Every Teardrop Is A Waterfall

Kort och gott med information, men ack så underbart! Vill bara uppmärksamma alla på att Coldplay släpper en ny singel på fredrag - Every teardrop is a waterfall.

Teenage Crime

Redovisningen gick som en smäck. Nu hoppas vi bara på att resultatet som ska komma om ett par tre dagar ser lika vackert ut! Sommarlov, kan man säga det? Känns som jag precis har haft skolavslutning! Vill ut i solen och äta glass, vilket jag förmodligen kommer göra då jag har fyra timmar att spendera på mig själv i väntan på att Sandra ska bli klar med sin redovisning och hämta upp mig och Mikaela!

Fick en mycket trevlig överraskning från Peace & Love idag. Logevärd på de två största scenerna Utopia och Fantasia! Har även kollat upp med schemat så jag kan se The Ark - ett måste! Detta grundar jag på tre saker:

1. De spelar på någon av de största scenerna
2. De spelar efter 16.00
3. Att mitt schema är spikat!

Ååh vad livet är underbart. Lyckoruset närmar sig!

Teenage Crime - Adrian Lux

Coming Down

Sista kvällen i Hultsfred annordnar jag en Klädbytardag! Efter att ha packat ner allt i kartonger så insåg jag att det finns alldeles för lite plats i den nya lägenheten i Kalmar för alla mina klädesplagg. Vilken tur att jag har så mycket som jag aldrig använder och aldrig kommer att använda, något jag gång på gång måste påminna mig om. Så jag hoppas alla rara Hultsfredstöser kommer hit! Har ni inget att bidra får ni desto mer att ta med er hem ;)

I lördags var det avslutnings-sittning på Metropol. Kvällen till ära spelade Sator och Docenterna uppmixat med lite The Hellacopters, Bob Hund och Birgit Bidder. Dock fick jag inte så mycket festligheter i mig utan volontärade hela kvällen. "Ja så här små humpar har vi nog aldrig haft, men ni är garanterat det sötaste" Pff.

Den där Birgit har spelat både med Veronica Maggio och Oskar Linnros. Jag har en känsla av att hon snart tar Sverige med storm. Så håll utkik, hon var grym! Fick även höra lite rykten om att den där Salo snart går solo snart. Ja, som jag brukar säga - Kan ju inte bli annat än succé!

Coming Down - Birgit Bidder

Purple Rain

Juste! Glömde berätta att jag nu ska göra något som jag velat göra sen jag flyttade hit. Eller egentligen sen jag var liten. Jag ska in i studion för att spela in en låt. Hade ju varit coolt om det var min egen, men det är Jonatan och Joakim i min klass som skrivit en sjukt bra låt! :) Nervöst men roligt!

Och så klart har väl ingen undgått att Prince kommer till Way Out West. Insåg att jag ska på bröllop den helgen, tror ni man hinner både och?

Purple Rain - Prince


You Make It Easy On Me

Uppgift 5. Det var du som gjorde att jag fick sitta kvar i två timmar mer än många andra. Redan vid halv 12 började människor sippra ut ur tenta-salen och jag gjorde allt för att inte drabbas av panik. Den gick inte att lösa! Jag såg tillbaka på tidigare liknande uppgifter som jag gjort och försökte se likheterna. Vad var egentligen frågan? Vad skulle jag få fram? Drygt två timmar senare lämnade jag in tentan som nästsista person. Efter att uppgift 5 fått oräkneligt många olika svar hade jag tillslut bestämt mig för ett som jag ansåg var bäst.

Träffade Sandra och åt lunch, pratade lite om tentan även då jag hatar att göra det direkt efter. Gjort är gjort och resultatet kommer sen oavsett vad, varför spekulera. Men när det visade sig att mitt slutgiltiga svar på uppgift 5 överrensstämmde med Sandras var det en vinst i sig. Det lönar sig att inte ge sig!

Idag har kroppen straffat mig med träningsvärk. Tänk att man kan spänna sig så mycket att man får mer träningsvärk än efter ett träningspass. Jag har ont i hela kroppen.

You Make It Easy On Me - Serenades


Resten Av Ditt Liv

Kycklingarna grillas - imorgon är det min tur oh jag vill bara ha det överstökat nu. Jag vill känna den där känslan man bara kan känna när man stänger dörren bakom sig till tentasalen. Jag har suttit med böckerna sen halv nio imorse och känner att hjärncellerna inte kan ta in mer nu utan måste få mat och sömn för att kunna bearbeta denna information. Håll tummarna för mig!

