Radioreklam - check!

Gud. Jag är så stolt över mig själv. Har precis godkänt reklamen som kommer börja spelas nästa vecka för Rockbjörnen. För mig känns det här jättestort. Tänk att lilla jag har tagit fram en radioreklam! Den här godsaken kommer jag leva på hela helgen!
 
Och på tal om helgen så ska jag åka till vårt nya landställe. Ska bli otroligt skönt att bara hänga med mamma och Tomas, sova och förhoppningsvis få lite sol på min bleka kropp. Den här sommaren är nog första året jag tänker hellre en ful bränna än ingen bränna alls. 
 
Puss

Sommartid

Sommartid är den låt jag gillar allra mest med Magnus Uggla. Så där skönt oslipad på alla sätt. Jag minns hur jag och mitt ex brukade ligga på bryggan på hans landställe och lyssna till den. "Jag glömmer aldrig sommarleken. Med dig och min bike."
 
Nu ser jag att gruppen Mina Vänner gjort en uppfräschning av denna. Inte alls lika bra, men visst funkar den i årets sommarlista. Vad tycker ni? Lyssna HÄR.
 
 
 
 
 

Frukostdate med Emelie

Energin är tillbaka. Helt plöstligt fick min syster nog. Nu får du sluta säga att du är trött. Okej sa jag och gick och la mig. Vaknade pigg som.. ja någonting som har extremt mycket energi och sprudlar av glädje. Gårdagen slutade med två träningspass, en effektiv jobbdag, en uppdatering om att jag lever till mina vänner och en inflyttningsmiddag med Joanna. Ja, vi har ju nu tagit över vår storasysters hus! Helt underbart att återigen bo under samma tak som lillasyster - en heeel sommar.
 
Imorse träffade Emelie på Café iL Café på Kungsholmen. RIktigt mysigt ställe! Vi åt frukost och snicksnackade om all mellan himmel och jord. Känns skönt att båda är i Sthlm så vi kan ses ofta! 
 

Peace & Love 2012

Åh pratade precis med min roomie Sandra som ska jobba som artistvärd på Peace & Love för Rihanna, Kent, Mumford & Sons och Veronica Maggio! Jag anmälde mig inte ens till att jobba på Peace & Love i år eftersom jag jobbar med Rockbjörnen, men nu känner jag en liten saknad. Var där första gången 2010 och bara festivalade och året efter upplevde jag festivalen på andra sidan stängslet som logevärd på scenerna Utopia, Fantasia och Super backstage. Hade grymt roligt båda åren!
 
Det finns nog inget häftigare än den känslan som infinner sig på en festival. Lycka och euofori. Glädje och kärlek. Att stå i ett par nertrashade converse, tajta jeans-shorts och ett så stort linne att allt innanför blottas tillsammans med ett hav av människor framför en scen är underbart. Allas blickar riktas mot scenen och man vet att snart snart snart kommer man få se den artisten man så länge velat se. Sen vrålar vi så högt vi kan och tror att vi gör artisten stolt och rörd. 
 
Ikväll hade jag velat se Roxette, Lars Winnerbäck och Magnus Uggla. Det hade varit fint. 
 
 

Tur att man tycker om jobbet

Jag vet att jag är sämst, men jag har så mycket att göra just nu plus ett evigt sömnbegär.


"Äta, jobba, sova, dö..."

Ralph Charlie

Fick ett spännande tips om en ny artist - Ralph Charlie. Någon som hört om honom tidigare? Jag har än så länge bara hört en liten bit av sången Douche By Your Side och jag gillar den. Känns lite Jason Mraz's I'm Yours. En sån där sång man vill ha på sommaren. Jag kan liksom se sommaren framför mig när jag hör den här!
 
Klicka dig in på den här sidan så kan du vara med i hans kommande musikvideo! Du behöver bara twittra med hashtagen #DoucheByYourSide - enkelt eller hur! :) Jag har redan gjort det!
 
