Skrik & Panik

Jag var lätt Panik (Herkules!) som liten men idag är jag nog även Skrik. Eller blir snart om jag inte hittar en klänning. Hur kan alla andra hitta? VAR? Juste. Sen ska man ju ha ett par skor också. Nej Felizia, vinterskor är inte ett alternativ. Känner konstigt nog för ett par spetsiga. Trött på klumpigt. Aja. Nakendansen närmar sig!


Kris

Operation hitta nyårsklänning. Kan bli nakendans på 12-slaget om jag inte finner något vackert...


Something To Die For

Musiken till Elsas Värld är The Sounds Something to die for som jag bara tokälskar. Träffade bandet på Peace & Love och Maja Ivarsson kan nog vara en av dem största frontfigurerna! Hon är bara så sjukt cool både på och utanför scenen! Inbillar mig även att jag och Felix hade ett moment..

Denna video visar dock inte det som jag gillar med bandet! Spelningen i somras var så sexigt rå och hård!


Hello Wednesday

God morgon!

Ska ta på mig mina hårdanalyserande glasögon och läsa igenom vår B-uppsats om Rockbjörnen. Varenda litet ord ska ifrågasättas och sedan skickas vidare till de andra som förhoppningsvis gör detsamma. Slutprodukten ska vara glasklar och så intresant att vår handledare inte kan göra annat än trycka dit ett stort VG! Fick igår veta att jag klarade min tredje och sista (!) juridikstenta så nu kan det läggas bakom mig! Eller kanske inte.. jag menar juridiken är ett stort moment inom mitt framtida arbete.

Sen ska jag söka ett jobb i Kalmar inför våren och överlägga med mig själv gällande utlandsbyte. Sökte endast två skolor i USA och är för tillfället endast reserv. Ska jag söka fler skolor?


Tjugosju dagar in i december

Hejhejhemsktmyckethej! På väg hem från Jenny. Skulle ha filmkväll men blev istället 4 avsnitt av Elsas värld. Väl värt att titta! ;) sen blev det självklart underbart vackra uppdateringar, glass med chokladsås å morötter med dipp! Mums å på återseende typ.


Dan före dan

Så där ja! Klapparna inhandlade. Var väl på tiden! Känner mig riktigt nöjd också! Tummen upp. Sitter nu på bussen på väg hem för att göra det sista inför julen. Blir väl tillsammans med P3.

Btw. Hittade jag en väldigt söt julsång av Mauro Scocco - julkort från new york!


För dig min kära

Efter en fantastisk dag i Göte-la-borg så visste vi att det var vi. Det fanns ingen annan väg att gå - det var självklart. Några dagar senare i Kalmar var det läge att avslöja och givetvis fann vi både toastmasters och best man. Planerna för den kommande dagen är i full gång men energin ligger endast på vilka toner som ska förgylla vår kväll.

Nu befinner vi oss på varsin sida om Kalmar. Jag lovade dig en liten julspecial men dessvärre har jag dragit mig för att skriva om det. Musik i jul är fantastiskt men jag har dessvärre ingen favorit. Jag har knappt något jag vill dela med mig av därför kör jag på en klassiker. Passande nog satt du & jag på en irländsk pub med två vänner och skrålade till denna låt kompad av ett coverband. Det var fantastiskt.



Usch

Usch. Vaknade med halsont. Oftast är inte jag den som åker på en råförkyldning med snuva, istället är det mina halsmandlar som alltid svullnar upp. Så idag blir det vila, vatten och vitaminer. Känns inte som jag vill vara sjuk under juldagarna så jag får väl pinas i stillhet nu istället. Det är när man blir sjuk som man vill göra en massa saker. Dagens to do blir att göra jul i lägenheten - då blir mami glad.



Vad gör ni idag?

Natti

Nedanför kan  ni se ett urval i höstens konserter. Håller för tillfället hårt i pengarna. Men jag kan liksom inte hålla mig från att titta in på både ticnet och debasers hemsidor. Inte heller vill jag gömma mig för festivalernas påhitt. Det är för mycket bra som händer det kommande året.. Kli i fingrarna!


