorgon hoppas jag den jag söker ska vara duktig och svara. Då kan jag känna mig duktig med rätta!




Godmorgon Columbus - Pontus & Amerikanerna


Zebra

Ett litet smakprov på vilka toner som Hultsfredsfestivalen kommer omges av. Har fastnat för den här låten som påminner lite om ett av mina favoritband Band Of Horses!



Don't I know you better than the rest
All deception, all deception from you



Zebra - Beach House


Love

Lägenhetsvisning i Hammarby Sjöstad. Nej jag ska inte köpa lägenhet, inte ens flytta till Stockholm. Men det gäller att planera inför sommaren och ha möjligheter. Nu har jag tagit tag i en sak - boendefrågan. Nu är frågan om jag ska jobba eller plugga och isf var eller vad? Eller ska jag kanske tillbaka till Barcelona eller se en ny del av världen? Imorgon ska jag iaf reda ut framtiden vad gäller denna utbildning. Heja heja!

Nu sitter jag och väntar på min lillasyster som varit en vecka i Åre. Åh vad jag saknar henne!

Love (Acoustic Version) - Elin Ruth Sigvardsson & Lars Eriksson

Paris



Paris - Monde Yeux


Tennesse

Förvaltningberättelse. Likviditet. Kortfristig. Restvärdesavskrivning. KSV. Nyemission. Balansräkning. Kompletteringsregeln.Dessa ord blandas runt i huvudet och förhoppningsvis ska dem strukturerats upp när boken slås igen. Denna är på repeat och hjälper mig ifrån att inte dö av tristess!!



Tennesse - (Pear Harbour) Hans Zimmer

That's The Way I Like It

Jag har en ny idé om ett nytt utseende. Jag är en katastrof gällande skönhet online. Kan någon hjälpa mig att putsa på min header lite?

That's The Way I Like It - Carl Norén


High And Low

Snabb sammanfattning så ni vet var ni har mig. Torsdag började jag pluggandet på egen hand i Uppsala. Efter nån timme tittade Kalle förbi. Han promotade lite för Stocken men jag lovade inget. Vid 18.00 virvlade jag bort mig i Uppsala men lyckades hitta till en Moské där jag blev hittade av kvällsvärden. Sandra och Dawid bjöd på studentmiddag för att fira 51-åringen!

När kvällen slog 21.00 längtade mamma till sängen och jag till festen. Vi tackade för oss och jag lämnades av vid Domkyrkan där jag mötte upp Rebecca och Elisabeth. Mötet där blev mycket kort då jag lät flickorna gå in och starta festen utan mig medan jag tvingades vänta in männen som skulle hjälpa mig in. Allt gick strålande liksom kvällen. Där blev en reunion av alla olika delar!

På fredagen vaknade fyra mycket trötta människor varav en tog på sig förklädet och bjöd de hopplösa på brunch. Denna brunch kommer inte att glömmas - Blåbärspannkakor med sirap och choklad, fattiga riddare, scrumbled eggs med bacon, kaffe, brämhultsjuice, vaniljyogurth med blåbär och lime och, avslutningsvis, hallonpaj. Jag tror jag hittat min man! Grabbarna satte sig omlott i soffan och beskådade med spänning herr-stafetten. Jag mötte upp Rebecca för att plugga. Plugga? Det var planen, men hur ofta blir det som man tänkt? På kvällen träffade jag Emelie, åt mat som ville påminna oss om Thailand och skrattade åt "varning för barn". (Hej Gry! Vad kul att se kurvor! HAHA!). På kvällen var planen utgång med Cronja, men hur ofta blir det som man tänkt? Nej exakt. Jag mötte upp en vinglande Cronja som några minuter senare somnade till introt av Burlesque.

Idag ska jag plugga! Eller jag gör det. Typ.

High And Low (Boeoes Kaelstigen Remix) - Tove Styrke 


No Time For Us

Mission: Framtidsplanering.


 No Time For Us - Broder Daniel


Greyhound

Inför ett arbete skulle vi vilja ha lite feed back på denna video.

Greyhound - Monde Yeux 

Animal

No, I won't sleep tonight



Detta tippar mina toppar. Well done!

Animal - Neon Trees


RSS 2.0