 

När arbetet ger resultat!

Igår innan jag lämnade redaktionen tog jag en sista sväng ut i blogg-djungeln. Kollade om det hänt något nytt och oläst. Till min stora förvåning ploppade en mycket vacker bild upp på Camilla Gervides musikblogg. Snabbt som attan ropade jag på Marie som kikade på inlägget och frågade vad detta nu va. "ROCKBJÖRNENS MAIL!" Våra hjärtan tog varsit skutt och jag lämnade redaktionen med ett stort leende på läpparna.
 
Jag mötte upp Joanna & Elin och tog en sväng på stan. Hittade massa fint, men gick tomhänt hem när jag insåg att jag absolut inte hade råd med sådana tygbitar.. Joanna däremot kom hem med vackra ting. Slutade kvällen med att färga hennes hår - hey redhead!

Bounce

...detta är min favvo just nu. Den passar överallt. Dance. Work out. Work and smile. Run. Sing. Make out. Walk. Naah, det är helt omöjligt!


Svettig och andfådd - hej

God morgon!
Försov mig lite och kom till jobbet nu. Har en tendens till att köra igång house på högsta volym på väg till jobbet. Detta resulterar i den fördelen att jag vaknar men även något negativt som att jag anländer till jobbet alldeles svettig och andfådd efter att ha försökt hålla samma tempo.. Så nu sitter jag här och försöker lugna ner mig samtidigt som alla andra är på något informationsmöte.
Idag ska jag leka Rockbjörn hela dagen och maila hans kära vänner! Sen efter jobbet ska jag försöka hitta något fint att ha på mig på midsommar. Har jag sagt att jag ska till Varberg tillsammans med Joanna, Elin, Tone, Jennifer, Johanna och Klara? Nähä. Känns som det kommer bli en riktigt kul helg! :)

Så fort jag får tid..

..ska jag kolla på det här! Tydligen undrar Guetta varför alla duktiga musiker/producenter/artister/dj's kommer från Sverige!? HOT STUFF





Summerburst Live - PSL, SVT

MUMFORD & SONS TILL PEACE & LOVE

ÅÅÅÅÅÅH JAG VILL! Jag som var så lycklig över att konserten ställdes in på Hultsfredsfestivalen... Men nu står det klart att Peace & Loves största scen Utopia får besök av Mumford & Sons. Om det är något band jag verkligen vill se så är det just Mumford & Sons. Jag måste nog åka upp till Borlänge nästa vecka. Någon som vill me?





Förälskad i Anais Mitchell

Ibland överraskar jag mig själv. Kanske till och med överträffar mig själv. Hatkärlek är den spotifylista som jag fyller med låtar jag helt enkelt, under en viss period, inte kan få nog av. Ofta händer det att jag förälskar mig i en låt, kan inte sluta lyssna och spelar om och om och om igen... Men igår upptäckte jag Anais Mitchell's Coming Down på denna lista. Denna låt måste ha trillat in av misstag för jag känner absolut inte igen den från tidigare. Men! Nu tokälskar jag den och jag vet att den har en säker plats i listan och jag låter den stanna.


Bon Iver har gjort en fin cover på låten - se här

Sparkade igång sommaren på fyrtioårsfest..!

Först middag hos Atena. Gjorde Tom Collins-inspirerade drinkar och var, som alltid, oöverens om vilken musik som ska spelas. Vi insåg att solen lurat oss väldigt länge och det var läge att snöra på sig partyskorna och gå. Vi startade kvällen på Story Hotel där vår nyfunna vän Anthony spelade skivor. Han berättade att så fort han slutade skulle han till Älvsjö på en hemmafest där även vi var välkomna att fortsätta kvällen. Vi beslutade oss att hänga med. I taxin fortsätta musikkriget.