Den här låten är bra!


Resten Av Ditt Liv - Timbuktu

-

Sitter i skolan djupt nedsjunken bland papper. Ni vet sådana där vita A4.a papper med svarta symboler på som man i ena sekunden förstår och i nästa bara river sönder i ren strejk. Idag har detta sysselsatt mig sen halv 9 imorse, jag har lite energi kvar men så fort jag ser stormen som rivit om i Hultsfred finner jag lite mer att lägga över kalkyleringen. Denna tenta ska klaras.

Vad gör ni?


Rolling In The Deep

Tänk vad något kan göra en glad. Tänk vad något kan göra en ledsen. Det kan vara ord, prestationer, löften eller känslor. Ibland är det lite av varje. Som idag. Nu måste jag avslöja vad jag så länge hoppats på, fått känna på och sedan tappat taget helt för att sedan få chansen att hänga kvar i en tunn tråd som kan bli vad som helst.

För några veckor sedan var jag på två intervjuer. Den ena för Titan Television, praktik för "Sveriges Nationaldagsfirande på Skansen" - Denna praktik fick jag, assistent backstage! Så 3 -6 juni ser jag verkligen fram emot!

Den andra intervjun var för Aftonbladet/Rockbjörnen/Livelöpet som assistent. Kan inte avslöja men ni som följt mig ett tag vet att detta skulle vara den största milstolpen i min karriär! Jag gick i veckor och hoppades på att denna tjänst och då jag började smida nya sommarplaner hörde hon av sig - JAG FICK DET! Jag fick känna på det i en dag som tappade jag fästet. Kan inte avslöja vad men struligheter gjorde att jag inte fick behålla min dröm. "Den här praktiken var som gjord för dig och jag vill att vi håller kontakten. Du har ju praktik senare i utbildningen." Hänger kvar..? Åh, om jag ändå kunde skriva ut alla smaskigheter.

Sen kom de där som kan göra en tokledsen även då det inte spelar någon större roll - omtenta. Har pluggat hela dagen och så fortsätter det imorgon. Inte det mest motiverande efter ett sådant meddelande. Kan ni inte skriva något som jag kan tänka på när jag dör av tristess imorgon? Så länge unnar jag mig ett glas läskeblask.

Rolling In The Deep - Adele  

Du Är Snart Där

Efter denna helg har jag ett par sista andetag att ge Hulstfred för att sedan lämna detta bakom mig för all framtid - LÄMNA DETTA BAKOM MIG FÖR ALL FRAMTID. Jag kunde inte längat mer. Är som ett barn på julafton. Lycka. Tänk när jag satt på precis samma ställe som jag gör nu med en helt annan känsla inom mig. Ångest. Hopplöshet. Drömkrossad. Ledsen. Ensam. Ord jag inte använder idag. Det finns dagar då man inte är på topp, men jag ser alltid ljuset i min tunnel. Nu väntar Stockholm med sommar och vänner. Sen kommer Kalmar - och jag känner ett lyckorus inom mig när jag tänker på det. Men som sagt, först Stockholm.


Tack min andra halva för att du valde att slösa några dagar med mig.

Du Är Snart Där - Håkan Hellström


Vulture Feet

Det spritter i hela kroppen och jag kan bara inte sitta still. Vill bara att klockan ska slå tvåå så jag får krama om min Cronja. Men blir nog en tvångströja för att kunna koncentrera mig på kalkylering för att sen släppa det och enbart fokusera på bästis-tid.

Sahara Hotnights har släppt nytt. Vulture Feet. Hittar dock inget på Youtube, men den finns redan uppe på Spotify. Detta gillar vi eller hur?!

Vulture Feet - Sahara Hotnights


Don't Stop Believin'

Nej? Det här är ett skämt. "Det finns inga tankar om att lycka inte varar för evigt." Dessvärre tog lyckan slut idag. Kan fortfarande inte säga vad det handlar om, men snälla håll tummarna för att lyckan bara tagit en liten omväg och snart vilar i min famn igen!