Foster The People - Magnus Uggla

Bon Iver - Kapten Röd

The Concept - Panda Da Panda


Note to myself

Biljetterna till Way Out West släpps den 26 januari klockan 09.00. Vilka är med mig?

Annars då? Jo jag har haft en raw crush på Lady Gagas The Edge Of Glory. Vilken låt börjar passet med? Jo just den! (ingen sensation dåra, men herre vad glad jag blev!)


Flippar



Älskade videon till Ansiktets första singel X. Minns ni den? Idag fick jag höra deras andra singel - Äckel. Jag kan inte hjälpa det med när jag hör detta så ser jag en stor folkmassa som viftar med färglada flaggor. Lite som en demonstration eller parad. Ju mer jag tänker på det desto mer vill jag ta med denna låt till en lite afrikans by och slå på trummor. Sen lägger vi på en stor acapella-kör i bakgrunden som i takt stampar kraftigt med fötterna i marken så sanden yr upp. Sen avslutas allt med ett charmigt skratt... Äsch. Sätt igång låten nu och följ med mig till ett annat land så genomför vi detta!

Morgonens tankar

Detta får mig att tänka på winnerbäcks "ett sällsynt exemplar". Dock skulle jag inte säga att de två exemplaren tillsammans är en strålande idé. Ljudet av tågets framfart bedövar de flestas öron och Winnerbäck skulle tystas ner.

Ni får ursäkta mig men jag är trött. Tur att jag fick världens bästa uppvaknande när min systerson Bruno klappade och pussade mig på kinden. "Mamma vi måste vara tysta. Är du vaken Felizia?".


Egentid

Här har jag suttit och läst "Den sjätte gudinnan", druckit julens första chailatte och ätit en smörgås. Bredvid mig satt tre vänliga människor som även de smuttade på varsin chailatte och försökte varva ner innan barnen skulle hämtas. De diskuterade en nyskriven uppsats om etnicitet och jag kunde höra min egen klass i bakhuvudet. "det är inte gruppen i sig jag tittar på utan de som inte kan tillhöra gruppen. T.ex hip hop..". Jag kunde inte koncentrera mig på boken, som för övrigt är mycket bra redan efter några sidor, utan låtsades fiffla med min IPhone..

Nu ska jag till min syster och systerson. Puss


Lots Sometimes

Tänkte ta en runda på gymmet och sen ska jag bege mig mot stressen för att inhandla julklappar. Skulle vara så mysigt att ha någon vid sin sida men det är inte många av mina vänner kvar i Stockholm. Får försöka njuta av en dag för mig själv istället.

Den här låten har jag redan bloggat om men jag får inte nog av den. Måste även låta er följa med i texten. Helt fantastisk sång av det skotska bandet Glasvegas!



i still think about you lots sometimes
it makes me sad when I think about you lots sometimes
it makes me laugh out loud when I think of you lots sometimes
a flame burns bright inside of me for you lots sometimes

something hurts inside when i think of you lots sometimes
i see a distance when i think about you lots sometimes
the birds sing for me and you in the morning light lots sometimes
i feel lost when i think about you lots sometimes

i'm out of control when i think of you lots sometimes
i tell myself i dont need you anymore lots sometimes
i wonder if you ever loved me at all lots sometimes
i don't want to live without you anymore lots sometimes

i dot to dot with the stars to spell your name at night lots sometimes
the flowers in my garden still await your return lots sometimes
the evening breeze whispers your name in my ear lots sometimes
i picture me and you when i lie awake at night lots sometimes

it makes me mad when i think about you lots sometimes
i feel lower than the pavement when i think of you lots sometimes
i wish you here with me nocturnally lots sometimes
i hope your happy wherever you are lots sometimes

i pray to god i haven't lost you for good lots sometimes
i hold on to hope i'm somewhere in your heart lots sometimes
i can't help it when i think about you lots sometimes
i miss you like i've never missed anything lots sometimes

i find it hard to let go and move on lots sometimes
i really thought we could have made it to the end lots sometimes
i guess i never stopped loving you at all lots sometimes
i still think about you lots sometimes