Väl framme möttes vi av ett glatt gäng som tog oss in i villan och placerade oss framför ett välfyllt drinkbord. Jag överskattade mina drink-skills och bjöd Atena och Danny på något odrickbart. Sedan hamnade vi på dansgolvet och fick veta att vi hamnat på slutet på en fyrtioårsfest. Vi såg på varandra, svepte den där drinken och dansade till gamla partylåtar någon timme till. Musikkriget tog fart igen.



Idag har jag haft fniss-session med Joanna och mamma. Fick känna mig som 10 igen och må riktigt bra! Jag älskar att umgås med min familj :) Då mår jag som bäst! När jag slutade känna mig bakis tog jag på mig träningskläderna och körde ett box-pass på Sats!

Imorgon fortsätter Rockbjörnen! Ni glömmer väl inte bort SkapaTV?
Imorgon kommer nya filmer med artisten Ulrik Munther. Imorgon avslöjas även vilka priser som ligger i prispotten!


..

JÄTTEbra att jag korrekturläser.. Fattar knappt själv vad jag menar!


Nu sparka vi igång sommaren

Igår var jag och Joanna hemma hos Werner i Sollentuna och kollade matchen med ett stort härligt gäng! Kom hem rent sent och fick inte allt för många timmar av sömn. Hade nämligen lovat att följa med Joanna till jobbet på morgonen. Hon jobbar på sats så passade på att träna - nu när jag äntligen blivit frisk!! :)

Sen tog jag ett långt och välbehövligt bad med massa tända ljus. Är fortfarande inne på "lära mig ta det lugnt och leva i nuet" och sluta bli rastlös så fort jag har noll saker inplanerade..

Nu sitter jag på tunnelbanan på väg till Atena och Danny. Ska äta middag, göra massa drinkar och sen gå ut. Har inte varit ute sen jag kom till Sthlm så binär det på tiden att vi sparkar igång den här sommaren! Inga planer på var vi ska men är ganska sugen på f12. Hörde annars att Tomas Stenström har releasefest på sommaren - öppet för alla :)

Puss och fest


Livestage TV

Livestage TV gör en massa intervjuer med artister som ni kan se HÄR
Jag skulle bli glad om det dök upp en intervju med M83 från hultsfredsfestivalen i veckan.



Vilka skulle ni vilja se en intervju med?

Hultsfredsfestivalen 2012

Brr. En rysning går genom kroppen när jag tänker på tiden i Hultsfred. Men under de senaste timmarna har förmodligen mer än 50 % av alla instagrambilder varit från denna plats. Hultsfredsfestivalen 2012 är igång och det ser ut att bli en succé. Förra året floppade rejält och jag hoppas verkligen att det går bra i år!
Lånar två bilder från Instagram. Spelning med Justice igår. (Fler bra konsertbilder finns på Hultsfredsfestivalens facebook page)
För er som inte varit i Hultsfred kan jag berätta att den platsen som festivalen håller till på är otroligt vacker. Det är ett stort grönområde som ligger precis vid en liten sjö. Kan tänka mig att det är häftigt att spela med den vyn!

Frida och jag

Nu drar jag från jobbet. Ska fika på Frida Och Jag med Jessica som är i Sthlm nu :) Har inte träffat henne ordentligt sen i höstas så ska bli skönt med en catch up! Har faktiskt egentligen bara haft en ordentlig date med Jessica, men då klickade vi rejällt och det kändes som vi växt upp tillsammans. Sånt är så sjukt coolt - när man verkligen klickar med någon och allt känns naturligt!
Om jag orkar ska jag till t-shirt store på något event efteråt! Vet inte alls vad det är men det märker jag.. :)
Puss

Röda ögon

Tänkte lägga upp en bild på mig, men tänkte om. Mina ögon är alldeles röda och jag ser så otroligt trött ut. Kan bero på att jag faktiskt är väldigt trött. Min hals gör fortfarande ont och jag önskar att jag hade några starka mediciner till hjälp. Blir kanske en sväng till apoteket på lunchen - så länge får det bli en omgång vattendrickande!
En gammal instagram-bild

Linnea Henriksson + Rockbjörnen

Söta Linnea Henriksson och Rockbjörnen myste tillsammans i studion. Om några veckor får ni se vad dem hittade på för roliga saker - håll utkik på skapatv.aftonbladet.se!



