Lucas Nord

 Förra veckan var jag och hälsade på Cosmo Music där de presenterade ett antal nya akter som de satsar på. Lucas Nord har figuerat i bakgrunden ett tag och blev ett namn att komma ihåg efter samarbetet med Tove Los låt "Run On Love". Nu är han tillbaka och är en av alla de som drabbats av Kygo-effekten. Somrig house med influenser av drömlinknande beats. Den hårda Skrillex har på riktigt byts ut mot soft-pop-house.
 

Dancing On My Own - That's for sure!

Dags att stå på egna ben. Ta ett kliv från en, vad jag trodde va, en säker anställning och hoppa. Det är dags att göra det där som jag så länge försökt men helt ärligt varit lite för feg för att våga. 
 
Ni vet när man känner att den där platsen gör att man håller tillbaka? Man känner inte att man flyger, utvecklas eller utmanas? Jag är hungrig! Jag vill lära mig mer. Jag vill träffa människor som har mer erfarenhet, kunskap och förståelse. 
 
Jag är redo. Jag ska hoppa. Från ett stup som är så brant att jag under tiden bara har ett val och det är att flyga. Sen flyger jag mog nya äventyr där jag kommer lära mig mer om livet och framförallt mig själv. 
 
Jag har några härliga månader framför mig med spännande möten. Det är annars en relativt oviss framtid som inte gör mig rädd eller orolig. Jag är nyfiken och så redo - vad än jag ska möta!
 
 
 
Den här killen. Wow! Låten passar verkligen mig just nu. Dancing on my own - yea that's for sure.

RSS 2.0