OK Goodbye

Hittade en gammal Spotifylista från första tiden i Hultsfred. Åh vad underbart att jag sparat så många listor, älskar att återuppleva känslor från förr. Den här låten gick varm under hösten 2010. Tänker dock inte så mycket på hösten när jag lyssnar på den utan känner mer hur jag vill välkomna våren på en picknickfilt tillsammans med den här låten!
 
 

The So'Mores på East FM

Stolt! För att se bandet spela Brutus akustiskt spola till 06.40. (vid 04.25 händer också spännande saker!!)
 
 

Repeat

Har lyssnat på den här låten sen den släpptes för drygt en vecka sen. Men det var först igår som jag förälskade mig i den. Helt magiska texter och melodier genom hela låten. Jag bryr mig inte om att folk tycker att Kents låtar överlag är för långa, deppiga och likartade. Den här är en komplett Kent-låt som mitt hjärta knappt kan hantera. Känslorna går omlott och idag känns det inte som det finns en gråskala. Jag kastas mellan eufori och tårar.
 
(jag har länkat den förut men den förtjänar det ännu en gång!)
 
 


Nu faller snön och mörkret är en mördare som kräver varje kreativ
tanke som vi någonsin tänkt men du och jag vi dansar än
Ett krig ett spel en lek ett skämt
Vi kunde aldrig enas ens om musiken

Det fanns inget som kunde röra oss
och du vet att jag var lika rädd som du
Det fanns så mycket att se
jag släppte taget om din hand och du försvann
Du vet att jag var lika rädd som du

En del vänner kommer tillbaka
Men det är alltid de som försvann
som får oss att ligga vakna
trots att vi glömt bort deras namn

Andas in och andas ut
Orkar jag så orkar du
Andas in och andas ut
Orkar jag så orkar du


Hej då fina Tone

Nu har min lilla Tone åkt till Australien. Efter min AW med tjejerna från Aftonbladet igår så åkte jag hem till Tone. På vägen dit lyssnade jag på Ingen kunde röra oss med Kent och jag kunde verkligen inte hålla tillbaka tårarna. Väl hemma hos Tone blev jag så ledsen att jag fick svårt att andas.. Fick inte fram ett enda ord och tjejerna trodde någon hade dött, hehe.. Har inte velat inse att jag inte kommer kunna träffa henne hela tiden och leva som en liten familj som vi gjort! Och det var nog när jag väl insåg det som det blev för mycket på en och samma gång. Otroligt, fantastiskt, att man kan ha så mycket känslor för en vän.
 
 
Kom nyss hem efter 2 timmar på gymmet. FY FAN. Det var extremt tungt och knner mig så nöjd som pushade mig till det yttersta. Kanske kom lite ur energin från anställningsintervjun. Fick nämligen jobb på München-Bryggeriet! Vill numera kalla mig för mångsysslare: nu pluggar jag en distanskurs, är manager för två band och jobbar på München-Bryggeriet :)
 

Vill inte


East FM

JUSTE!
 
Lyssna på The So'Mores som spelar live i radiokanalen East FM klockan 17.00 idag!

Motorhead

Igår hängde jag på Spitfire med grabbarna i bandet Centimeter. Vi började med att gå igenom min roll som deras manager och hur framtiden ser ut. Var en riktigt trevlig kväll med öl och musiksnack! Ska bli så jävla kul att börja jobba med dem! Här är deras första singel Motorhead. Den här låten är riktigt bra men videon är ju bara tokgrym och passar låten så sjukt bra! Nu gäller det att boka spelningar åt bandet och få ut dem i Sverige. 
 
 
 
Nu ska jag snart iväg och träffa Marie, Charlotta och Viktoria som jag jobbade med på Rockbjörnen och Aftonbladet. Känner jag dessa damer rätt så blir det en kväll fylld med killsnacka och skvaller! Efter det ska jag hem till Tone och vinka farväl. Usch vill verkligen inte tänka på det...

