Musik som inte får gömmas!

Ett starkt brinnande sug efter att få tipsa om musik, så nu ger jag upp för mina undanflykter. Det är så ofta jag hittar ny musik som jag bara måste få dela med mig av! Jag menar, jag jobbar ju liksom med att hitta ny musik så mina dagar består av musikorgasmer. 
 
Här är några låtar som jag lyssnat sönder och tycker förtjänar mer uppmärksamhet!
 
Tipsade om den här i vårt magazine, så nu hoppas jag att fler hittar den här låten! Detta är defintionen av äkta svensk electropop och jag tycker bandet gjort ett grymt bra jobb med musikvideon. 
 
 
Med risk för att bli en riktig musiknörd - det här är låten som jag älskar så mycket att det känns som att inget annat spelar någon roll. Typ. För redan vid första sekund så har låten och jag blivit en matchning. Galantis har lyckats ta fram en blandning av vackra stämmor, fasta takter, house, drömskt, syntigt.. I en annan låt hade detta inneburit kaos men i det här fallet blir det en dröm jag inte vill vakna upp ur!
 
 
Vem älskar inte det här albumet? Förmodligen de stackarna som ännu inte hittat det. Jag hade tidigare inte hört talas om Blood Orange men tro mig när jag säger att det är ett namn som kommer hänga med ett bra tag! Se och hör videon så kommer ni förstå varför. No words are needed!
 
 
Zacharias Blad var en av gårdagens bokningar på WiMP Live Session och jag hade egentligen inga förväntingar. Men tji fick jag - för damn var bra han är! One of a kind alla gånger och jag har börjat förstå vad alla snackar om. Klicka här för att höra Stockholm!
 

RSS 2.0