Över till roligare saker! Cronja har äntligen bestämt sig för att besöka mig i Småland. Eller det var bestämt sen länge, bara inte hittat en helg som passar båda. Det ska bli helt underbart att få ha sin bästis för sig själv en hel helg! Vad vi ska hitta på? Nej men inga planer behövs. Tillsammans mår vi bra.


När jag besökte Cronja i hennes gamla hemstad, Sundsvall, valborg 2010.

Don't Stop Believin' - Journey


Lullaby

Hon är en av de finaste.



Lullaby - Hoffmaestro


It Takes A Fool To Remain Sane

Lycka. Bästa ordet verkligen. Beskriver mig, min tillvaro och allt som händer mig. Ända sen den där dagen då jag satte ner foten och sa "Hey, this is my life. Don't fuck with it!" har allt gått uppåt. Kommer ni ihåg det? Jag har inte fällt en endaste tår sen den dagen. Förrutom då jag tog mig en promenad runt Hultsfred på festivalområdet och insåg att det kanske var sista gången.. Lider av sån seperationsångest att t.o.m. Hultsfred kan få mig att krampaktigt hålla kvar. Vad jag håller kvar i här är dock svårt att säga!? Hur som helst. Allt går bara jävligt bra och jag njuter verkligen av det - tankar om att lycka inte är för evigt finns inte. Jag är värd detta!

Jag besitter så mycker hemlisar nu men jag lovar att alltsammans kommer avslöjas inför sommaren :) Förmodligen kan jag avslöja något som är det käraste jag har imorgon!

It Takes A Fool To Remain Sane - The Ark


-

"Felizia! Jag försöker ringa dig idag. I värsta fall kl. 19.00?"

HOPPAHOPPASHOPPAS!


Judas

Nej, som jag trodde. Inte många timmars sömn i natt. Någon gång runt halv 2 somnade jag nog till slut efter ett en lång analys om vilken sida i sängen som gav mig mest lugn. Tycker liksom inte om att ha en så stor säng att ligga alldeles ensam i. Det blir för mycket plats för mig som gillar att kura ihop mig för att behålla värmen under täcket.

Någon gång runt 4 vaknade jag och trodde att grabbarna på 7B hade efterfest. Låg och irreterade mig och funderade på att gå ut naken på balkongen för att säga åt dem att det finns faktiskt folk som försöker sova. Istället kom jag på att jag kunde stänga fönstret som jag hade öppet. Pjuh. Men rösterna förblev lika starka och nu tyckte jag mig höra en kvinno-röst. Det första som slår mig är att det är grabbarna på 7B och Charlotte i min klass som råkat gå in i fel hus och alltså håller en liten efterfest i mitt vardagsrum. När jag vaknat till så pass mycket att jag insåg att det skulle bli en lååång natt vågade jag öppna dörren och lyssna. Sandras dörr i andra änden utav hallen stod på glänt och jag förstod nu att Sandra måste ha bjudit över grabbsen till oss. "Sandra, är det spöket där uppe som låter nu?" Jag insåg att det var jag och min dörr som agerade spöke.

Imorse låg ett litet sms och väntade. "förlåtförlåtförlåt för mina djävulskompisar som kommer mitt i natten, trodde de drev med mig." Alla mina teorier kunde genast läggas i papperskorgen och jag välkomnar nu dessa Kolbäcksmänniskor till Hultsfred.

Judas - Lady Gaga


Love You 'Till The End

Ja men visst blev det Astrid Lindgrens Värld. Fyra av oss fick oss en nostalgi-tripp och den femte sin debut. När Prussiluskan kom till Villa Villerkula tillsammans med Kling och Klang överöstade vi barnens "pek och skrik" med vårt skratt. Dessvärre älskade vi inte Pippi allt för länge efter hon sagt att vi var för stora för att få vara med på bild. Bu hu. Fick även visa tjejerna mina gå-på-styltor-skills och sen fick vi oss en sockerkick av mjukglassen.


Haha, visst är barnasinnet kvar. Pjuh.

Nu ska jag titta klart på P.s. I Love You och sen sova. Eller försöka. När sockerkicken lagt sig och vi kommit hem skulle vi bara vila ögonen lite fint. Dock 2 timmar och 15 minuter för mycket..