Har ingen lust att lämna kontoret idag. Sitter väldigt bra här i mitt lilla bås. Marie sitter framför mig och fnittrar åt något som tydligen är väldigt rolig! Ser inte ut som att hon heller har någon brådska härifrån till skillnad från de övriga som har lämnat oss. Det är så spökligt tyst (kan man ens säga så?)..

Ner i inspleningsstudion!

Har fått jättemycket gjort idag och äntligen börjar jag känna att jag ser resultat av veckans jobb. Tidigare har jag endast sett ett berg av påbörjade projekt som inte kunnat avslutats. Men idag har jag äntligen kunnat få en del jobb färdiggjorda! :)

Nu ska jag smita ner i studion för att göra inspelningen med ännu en artist. Vill du veta vem det är? Följ rockbjornen på instagram så får du snart se en tjusig bild! ;)



Här är en bild från förra veckan - Rockbjörnen tillsammans med Icona Pop.

Hur har jag kunnat missa det här?!

You saying
please, sayin' stay, stay, stay with me,
Stay,
stay with me you don't have to go, yet



.. are you happy? But are you happy?

Tiësto

Fick en liten tweet av Linn som jag använde imorse för att vakna till liv. Det funkade mycket bra och låten får ett mycket högt betyg som tack!

Nu fortsätter mailbombningen på Rockbjörnen. Tjingeling

Nattlig visdom

"Att dyka upp är 90% av din karriär. 10% är talang."


Får mitt hjärta göra ett glädjeskutt?

Typ den enda anledningen till att gå på festival i Sverige ställde nyss in - YES!


Träffa Atena!

Hem och kastade i mig mat och la på ett lager solpuder (usch va blek jag kmr vara den här sommaren!). Nu åker jag till Stureplan och möter upp Atena :)



Releasefest på Story Hotel

Ikväll blir det Didas releasefest på Story Hotel med Atena. Har verkligen ingen koll på detta men enligt Atena ska Adam Tensta och Armand Mirpour spela. Det låter ju inte helt fel! :) Blir nog inte så sent för min del eftersom min hals fortfarande krånglar och näsan har börjat lida.
Här kan du lyssna på Dida!

Rita Ora..

Tillbaka på redaktionen och har precis haft möte! Tror att inspelningen till SkapaTV påbörjats nere i studion så ska väl ta mig dit vid lunch och se hur det går :)

Som sagt, inte var det love at first sight men vid en andra lyssning var jag helt fast! Jag älskar den här tjejen och kan inte sluta lyssna! Hennes röst är ju helt underbar. Letade upp en cover på Somebody that I used to love som jag tycker hon gör riktigt bra. Gillar verkligen när man kör akustiskt, less is more!

12

Igår låg jag och filosoferade på bryggan. Var helt slut när jag kom hem igår och ville helst bara gå och lägga mig. Men istället tog jag en lång och lugn promenad i Vinterviken. Satte mig ner på en brygga. Tog några djupa andetag och bestämde mig för att leva i nuet. Tittade upp i himlen och fokuserade endast på ett litet grönt löv från trädkronan ovanför mig. Kände mig väldigt lycklig.

Nu ska jag fortsätta att försöka leva i nuet - även om jag ser fram emot eftermiddagen och kvällen och helgen och... Ja ni förstår!


Bloggar sökes!

BLOGGAR. SÖKES. OMGÅENDE.
GE. MIG. NU.
STOR.
LITEN.
MUSIK.
TJEJ.
KILLE.
SNYGG.
FUL.
ALLT.

Nights like this

Awesome. De här tjejerna förtjänar verkligen så mycket mer snack. Erkänn - det här känns större än svenskt. Sen gillar jag när tjejer tar plats!