Miriam Bryant

Blev en rekordsnabb mailbombning och nu ska jag bara kasta på mig lite kläder och sen åka till stan. Blir lite shopping med Joanna och Elin. Eller ja, fönstershopping för min del. Hej fattig tjej.
 
Här är iaf en grymt bra låt! Miriam Bryant spelade för några veckor sedan på WiMP Session på Story Hotel. Bodde fortfarande i Kalmar då och hade inte möjlighet att gå dit. Tycker den här låten är riktigt skön. Kanske dömde jag för fort av omslaget till singeln, det var absolut ingen sådan här låt jag förväntade mig. Hon förtjänar absolut uppmärksamhet vilket många andra verkar hålla med om då hon förutspås bli 2013's mäktigaste kvinna. Push Play är Girl Power på ett positivit sätt.
 
 

Hej tisdag

God morgon med en bild. Dessa tjejer får kroppen att explodera av lycka.
 
En tisdag klockan 07.00 på gymmet. 

Sats Energy!

Härligt grillad idag.
 
Nu ska jag iväg och röra på kroppen. Tror fan man kan bli beroende av träning. Känner iaf av att jag inte rört på mig sen i fredags.. hehe. Sen ska jag hem till Elin och äta middag med henne, Tone & Joanna. Känner egentligen att jag skulle behöva vara hemma och knåpa på några saker, som typ CV, marknadsföring och boka spelningar. Får ta tag i det imorgon helt enkelt!

Möte med en förebild

Nu är det dags att avsluta min research här hemma och hoppa in i duschen. Ska i väg till Nytorget för ett möte med en förebild som jobbar som manager & A&R. Han jobbar bland annat med Alina Devcerski, Veronica Maggio, Ulrik Munther och Martin Stenmarck. Lite nervöst men har precis pratat med Tone som peppat på.

Brutus

Här kommer första singeln från The So'Mores - Brutus. Jag väljer att bjussa på deras livevideo. Den 8:de februari släpps videon till singeln och releasen kommer hållas på Skylten i Linköping.
 
 
 
Så vad tycker ni?

Stures

Tones sista utgång i Stockholm. Körde Stures med dessa vackra damer; Linn, Jossan, Jossan, Joanna, Elin, Jag, Frida, Mimmi, Sophie och Maria. Tokdansade hela natten, träffade gamla bekantskapelser och körde sedan bästa avslutet på utgångar - pyjamasparty med Tone, Joanna & Elin. En kväll att minnas.

Jag kallar mig manager

Haha, ser att jag hade så bråttom att jag postade ut ett svårbegripligt inlägg.. Hur som helst. Jag träffade upp sångaren och gitarristen ur det svenska bandet Centimeter på Scandic Malmen. Efter tre timmar hade vi utbytt information om varandra och det där lyckoruset infann sig! Bandet har hållt på i nästan 10 år men är nu redo att satsa stort och jag är så extremt nöjd att jag får vara med och göra allt som står i min makt (och självklart lite mer än så!) för att bandet ska nå stora framgångar! Deras första singel från nya albumet släpps inom en snar framtid. Självklart ska jag ta med er på resan! 
 
 
OCH - Idag släpps The So'Mores första singel och så fort den landar på Spotify ska jag berätta :) Nu ska jag göra mindra roliga saker - dammsuga. 
 

Herreluja!