Love You 'Till The End - The Pogues

Idas Sommarvisa

Nej men man kan faktiskt inte bo och ha bott i Hultsfred i nästan ett år utan att besöka dess sevärdheter. De är kanske inte så många, men Astrid Lindgrens böckers historia är ett måste! Från Bullerbyn till Mariannelund till Katthult. Förmodligen en av få helger som kommer sättas i minnet från mitt liv i Småland. Sorgligt nog. Haha. Nu blir det Eurovision Song Contest och imorgon kan det hända att vår Astrid Lindgrens-turné fortsätter med Astrid Lindgrens Värld!


I Bullerbyn, Trixie, Sandra, jag och Linda.


I Bullerbyn.





I Snickeboa.


Idas Sommarvisa - Astrid Lindgrens Favoriter

Fuckin' Perfect

Sjukt mysig dag med Sandra i Kalmar. Kontraktet skrivet som vi firade med att överraska våra företrädare genom ett "hey, we would like to se our rooms" (Sandras rum ägs tydligen nu av en spanjor) och senare lite sushi. Tänk om en av de tre pizzorierna i Hultsfred skulle bytas ut mot något med sushi-utbud. Då skulle vi ha en anledning mindre att flytta. Eller vi kan ju låtsas. Förutom kontraktskrivandet kunde vi ju fira att jag och Joanna äntligen fixat lägenhet i Stockholm över sommaren. Erstavägen 1C låter ju kalas. 
 
Väl hemma efter en mysig tågresa med vy över smålands slätter då godiset flyttades från karamellkungenpåsen till min mage väntade ett trevligt brev. 9591 kronor rikare. Tack till Krusenstiernas fond. Sommaren i stockholm kan börja.



Fuckin' Perfect - Pink


Birds

Asså, den ena killen i Serenades ser verkligen ut som Markus Krunegård..!
Efter ett google-klick kan jag konstatera att han ser inte bara ut som han. Det är han. Tillsammans med Adam Olenius från Shout Out Louds så tippar jag på en succé. Duon kommer spela på Where The Action Is i sommar.



Birds - Serenades

Jag Saknar Oss

God morgon! Idag beger jag mig till Kalmar för att skriva kontrakt på lägenheten, yeah. Ett litet steg bort från Hultsfred. Ett stort steg för mig.


Haha, jag älskar den här bilden. Underbara människor. Underbar dag.

Jag Saknar Oss - Mauro Scocco


Warning Sign

Insåg en sak häromdagen. Familjen var här när jag flyttade hit. Joanna kom hit på påsklovet. Ett gammalt ragg och hans kompis var här i några minuter för att hämta och lämna mig. Ett fem i tre-ragg tänkte komma hit över en helg. Funderade på att skriva mer. Skrev några rader. Raderade några. Jag tror ni fattar poängen.

When the truth is
I miss you
Yeah the truth is
That I miss you so

Warning Sing - Coldplay


Superstar

I måndags ringde Sam mig. Detta är inte en fåordig man, men just detta telefonsamtal innehöll inte många ord. "Vad har du för skostorlek?" Jag svarade men fick själv inget svar på varför han var i behov av denna information. Dagen efter anföll jag honom med ännu fler frågor, men stod lika svarslös som dagen tidigare. Istället var jag, om möjligt, ännu mer nyfiken.

Imorse när jag öppnade ytterdörren för att gå till skolan hängde en överraskning på handtaget. Min första tanke var att grabbarna i väggen bredvid busat eller kunde det vara en brevbomb? I skolan igonerade jag Sam men han blev sur och sa att han hade ju avslöjat sin överraskning. "Den hänger ju på dörren!" När jag kom hem öppnade jag ivrigt paketet och fick de coolaste rullskridskorna ever. Sjukt jävla retro och även om de är tre storlekar för stora så ska jag använda dessa! Se upp, här kommer Roller Girl! Och juste, Tack Sam!!









Superstar - Rollergirl


-

Superintressan föreläsning med Maria Engström Östby idag igen. Handlar om hur man hanterar media på olika sätt och hur man skriver pressmeddelanden. Känns som den kvinna besitter ovärderliga kunskaper som jag vill ta del av! Sen kommer tyskarna och berättar om hultsfredsfestivalen. Haha, älskar att alla kallar dem för tyskarna. Alltså ägarna av festivalen! Måste rusa.

