I Thought I Lost You

Skrämmande. Jag har idag köpt fiskpinnar. När åt man det senast? Så pass längesen att jag glömt vad man äter till.. Helt blankt och när jag nu gissar får ni inte skratta åt mig. Ketchup? Sen tog det stopp. Det där får bli ett senare problem - ikväll blir det nämligen svampsoppa. Sjukt gott! Sjukt ointressant.

Better not share more of my thoughts with you..


In My Place



 Känns inte jobbigt att säga att man hade fel. Where the action is visar att 2009 inte var Coldplays sista Sverige-besök!! 


Fall for you

Eller typ Fall for Spy bar. Miss Shrek och jag hade en sån där kväll som går i vårt tecken. Det började nog när Shrek tömde en flaska på två glas. Låter så mycket bättre när man säger att man bara druckit ett glas vin. Promenad via trekanten mot stan nu. Fall for you, Acoustic version- Seconhand Serenade

I hope it's gonna make you notice


Dance with somebody


"Tror du Cronja vill med ut ikväll?"
"Hon hade köpt nya skor så hon var ganska taggad på att inviga de ikväll.."


A message

Jag har nu löst problemen på Spotifysyndromet. Eller det kanske inte direkt var jag som löste det.. Men någon har gjort det, någon hittade sidan, tipsade mig och nu är jag helt jävla underbar och tipsar er. Spotiseek - Helps you find new Spotify music. No more worries. Well, at least about music.


Shakin'

1.ans plugg blandat med alldeles för mycket chai-latte. Vad associerar ni med Shakin'?


Under the bridge


Sometimes I feel like I don't have a partner
Sometimes I feel like my only friend
Is the city I live in, the city of angel
Lonely as I am, together we cry

I drive on her streets 'cause she's my companion
I walk through her hills 'cause she knows who I am
She sees my good deeds and she kisses me windy
I never worry, now that is a lie.


When you're feeling the worst, you're making the best. Kind of depressing. 


Debut


Ta det inte fel

Jag älskar denna man och det blir mycket av honom idag. Han kan få fram känslor som få och är inte det minsta överskattad. Men när han sjunger 2 steg från paradise väcker han mina barndomskänslor till liv. Men det gör ingenting. Jag var ett stort fan av Björnes magasin.


Peace&Love påbygger sommaren 2011




Mamma, jag räknar med dig genom hela kursen!

15 uppgifter ska utföras för att jag ska få två ynka poäng till nästa tenta. Men som det känns nu är varenda poäng guld värt! Det här känns mycket främmande - och ointressant. Tur att jag haft en moder som varit egen företagare. Du vet väl att jag räknar med att du ska komma ihåg allt som rör bokföring, balansräkning, resultaträkning och årsredovisningar? Om du inte minns det så är det bäst att du sätter hjärnan i arbete för imorgon 18.37 anländer jag åter till storstaden. Då vill jag veta allt!


En säkrad framtid

Ikväll gjorde vi sista ansträgningen för marknadsföringen, tillsammans som en grupp. Många kvällar har tillbringats i oenighet och ovilja. Men ikväll firades vår sista kväll med skratt, så mycket att jag undrar vad vi tidigare klagat över. Det här är ju en underbar grupp. När PP var ihopklistrad med diverse bilder gjordes ett tappert bidrag till rädda barnen, röda korset eller vad dessa organisationer kan heta. En vacker film med influenser från länder gråare än gråast. Jag vet för jag spenderade en natt där för mindre än två veckor sen.

Mitt namn är mycket å jag vill ha mer!


Välkommen 2011

Hon är hemma. Hon drog med sig lite VIP-känsla från P3-guldgala. Det känns nästan som jag varit där. Det hade ju varit fantastiskt. Jag fick uppleva Sthlm istället och det vet ni att jag aldrig tackar nej till. Nu är jag hemma och allvaret kan börja. Och det säger jag med allvar i rösten. Affärsredovisningskursen tar start imorgon, en introduktion på sju timmar är inte att ta i. På kvällen ska vi bygga ihop en muntlig redovisning för att avsluta marknadsföringskursen. Dags att säga hejdå, Dags att säga hejdå! Även till onyttigheters dagar. Härmed återupptar jag träningen.


Damn! Give me that fuckin' awesome intro!


Tack Emlan!

Jag kommer ihåg när man var liten och förundrades över hur mycket brev ens föräldrar fick, varje dag! Själv fick jag endast brev någon gång per år. Typ födelsedagen eller inbjudningskort. Jag minns hur både mamma och pappa försökte förklara att det där med att få post, jag kallade det brev men det var tydligen viktigt att det hette post och inte brev, sällan innebar glada nyheter. Idag har jag verkligen fått erfara detta och kan konstatera att post(!) sällan är kul. Ca 10 större kuvert ropade "hej" när jag anlände till mitt lilla radhus. Och ur kuverten flög alla räkningar fram. Men så fann jag ett sådant där brev som var de enda brev som existerade när jag var liten. Ett julkort.

By The Way

Jag önskar jag var amerikan, att det var någon gång i i mitten av 80-talet och att jag fick uppleva ett relativt okänt band. Nu har jag varnat och förberett er. Ni får helt enkelt stå ut med att jag har en crush på Red Hot Chili Peppers.  


Tjusigt

Några bilder säger mer än några ord.


Mjukstart


Turn me on
Take me for a hard ride
Burn me out
Leave me on the other side
I yell and tell it that it's not my friend
I tear it down
I tear it down and then it's born again


Meddelande från Thailand

Är man på semester så är man - uppdatering sker endast här

RSS 2.0