Kick Off

Ni får väl en chock av min update. Men den försvinner snabbt igen. Nu drar vi iväg på kick off till Ingmarsö. Medlemmarna av P.O.N ser fram emot en helg i det gröna och lugna.
 

Pics of the last weeks

En efterfest med Cronja, Jona & Marcus
Startade en kväll på Utes
Malou & jag på Kinggalan.
Marcus bjöd på Hockey-VM, Sverige-Danmark.
Skulle bara köpa lunch med Omar.. :)
Fotosession med The Fooo & Thilda&MIra
Senaste onsdagen åt jag, Cronja & Malou middag innan vi rusade i spöregn till f12.
Min bättre hälft och jag på f12.
Fina Marcus körde några vocals.
Malousan & jag i onsdags.
Ett uttryck som gör mig lycklig.
Jag crashade Anna & Cronjas söndags-brunch.
Joanna & Felix.
Lördagen startade vi med förfest á la Josh Groban style. You Raise Me Up....!!
Mina hjärtan
Jag på f12.
500 days of summer.
Joanna, Cronja, jag & Mimmi innan trädgårn.
 
 
Härliga veckor!

Sida vid sida

En bild som symboliserar de senaste dagarna. Två lyckliga kvinnor, sida vid sida.

Plåster

Efter två intensiva veckor så gör vi oss en god tjänst. Packar väskan och tar båten ut till Ingmarsö. Vi gömmer oss bland skogens träd, promenerar så länge att vi sett varenda vrå av ön, grillar årets första middag, sover oändligt många timmar, fnittrar hejdlöst, låtsas vara någon i en roman och springer av sig några kalorier. Men kanske det viktigaste av allt. Glömmer laddaren och blir okontaktbar. 
 
Denna låt kommer hänga med som en fin vän.
 
 

Leave the world behind

..ett så sjukt bra samarbete. Blir typ lycklig när den här kommer på tv.n. LOVE IT.
 
 

Hey, my name is whatever you call me

Vissa saker får jag inte nog av. Det går alltid i perioder och nu är det dessa låtar. 
 
Den här går verkligen på ett evigt repeat. Idag började jag lyssna på den när jag gick hemifrån och slutade inte förrän jag kom fram till kontoret. Eftersom det var förseningar tog deet 1,5h.. hehe, JAG FÅR INTE NOG.
'
 
Blir inte mer sommarkänslor än det här. Jag vill bli lullig. Jag vill have some cuddle. Jag vill gapskratta. Jag vill dansa sensuellt. Jag vill nakenbada. 
 
Johan visade denna man för mig med orden "det här gillar du Felizia." Och OM JAG GÖR. Detta är musik som jag verkligen kan dientifiera mig med. Fantastiskt bra! 
 
Den här duon kommer bli stor. Det finns inget annat än succé över detta. Magiskt. 
 
Slutligen måste jag blogga om den här igen. Jag och C låg hela söndagen på hennes balkong omsvepta av täcken, kuddar och den här låten. Det fanns inga alternativ till den. 

Vad gör jag nu?

Okej, som jag lovade; här kommer en liten historia om vad jag gör.

Den här våren har varit allt annat än enkelspårig, lugn, behaglig och säker. Den har gått från student i Kalmar till mångsysslare i Stockholm. Jag började på ett hemskt arbete där jag vantrivdes något otroligt. Men vad ska man göra när man behöver pengar..?! Eftersom jag bara läser på halvfart nu innan examen så behövde jag ett extrajobb. Samtidigt som detta praktiserar jag på världens bästa The Artist House, som är ett 360-bolag (management och skivbolag i ett bolag). Känner verkligen att jag nått ditt jag vill - jobba med duktiga människor, talangfulla artister och vi kan tillsammans göra något utanför de traditionella skivbolagens områden. Jag älskar konceptet som The Artist House jobbar efter och känner att drömmen om att jobba som manager på heltid inte är långt borta nu! Samtidigt som jag gör det här har jag precis påbörjat en konsultanställning på Aftonbladet där jag jobbar med projekt - mestadels Rockbjörnen. 
 
'
Daff och Johan från The Artist House lär sig om swag av The Fooo.
 
The Fooo filmades i Kungsträdgården!
The Fooo och Ulrik gigade på Grand Hotell.
Så där ja, en liten redovisning av vad jag gör. Sitter nu på Aftnbladet och har precis slängt i mig lunch. Dags att jobba vidare!

Nighty

Ledsen för så extremt dålig update. Tappade bort mitt lösenord (av någon sjukt konstig anledning..) men har nu återskapat den :) Kul att bloggens läsare ökat - kuul ju! Fick en fråga om vad jag jobbar med så ska skriva om det imorgon :)
 
 
Jag och Felix efter sista giget i Globen. 

RSS 2.0