Da Da Dam

Usch. Jag har blivit av med mitt sommarboende. Fick ett sms i natt, som så klart väckte mig och när jag väl läste sms:et låg jag vaken mest hela natten och kunde inte släppa bomben som smällde mitt i min dröm. Ringde min syster och berättade om det och hon blev så klart jätteledsen. Vi båda hade verkigen sett fram emot att få bo tillsammans en hel sommar i innerstan. Som det ser ut nu kommer vi givetvis bo tillsammans men under samma tak som mor och Tomas. Inget ont mot er, men ni vet hur det är i den här åldern. Jag vet att ni förstår oss.

Förutom det har jag haft en givande dag med träning, solande, föreläsning av Maria Enström Osby som känns som ett orakel inom musikbranschen(!), och poppat popcorn fyra gånger. Måste då tillägga att det endast lyckades den fjärde gången. Det där med att poppa popcorn är inte vår grej helt enkelt. Någon måste vara dålig på det också. Tydligen jag och Sandra.



Da Da Dam - Paradise Oskar

Don't Worry, Be Happy

Vilken underbar dag! Söndagsångesten har inte haft den minsta chans att komma in i mitt liv. Legat ute i solen med mina grannar och läst Harry Potter, som precis blivit utvald av den flammande bägare - oh my. Visst klagar jag ofta på hur jag bor, men den vackra sidan är att man kan springa mellan tomterna och få det man känner för, just i det tillfället. 7A bjuder på studsmatta, 7B bjuder på "spark med fotboll", 7E bjuder på grill... Det låter klent, men en dag som denna är det ju helt underbart att bara hänga tillsammans!



Don't Worry, Be Happy - Bobby McFerrin

Om Sanningen Ska Fram

Tentan inlämnad och jag är redo att skruva upp min flaska rosé, gå ut i solen och möta sommaren tillsammans med mina grannar. Den här låten var soundtracket under tentan (ja, min inre röst nynnade på den då tankarna for sin kos för en sekund eller två. Ni vet sånt där som händer) och är en sån där som alla vill hata men som ändå smyger sig in i varenda hjärna och bosätter sig där. Ut och njut i solen!



Om Sanningen Ska Fram - Eric Amarillo

Raindrops

25 dagar kvar. Sen kommer jag hem. Idag ska ett mål landa och lämnas till dåtiden. Tentan är här och jag känner mig lagom lugn, lagom nervös. Så där lagom som man får vara i Sverige. Känner att oavsett hur mycket mer tid jag hade lagt ner på plugget hade inte mycket mer fastnat - så tentan here I come! Jag är redo att se dig i vitögat! Är jag kunskapsmässigt redo? Det återstår att se!

Kvällsplaner? Ja men visst. The Union har spelning i Vimmerby och självklart står jag längstfram och viftar med båda händerna i luften. Det blir nog helmysigt.

Raindrops - The Union


Beautiful Mistake

Mitt ibland konteringarna stannar jag upp. Den här låten känner jag igen. Men är det inte.. Jo juste. Beldina är en tjej som jag veta om ett bra tag och jag gillar henne skarpt! Hörde henne live i januari och kunde inte få nog, men det spotify-samhälle vi blivit kunde jag inte acceptera att bara få höra hennes musik på myspace, och släppte henne tills idag! För nu är det problemet löst, för så brukar det bli när P3 har sagt sitt.

En liten paus, nu återgår jag till att förverkliga mitt mål - att klara de där förbaskade revisor-fasonerna!


Beautiful Mistake - Beldina Malaika

Someone Like You

Hemma hos oss på Barrvägen 7C har vi en lista på Spotify som ter sig ypperligt bra! Speciellt en dag som denna: Huvudet är som potatismos efter för många föreläsningstimmar med kunskapsinnehav, regn och rusk. Sen lägger vi till tentaplugg, som går oväntat bra och då lättar på nerverna inför tentan. I mitt fall är det ett dåligt omen om jag inte känner mig nervös, det tyder på att något kommer gå dåligt. Jag behöver vara nervös inför prestation. Nu kom jag av mig lite, men denna spotify-lista som är döpt till Natti Natti och lite värmeljus mår jag mycket bra tillsammans med mina sambos. Här är en av truddeluttarna som jag älskar speciellt mycket idag.



Someone Like You - Adele

Run The World (Girls)

Vad tycker vi om detta? Något att låta högtalarna sjunga när vi dansar runt midsommarstången?