Bob Hund

...skulle stänga av den otittade Tvn när SVT2 skvallrade om Bob Hund. Var bara tvungen att titta lite. Inget bant jag lyssnat på men efter att ha sett dem på Peace & Love och roddat åt dem i Hultsfred så känner jag att dem är värda en chans. Äsch jag är trött - det får bli SVT play imorgon till frukost.


Natti

Jag kan verkligen inte blogga seriöst. Det. Går. Inte. Ni får nöja er med att jag bloggar när det finns några vackra toner att blogga om. För tillfället har jag inget nytt. Det suger. Jag har bara en massa gammalt skit. Fortfarande finns min Hatkärlek på Spotify för er som orkar bry er.

Nu ska jag nattas med Felix. Imorgon ska jag upp tidigt och träna och sen ska jag inhandla sådant där fint som ska öppnas på lördag. Sandra, jag och Mattias har alla en önskan om att få tillbaka den där julkänslan. Ni vet den när man vaknar lite för tidigt på julafton och känner att Äntligen! Idag kommer det hända speciella saker. Dessvärre somnade jag alltid med lite ångest över att jag skulle behöva vänta ett helt år till nästa gång.. Samma sak var det på födelsedagar. Någon som känner igen baksidan med roliga dagar eller är det så att jag är knäpp?


Hittade en gammal bild på mamma och mig. Tror det är sommaren 2009 när mamma fyllde 50. Brukar få höra att jag är superlik mamma. Vad tycker ni?


Bokklubbsdags

Hade tänkt lägga in en bildbomb från diverse ställen under hösten men kameran är bortsprungen. Istället har jag bakat muffins till min farmor. Det är dags för bokklubben med kusinerna! Ja, man vet aldrig vad det innebär men oftast att ingen läst boken, vi barnbarn gör allt för att slippa prata om den och stackars farmor avbryter mer än gärna för att komma in i det djupa, dolda budskapet bakom den sjukt svårlästa boken. Till denna gången ska vi ha läst, nix har inte läst boken, Den ljuva giftkokerskan. Har läst halva och måste säga att jag borde gett den en chans tidigare - bra läsning!

Blir mer update senare. Puss

Back

Kom till Stockholm i torsdags kväll och sen dess har det varit fullt upp. Fredagen var det träning, snabbdate med Cronja, jobb på Blå Porten och sen tillslut glöggfest hos Kalle som efterträdes av utgång på Berns. Det blev en kväll i Barcelonas tecken med Rebecca Jonsson. Kom hem vid 05.00 och väcktes tre timmar senare - mot Tierp där det vankades kalas i släktens tema från 11.00 till någon gång när snön började sippra ner.

Nu ska jag iväg och träna :)

Lucia

Lucia har alltid varit speciellt för mig. Gått i musikklass sen jag var 10 år och har sedan dess varit med i världens längsta luciatåg i Globen, lussat på olika företag och varit lucia i Storkyran. När jag lyssnar till dessa två klipp blir min längtan oändlig efter att få sjunga igen. 



Nämnde jag att jag svimmat två gånger också? Första året i Globen och första året i Kungsholmens Kyrka. Lång tjej med brinnande ljus som stjäl allt syre var tydligen ingen hit.. 

Hallelujah

Hallelujah. Jag drömmer så mycket konstigt. Människor besöker mig som jag verkligen inte vill dela natten med. Vaknar. Svettig och vill inget hellre än att somna om. Vet inte varför jag skriver det här. Kanske för att försöka göra mardrömmarna verkliga så jag slipper undan en natt..