Rita Ora

Så fort jag blir frisk ska jag storma in på Sats och springa så snabbt och långt som det bara går. Med den här låten i lurarna är det inte helt omöjligt med ett nytt personbästa trots att jag inte tränat på väääldigt länge.

Satt nyss och slevade i mig lite lunch på en tom redaktion samtidigt som jag googlade på den här artisten Rita Ora. Hon är kosovoalbansk-brittisk och har sen 2009 skivkontrakt med Jay Z's skivbolag Roc Nation. Tycker verkligen hon påminner om Rihanna både utseendet och musiken. Kan inte säga att det var love at first sight, men hon kommer absolut få peppa mig under träningen!
Rita Ora kommer turnera tillsammans med Coldplay nu i sommar.
Vad tycker ni?

As long as you love me

Igår kväll fick jag en liten skopa av PMS så min söta Joanna föreslog att vi skulle ta en systerkväll och gå på bio. Jag var inte svårövertalad så jag snodde bilnycklarna och gasade iväg till Heron City. Joanna fick bestämma film - What to expect. Precis vad jag behövde!

På vägen hem lyssnade vi på den här låten! Nick Carter var mina drömmars man (pojke?) och jag drömde mååånga drömmar om denna popstjärna som liten. Känslorna jag får av den här låten skulle jag alltid vilja bära på.

Hej

Jag och min nyvunna vän Rockbjörnen sprang runt och lekte inne på Aftonbladet idag. Hans besök var mycket uppskattat och jag kan säga att vi redan blivit mycket goda vänner.

Skämt åsido. Tack Joanna för att du ställde upp och för att du bjöd så mycket på dig själv! Längesen jag skrattade så mycket - och då talar jag nog inte bara för mig själv. Nu ska jag röja undan det sista inför helgen. Sen ska jag en snabbis till Linda som idag tagit studenten. Härlig dag att springa ut på - till skillnad från en annan som hade 8 grader och regn..

Puss

TGIF

Igår var en riktig toppendag! Inspelningen med Icona Pop gick bra och tjejerna var sjukt grymma! Kul att få hänga med Atena också! :)

Nu sitter jag på färjan mot Gröna Lund för att ha ett möte med projektledare och produktionschefen för galan Rockbjörnen. Efter det ska jag tillbaka till redaktionen. Vid 13.00 kommer Joanna och dit och ska få leka lite ;)

(Jag har stora problem med att lägga in bilder. Kommer en bildbomb senare!)


Icona Pop

I . LOVE . IT

Hej hej hej

Tillbaka på Aftonbladet. Om en timme ska jag ner i studion och rigga inför inspelningen. Idag är det tjejerna i Icona Pop som ska spela in till skapaTV. På tal om skapaTV. Gjorde en egen musikvideo med Dead By April bara för att se hur det här med skapaTV fungerar, eftersom jag ska jobba med det, och sen dess har jag legat i toppen. Så kom igen nu, utmana mig! Den som har flest views eller kommentarer i slutet av sommaren vinner finfina priser!

Happy

På väg till jobbet. Frukostmöte på Riddargatan. Inspelning på Gröna Lund. Event på Drottninggatan. Sommarfest med Aftonbladet. Att halsen smärtar bryr jag mig inte om idag.

Happy happy happy


Love Is A Verb

Halsont. Huvudvärk. Typiskt. Varför blir man alltid sjuk när skolterminen säger farväl? Det är som om kroppen tar ett djupt andetag och sen ger sig själv en hård käftsmäll. Jag vet att jag inte tagit hand om kroppen den senaste tiden. Alldeles för lite sömn, för mycket stress, för ovarierad kost och helt utan fasta tider. Innan jag anmälde mig sjuk så tog jag en timmes tid med en kopp té och en ipren i hopp om att friskna till. Det gick inte alls och istället för roliga projekt har jag tvingats ligga i fosterställning, sovit och kollat på film. Känns inte alls kul och jag mår illa, något jag gör väldigt ofta nu för tiden. Dricker för lite vatten? Sover för lite? Ja, det klart man mår dåligt då. Usch och fy!