Run The World (Girls) - Beyoncé

Sounds Like Hallelujah

Den stora visaren har tickat sig förbi 12.an och den lilla 8.an. Jag är trött och vill att klockan ska vara mer så jag får gå och lägga mig. Jag vill vakna upp till en ny och tidig morgon för att använda den energi som jag vet finns inom mig. Idag känns det som mina sista droppar lust&vilja har lämnat mig. Jag har lärt mig mycket inför tentan men vet att det än finns kunskaper att hämta, och som behövs för att bestiga det mål jag satt upp. Klara tentan, inte så konstigt.

Jag vet att jag tipsade om den här nyss, men jag har blivit lite kär i den och tycker att ni, med ett enkelt knapptryck, ska få höra den!



Sounds Like Hallelujah - The Head And The Heart


Sounds Like Hallelujah

"Känns alltid lika kul att se studenter som köper ännu mer studentlitteratur." Tycker Henric Lindström, min programansvarige. "Ni läser allt som inte är obligatoriskt!" Jajamensan. Visst är det så! Tyckte det här boken var som ett tecken sänt från ovan så kunde inte låta bli att köpa den och be Marcus Frödin kladda ner sitt namn i den!

Föreläsningen fortsatte idag där den avslutades igår - entreprenörskap, vilja, lust och älska det man gör! Får ni chans att gå på en av hans föreläsningar så gör det! Här i Hultsfred lyftes vi studenter upp och började tro på oss själva och inse varför vi hamnat här! Har ju faktiskt inte hamnat här av en slump, utan var ett genomtänkt val med drömuppfyllelse i baktanke! Jag svävar på små rosa moln och hoppas inte att de ska fortsätta så, utan jag ska se till att det fortsätter så! :) Är ni med mig?



Sounds Like Hallelujah - The Head And The Heart


Sju Sorger

Stjäl lite färg från min andra halva Cronja. Kvällar som bland annat Valborg och Midsommar blir dimmigare än vanligt & borde fotas speciellt mycket. Tråkigt att wastea vad jag tror, och som kameran bekräftar, minnesfulla händelser!







 

Sju Sorger - Veronica Maggio

Good Song

Den där Markus Frödin - vilken glädjespridare! Skulle behöva honom som en energikälla, men det är jag tydligen inte ensam om. Han har nämligen startat ett företag som heter Universe Imagine som har som mål att nå och inspirera 1 miljon människor! Denna man sa så mycket självklara ting men som ändå lyckades öppna upp nya dörrar med nya idéer och tankar! Bara det faktum att ett leende eller en positiv inställning gör livet extremt mycket enklare att leva. Varför behöver jag bli påmind om detta? :)

Detta ska spikas in i hjärnan från och med nu och för all framtid: 
Personligt Entrenörskap - att få saker att hända & må bra under tiden!

Det där med att må bra får man inte glömma bort! :)

Good Song - Salem Al Fakir


Satan I Gatan

Precis den föreläsningen jag behövde! Markus Frödin gör min dag och Trixie påminner mig om "Hädanefter kommer alla föreläsningar vara tråkiga". Förmodligen hade markus velat att hon sa "Hädanefter ska jag försöka se det positivia i alla föreläsningar!" Berättar mer sen, men ett leende som sträcker sig upp till öronen har jag idag!

Satan I Gatan - Veronica Maggio 


Are You Leaving

Valborg var fantastiskt. Som vanligt när jag får dela glädje med mina kära!

Såja, jag har viktigheter att berätta! Idag ringde nämligen kvinnan som jag för två veckor sedan misstog mig för att vara försäkringsbolaget.. eller vad jag nu kallade dem. Hon kom med förbaskat bra nyheter - Assistentpraktik på Titan Television för evenemanget Sveriges Nationaldagsfirande på Skansen. Med den nyheten kunde jag gömma undan min nerver på bilskolan. Inte så mycket nytt där inte. Ni vet, titta, blinka, svänga, bromsa, tuta, köra.. och sen kanske inte i den ordningen men så mycket roligare är det inte att försöka skaffa körkort. Jag skriver försöka för att jag inlett denna episod i livet oräkneliga gånger. Eller typ 3. Trejde gången gilt?

Veckan bjuder på plugg och jag bjuder på det senaste från Erik Hassle. Medan ni njuter så kryper jag till kojs tillsammans med Harry P.  





Are You Leaving - Erik Hassle

RSS 2.0