Oj. Hastigt möte blev nu inbokad. Håll tummarna för mig så berättar jag avd det är när jag kommer hem! Puss

Lateral

Mötet gick super! Träffade jättetrevliga John som jobbar på Lateral. Ställde tusen frågor om allt! Han jobbar som manager och gav mig massa bra tips och berättade om allt han gör. Kul att se hur olika alla jobbar och vad mycket jag lär mig av detta! Mötet slutade med att jag fick ett nummer till en annan kille som jobbar med sånt som han trodde skulle intressera mig! Snacka om ringar på vattnet :)
 
Idag kommer Tone hem så jag, Joanna och Elin ska ha pannkaksmiddag med henne!! Åh bara ten vecka kvar tills hon åker till Australien i 3 år. Minst 3 år, känner jag henne rätt blir det inge mer Sverige.. Blää

År&Dar

Gårdagen var fantastisk! Mötte upp Joanna, letade upp Obaren gick in och möttes av en stor kram av David. Sedan tryckte vi in oss i ett hörn tillsammans med min kusin Emelie och hennes stora familj som tydligen också hade hittat dit. Det visade sig att hennes syster är tillsammans med sångaren i bandet, Adam. Spelningen var otroligt bra och detta är verkligen ett härligt liveband med mycket energi. Det var tydligt att bandet älskar sin musik och de kastar kärlek över sin publik! David, som jobbar med År&Dar, nämnde att han var stolt som en far - med rätta! 
 
 
Idag har jag haft mina två första möten som har peppat igång mig ännu mer! Jag blir så otålig och vill bara hänga av mig jackan, kasta upp datorn och köra igång med arbetet. Jag vill så extremt mycket och det känns inte som jag kan vänta en dag till! Speciellt inte när man träffar härliga musikmänniskor som avslöjar sådant man egentligen inte ska veta! Sen är ju kontorsmiljön så cool med alla guld- och platinaskivor som bara skriker succé! Men så länge tar jag all min energi och vilja och kastar över The So'Mores!
 
Imorgon fortsätter möte nummer tre med en manager som jag träffade på Warner i våras. 

År&Dar

Nu tar jag en rejäl nypa luft och sen åker jag in till söder för att äta middag med Joanna. Kvällen bjuder senare på en spelning på Obaren med År&Dar. Hörde att deras förra spelning på Södra Bar drog väldigt mycket folk så ska bli kul att se vad det är för band! Ska även passa på att tok-mingla då det ska vara en del branschmänniskor där. 
 
 
 
 

Imorgon har jag mina två första möten. Åh jag är så extremt pepp på livet!

Sova mer?

Känner verkligen hur trött jag är och har inte haft så mycket energi de här dagarna. Nu i skrivande stund fick jag en tanke. Kan det vara så att jag varit extremt spänd, haft mycket att tänka på i och med flytt och kurser och behöver faktiskt vila? Den här veckan är redan väldigt uppbokad, men nästa vecka kanske jag ska unna  mig en å annan sovmorgon?
 
Efter att jag ätit lunch idag somnade jag i soffan och tvingade mig upp en timme senare. Nu sitter jag med en STOR kopp kaffe och ska se vad jobbmarknaden kan erbjuda mig! 
 
Puss

Grit Cardio

Har varit uppe sen kvart i 6 då Joanna fick med mig på Grit Cardio. Första gången jag var på Sats Spårvagnshallarna och herregud vad mycket snygga män där fanns. Det var absolut inte sista gången jag stod där och svettades. Dock insåg jag och Joanna att så lika som vi var idag inte riktigt kändes okej... Behöver jag säga att jag höll mig på avstånd?
 

Ingen kunde röra oss

Hey ho hey ho.
 
Massa smaskiga musiknyheter. Way Out West har börjat släppa headlines. Bråvalla fortsätter leverera (fast på något sätt gillar jag inte detta nya påfund. Aviicis enda Sverigespelning är ju bra styrt, men namnet och festivalnischen som är helt obefintlig? Alla får komma. Alla får spela. Förstår inte det roliga med den här festivalen.) Håkan Hellström släpper nytt material efter tre osynliga år. Han besöker nog varenda stad i Sverige så ingen ska kunna undgå denna vackra skapelse! Kent har kommit ut med en ny singel som går varm på P3 - så klart! 
 
 
 
Har alltid gillat Kents stilrena logga. Läste en gång i Style By Kling att om de idag vetat hur
framgångsrika de skulle bli hade de aldrig nöjt sig med namnet Kent.
 