Suttit med Rockbjörnen-gänget idag. Igår skickade vi in ett utkast - det absolut sämsta jag åstadkommit under min universitetstid och det enda positiva är att det bara kan bli bättre nu. Blir nog en jul med mycket plugg och jobb. Jobb ja.., för när det går mycket pengar (läs körkort!) behöver man mindre utgifter och mer inkomster. Jobb ger både lön och mindre fritid. Pratade med min chef och bara minuterna senare strömmade bävande sms in i hopp om att jag skulle ta passet.

Nu ska Sandra iväg på ett möte inför kommande sittningar och jag ska tvätta - kul. Sen kommer Rickard hit så vi äntligen kan äta strutspizza.. Pratade om det första veckan i Kalmar men inte förrän nu tar vi tag i detta.


Rockbjörnen

Sitter på universitetsbilbioteket och skriver b-uppsatsen. Hm. Hjärnan går på högvarv. Just nu försöker jag reda ut alla svar i en enkätundersökning. Varför vill så många fler hellre vinna en Grammis än en Rockbjörn? Vad är det som är så mycket mer prestig med en Grammis? Ja som det ser ut nu i mitt dokumetn (balnkt) så lär jag sitta här hela dagen. Som Sandra så fint uttryckte det - vi får nog sitta här tills det blir mörkt. Japp, bara någon timme kvar tills jag får gå hem då. Hejåhå.

Btw. Kent släpper nytt i April. Turné i sommar. Hallelujah.

Snygg



...om några år kanske.


Wait

"Send your dreams
Where nobody hides
Give your tears
To the tide
No time
No time
There's no end
There is no goodbye
Disappear
With the night
No time
No time"


Vilken vacker text. Har av någon orsak börjat söka efter bra begravningssånger.. Känns ju inte helt rätt att lyssna på bra musik och reflektera över hur passande det skulle vara vid en avskedsceremoni. Helt enkelt ganska opassande. Men det här är verkligen sådan typ av musik som jag lyssnar på nu (här hittar ni min repeat-lista!). Det är dock inte en låt som kommer hänga med ikväll. Ska till Helena & Jenny på förfest. Har inte bestämt var vi ska ut men det känns ju inte som ett problem direkt.

Vad ska ni göra ikväll?
2011-12-10 @ 17:17:54 Länka inlägget | Allmänt | Skicka meddelande (0)


Holocene @ Annexet

Kom på att jag aldrig visade er något från Bon Ivers konsert i Annexet. Visst är det kul att gå på konserter med drag i men den stämningen som infann sig under Bon Ivers vistelse på scenen är få förunnat. Det var en sån intim och mysig känsla. Hans röstkapacitet är magisk och bandets sammansvettsade känsla ger ett kraftfullt resultat. Publik och band blev till ett. Jag behöver nog inte säga mer för som så ofta - var man inte där kan man inte förstå. Lyssna bara och inse hur jävla musikaliska dem är!

2011-12-10 @ 10:27:36 Länka inlägget | Allmänt | Skicka meddelande (0)


Sista Palace

Idag är bloggkreativiteten lika med noll. Ska till gymmet och finna den. Sen blir det uppfräschning av denna lya - eftersom ryssen vi bor med vet hur man stökar ner men inte har förmågan att städa upp.. Fortsätter sen med b-uppsatsen. Ikväll blir det nog den sista utgången för i år här i Kalmar.

2011-12-10 @ 10:16:38 Länka inlägget | Allmänt | Skicka meddelande (0)


The Concept!

Såg precis så måste...

Nu kan jag även länka er vårt svenska The Strokes.. hehe. Snyggt band och inget jag tackar nej till. Nej nu fick jag bråttom. Trevlig kväll!

2011-12-09 @ 18:19:53 Länka inlägget | Allmänt | Skicka meddelande (0)


Mysfredag

Ikväll hänger klackarna på avsittarbänken och låter den stora vinterjackan ta över när jag går ut i stormen. Kvällen bjuder på Idol-mys med Rebecca och Lidia. Har inte alls följt Idol den här hösten så bryr mig verkligen inte om vem som vinner. Har jag rätt när jag säger att det är Amanda F och Robin i finalen? Blir kul att träffa tjejerna, dricka lite vin och avnjuta en bit ost på kex. Vad ska ni göra ikväll?