Hur som, här är musikvideon med John Mayer som jag skrev om igår. Den är så otroligt söt.



Rival

Sitter på Rival. Stammisstället för mig, mamma och våra dater. Har ni vägarna förbi Sthlm och söder så måste ni kika in! Idag kommer även Lotta och hennes dotter Ida med. Ida och jag var bästa kompisar när vi var små och idag är första gången vi ses på tre år.. Sjukt! Men sjukt kul! :)




Vädervärk..

Usch det här vädret gör att mitt huvud känns som en tickande bomb. Det dunkar något helt absurt och jag häller i mig litervis med vatten. Dock tycker jag mest att det rinner rakt igenom..

Idag är det rätt lugnt på praktiken. Känns lite som lugnet före stormen. Den här veckan kommer jag t.ex. träffa projektledaren för eventet Rockbjörnen, vara med på inspelningar (där även Atena ska vara med sin praktik Ten), sommarfest med Aftonbladet och en massa annat som jag inte kan säga riktigt än :)
Försökte förut ladda upp min nya favorit men hittade ingen bra version på youtube så det får bli senare. Den här låten passar riktigt bra just nu när hösten har hoppat fram. John Mayer med Love Is a Verb som Atena tipsade mig om! :)

SkapaTV

Idag lanserades Rockbjörnens nya satsning - SkapaTV. Föreslår att du först tittar på min film HÄR och sen besöker SkapaTV för att knåpa ihop din egen. Förutom Dead By April finns även videor med Molly Sandén. Fler artister kommer släppas under sommaren - så håll utkik! ;)

Oklarheter

Här diskuteras det musik med min farbror och kusin. Det är oenighet. House? Är det musike? Dem spelar ju inte instrument. Dem sjunger ju inte! Japp, vi tycker olika. Är House lika mycket musik som Rock? Är gårdagens populära Rock dagens House?

Vad tycker ni? Är David Guetta mindre artist än Led Zeppelin? Är det mindre känsla i House? Kan ett Dj-bås anses vara ett intrument lika värdigt som en gitarr? Jag vet var jag står i dessa frågor, gör ni?

Vi lägger ner diskussionen och fortsätter mot middagen! Puss


.

...Läste igenom vad jag skrev. Kunde väl inte använda fler utropstecken. He. He.


Rockbjörnen

Haft en otroligt inspirerande dag! Känns riktigt bra att få vara en del av Rockbjörnen och bygga upp det här! Har redan fått egna projekt och ansvarsområden! Dagen svischade förbi vilket måste vara ett tecken på hur kul jag haft! Helgen kunde inte kännas längre - på måndag kör jag igång igen!

Nu ska jag möta upp Filip och hand kompisar för att under regn dansa till Avicii!!

Pusse


Spring Festival

Siesta? Pff. Nej på Trädgården anordnades av Sony Spring Festival. Fyra scener. En dag. Extremt många bra artister, allt ifrån Loa Falkman till The Royal Concept. Vad jag gjorde där? Serverade mat till över 1200 hungriga gäster. Var över ett år sen som jag jobbade inom restaurangbranschen men oj va fort man kommer in i gamla vanor! Det är sådan skillnad från mitt vanliga "sitta i bibblan och plugga dag ut och dag in"... Här får man lite användning för kroppen ;)

Träffade på en hel del gamla vänner samtidigt som mitt nät växte sig större, mums! Tack Sthlm för att du har ett sådant brett och vackert utbud av män!

Nu är jag snart hemma och då blir det skjuts i sängen med detsamma! Imorgon väntar min första dag på Rockbjörnen som projektassistent! (kan inte säga det många gånger nog!!) Natti!


RSS 2.0