Jeremy Olander

Nästa stora svenska DJ är helt klart Jeremy Olander. Har ni hört talas om honom? Han har redan turnérat med den stora DJn och producenten Eric Prydz och ska nu köra förband åt Above & Beyond i Stockholm den 1 mars. Helt klart en kille att räkna med i house- febern.
 
 

Ride

Hey lovely ones.
 
 
Startade dagen med frukost i sängen och pluggade. Sen gick jag till gymmet och testade ännu ett nytt pass - ABSolution. Sats har verkligen fått in många nya bra pass som är korta med explosiva. Känns i hela kroppen! Sen tog jag en promenad, pratade med Rebecca och åt lunch. Efter alldeles för många timmars slapp så ska jag ta tag i ännu mer plugg. Sen ikväll lovar jag en mer ordentlig musikrelaterad update. Festivalerna har börjat leverera - KUL!
 
 
Min absoluta favvolåt just nu! Lana Del Rey kommer till Sverige i April och har en spelning på Annexet. Den är tyvärr slutsåld så jag ska leta biljetter på blocket! 

Lyckorus

Dags för ett sådant där inlägg med touch av lyckorus. Nyss har jag haft möte med bandet. Vänta! Har jag berättat det? Nä jag tror inte det. Jag har påbörjat ett samarbete med ett band. The So'Mores heter dem och deras debutsingel släpps den 27 januari på Spotify :) Samarbetet är väldigt färskt så kan inte uttala mig om det än. Det enda jag kan säga är att jag är otroligt glad och stolt över mig. Inte nog med att jag har höga ambitioner, utan jag känner mig extremt lycklig när jag ägnar tid åt såna här arbeten! 
 
Lyckoruset kommer även av tanken på att jag har två möten på torsdag. Det första är med en projektledare för event på ett stort nöjesföretag som jag träffade när jag praktiserade på Rockbjörnen. Möte nummer två på torsdag blev bestämt väldigt spontant. Jag bestämde mig för att gå på År&Dar's spelning på Obaren vilket resulterade i en konversation som slutade i ett möte med ett nystartat musikrelaterat bolag. 
 
 

söndag

Haft en sådan dag jag suktat efter. Heldag med joanna, middag med familjen, träning och mys. Kvällen avslutades med att jag, Joanna och Elin bakade bästa brödet - alla kategorier. Imorgon blir det träning, ställa i ordning rummet, försöka göra klart alla mini-opponeringar för att göra klart kursen och sen fira min storasyster. Blir en födelsedagslunch på mamma kontor :)

Nu ska jag skicka iväg ett par mail. Möte och jobbansökningar hela veckan lång!

Äntligen

Just wanna say: HOME SWEET HOME

GODKÄND

C-uppsats godkänd!!!! Kändes så jävla befriande när examinatorn sa det. Nu är det bara några småjusteringar som ska göras, göra klart två mini-opponeringar och sen kan kursen checkas! Nu lyssnar jag på P3 och vilar innan det är dags att packa det sista. Hade tänkt ta en sväng förbi gymmet också, men inser att tidsoptimisten i mig får ge vika. Vid 17.00 häller vi upp första drinken, beger oss till Stars & Stripes tillsammans med Anton, Henke, Svenne, Atena, Linn, Jessica och Sandra. 
 
 

Flyttpacka

Jag har en tendens till att stressa upp mig över saker. Oftast är det helt i onödan och jag kan inte minnas en enda gång där något inte lyckats. Kan ha att göra med att när jag blir stressad så presterar jag tusen gånger bättre. Eller iaf bättre. I morse behövde jag läsa igenom en c-uppsats (så där 115 sidor typ..)och göra opponeringen tillsammans med Sandra. Sen efter det så satte jag igång med stressfaktor numero uno - flyttpacka. Men som sagt, så fort jag sätter igång så går det väldigt bra och nu är jag snart klar med allt! 
 
.. ja och imorgon väntar den trevliga flyttstädningen. Kul.
 

Wait

NOOOOOOO! Ljudet på datorn dör. Fan. Har sagt det så många gånger förut (närmare bestämt sedan jag började plugga hösten 2010). NU ÄR DET DAGS ATT INFÖRSKAFFA I EN NY DATOR!
 
Nyårsdagen invigdes med att diskuterade hur jävla bra den här låten är. På högsta volym, i sin säng, tillsammans med den man tycker om, ja då är den helt enkelt perfekt. 
 
 

Zumba

Hey sunshines!
 
Vaknade vid 08.00 imorse och var pigg som vanligt. Åt frukost, kollade ett avsnitt av Gossip Girl, skickade in en jobbansökan angående ett extrajobb och pratade med mamma. Nu läser jag igenom en c-uppsats som vi ska opponera på och sen ska jag lunchträna. Tänkte ge Zumba en chans och sen köra Core. Vid 14.00 kommer Jessica hit för att hjälpa mig flyttpacka, fast egentligen är det bara en ursäkt för att träffas :) Det börjar bli kaos i mitt rum av flyttkartonger och spara/slänga-högar.. 
 
Vad gör ni idag?

Sista måndagen i Kalmar

Bjöd oss själva på en sovmorgon. Men efter gårdagens sockerkick så var min sömn nästintill bortblåst och eftersom min kropp inte vet vad sovmorgon är så gick jag upp vid 9 och tog en långpromenad runt Stensö. Nu ska jag se ett avsnitt av Gossip Girl och äta frukost.
 
Puss på er

It's time

Firar så klart med en låt också. En fantastisk låt alltså.
 
 

Välkommen tillbaka livet.

Då var det bara titeln kvar och sen skickar vi in kandidatuppsatsen/c-uppsatsen/3-månaders-aktivitet/3-månaders-freedom-taker/you name it. Ikväll ska jag bara vila ögonen i denna tidning, få en sockerchock och ha mitt sista söndagshäng med Sandra och Henke. Så. Jävla. Sorgligt. Nu kommer nostalgin ifatt mig och jag känner att Kalmars vackra sidor blommar upp i hjärnan. Men hur som helst - om en vecka är jag hemma i min stad och jag vet precis vad jag gör då: Kramas med min Joanna!
 

När solen går ner

Nej hiphop har aldrig varit min cup of tea. Men den här kan vara den första jag diggar till 100%. Tydligen är jag inte ensam om det då den har knipit andraplatsen på Spotify i Sverige.
 
 
 

This is the song

Mördarpass med stort M. Behövde verkligen en paus i uppsatsskrivandet och valde att köra ett Bodypump-pass. Kom nu hem, tog en dusch och tänkte att efter en rejäl lunch så kommer energin vara på topp! Nä, det blev platt fall för nu är ju kroppen redo att bearbeta mat.. Ger mig två minter sen hugger jag in. Promise.
 
 
Grym fest. Men ännu grymmare work out.

11 januari

Jag glömmer alltid bort hur länge vintern håller i sig i Sverige. Efter jul så är jag mer än klar med snön. Ska den uppsakattas så ska det vara i stugan på landet eller på en skidort. Kollar nu på att belöna mig i februari eller mars med en resa. Problemet är bara att om jag ska åka till ett varmt land så blir det lite dyrare än jag har råd med. Därför funderar jag på att boka en flystol till en europeisk storstad. Bara det är lite varmare än nollgradigt så blir jag nog nöjd. Och bara tanken på ett miljöbyte gör mig glad.
 
Marseille.
Madrid.
Prag.
Paris.
Venedig.
Berlin.
 
Nu ska jag fortsätta med c-uppsatsen. Heja heja.

Scones och té

Kväll med Jessica. Något av det absolut tråkigaste med att lämna Kalmar är att inte kunna hänga med denna böna. Kvällen till ära åt vi scones, drack té, lyssnade på mysmusik och pratade om då- nu- och framtid. Framtiden är minst sagt spännande. Jag kastar ut ankare lite överallt och sen får vi se vilken som fastnar..
 
Natti.

Let her go

Morgonpromenad tillsammans med Morgonpasset i P3. Som vanligt bjuder redaktionen på finfin musik och denna är absolut inget undantag. Har aldrig tidigare hört talas om Passenger men det är ett namn som ej skall glömmas. Texten är magiskt enkel och tilltalande av hjärtat.
 
 
 
Well you only need the light when it's burning low
Only miss the sun when it starts to snow
Only know you love her when you let her go
Only know you've been high when you're feeling low
Only hate the road when you're missing home
Only know you love her when you let her go
And you let her go

 
Nu, över till analysen i uppsatsen. Bara. Några. Ord. Kvar. Håll. Ut. You can do it.

Skitigt och äkta

Hey lovers of music. 
 
Sitter på bibblan. Tänker. Analyserar. Skriver. Tänker. Tänker om. Använder delete-knappen. Skriver. Funderar. Byter låt på Spotify. Jag hoppas Sandra kommer snart och hjälper mig reda ut några frågetecken. Jag hoppas också att hon mår bättre och inte har feber längre. Buhu.
 
Som ni vet så gillar jag när musik låter skitigt och äkta. Det här två låtarna träffar rätt i hjärtat. 
 
 

En bild från nyår

Jag och Emelie precis efter 12-slaget
 

Event på Fotografiska

Ikväll ska jag minsann ut och dansa med käraste Tone och Josefine. Ett event på Fotografiska som låter som något jag behöver. Men oavsett vad - en utekväll i Stockholm med dessa två damer kan inte bli annat än ett perfekt slut för denna gång. När morgondagens ljus uppdagas tar jag bussen ner till Linköping där jag ska träffa ett band och se om vi kan starta ett samarbete. Efter det blir det Kalmar i några dagar. Avsluta C-uppsatsen, packa ihop mitt liv och återvända till Stockholm. Hallelujah. 
 
Lite mangobellinis skulle inte sitta fel. Enligt en man ska det vara min favoritdrink.. "Man ser det på dig liksom."

Start to belive in yourself

Promote yourself. Japp det är vad den här dagen har gått ut på. Nätverka hit och nätverka dit. Dröm, ambition och målmedveten är väl använda ord. Sedan ungefär fem år tillbaka har jag velat jobba med management och vara hjärnan bakom nästa stora artist. Att satsa högt är inte det svåra - men att våga tro på sig själv är en annan fråga. Nu jävlar ska jag vara hård som stål men trevlig. Ambitiös, hardworker, don't give a fuck och snart är jag där. Nästa Ash Pournouri som upptäckte Tim Bergling och nu satsar på Cazzette.
 
 

I could be the one

Han smyger alltid in i mitt liv som om han funnits där hela tiden. Avicii lyckas igen. Och igen. Och igen. Ännu en hit som jag inte kan få nog av. Nu när jag letat fram videon så är låten ännu bättre. Kvinnan i videon är ju jag á la 2013. Sluta bry sig så jävla mycket om vad alla andra tycker. Be yourself. I could be the one to make you feel that way. I could be the one to set you free.
 
 
 
Om Joanna varit frisk. Om Tone varit i Stockholm. Om jag varit lite mindre fattig. Då hade jag gått ut och stökat med den här låten.

Waiting for you

Den här lilla rackaren dök upp i en av mina Spotify-listor. Bortglömd och obeprövad i några veckor. Men för att uttala sig lite klyschigt så är det ju bättre sent än aldrig. Tycker det påminner väldigt mycket om den gamla gymnasie-favoriten Tingsek. Helt klart är Isak Strands röst något jag vill ha mer av.
 
 

Nyårsbilder


-

Hej 2013. Vad säger du om att springa in i framtiden?
 

RSS 2.0