2011-12-09 @ 18:17:23 Länka inlägget | Allmänt | Skicka meddelande (0)


We Are The Storm

"We Are The Storm ska absolut vara med på festivalen!" Jag hade inte mycket att säga till om på denna punkt. Sara var både bestämd men även övertygande om att detta band var fantastiskt bra. Jag slängde på en singel men reflekterade inte så mycket över det. Ett band som var helt okej.

I juli satt jag, Martin och John på Mosébacke i Stockholm och lyssnade lite halvt på ett band. Spelningen var intim och allas blickar var tvunget riktade mot scenen då musiken var så hög att det var omöjligt att föra en konservation. Men när bandet gjorde en paus för att låta publiken applådera tittade jag och Martin på varandra och hann precis uttrycka våra känslor för hur bra detta, för oss, okända band var! Men så spelade de sin sista låt och avslutade sedan med den nu så klassiska kommentaren "We Are The Storm och vi finns på Spotify!" Jag var så nära att gå fram och säga hur bra dem var och lämna det visitkortet jag inte har - alltså blev det inte av.

Nu är dem signade på independentbolaget A West Side Fabrication och spelar ute i Sverige. Kanske skulle ta och kontakta dem nu så dem kan komma till Kalmar!

2011-12-09 @ 16:09:11 Länka inlägget | Allmänt | Skicka meddelande (1)


Ge mig

Hemma från gymmet och sitter nu och slevar i mig en för sen lunch. För tidig middag? Något bra med att träna är att jag alltid får min egen tänkartid och jag kom på en sak... Jag älskar att hitta ny musik men oftast blir det att jag skriver om up coming band/artist och då har dem på något sätt redan blivit releasade och upptäckta. Jag vill ha den där musiken som fortfarande spelas i en hemmastudio och bandet som någon enstaka gång lyckas få en bokning i en tom bar. Jag vill hitta den där musiken som inte blivit överarbetad av ett skivbolag och som lyckats tagit bort den äkta känslan. Så..

Jag vet att ni finns där ute. Jag vet att du som läser detta spelar i ett band eller har en vän som spelar i ett band. Ge mig ett namn, en hemsida, en låt, ett sökord och jag kommer kolla upp vad det är. I gengäld ska jag ge er ett bra och relativt okänt band om bara några sekunder. 
2011-12-09 @ 15:52:14 Länka inlägget | Allmänt | Skicka meddelande (0)


Uggla i P4

Jag fastnade i Uggla i P4. Det är ett jävla bra program. Fan. Jag ska ju träna. Kanske kan lyssna på löpbandet.. Hm.

2011-12-09 @ 13:21:23 Länka inlägget | Allmänt | Skicka meddelande (1)


big news

Coldplay kommer till Stockholm den 30 augusti. Biljetter släpps den 14 December klockan 9.00.

2011-12-09 @ 13:04:41 Länka inlägget | Allmänt | Skicka meddelande (0)


En tid i Göteborg

Hade stora problem med att skriva här igår. Mobilen krånglade med mig. Hade en riktigt trevlig tid i Göteborg iaf. Gick avenyn upp och ned innan vi tillslut bestämde oss för att gå Storgatan fram tills första bästa restaurang visade sig. Kinesiskt fick tillfredställa våra magar innan vi begav oss vidare mot Sticky Fingers. Där skrålade vi gamla hits och nya toner tillsammans med den svenska medelåldersbefolkningen. Kramade lite på farbror och fortsatte seda ut på en pubrunda. Två damer i den äldre tonåren kom dock inte in på tänkta uteställen och därför blev kvällen ganska lugn.

När vi vaknade alldeles för tidigt för att i tid kunna checka ut från Göteborgs vandrarhem tog vi oss en promenad till ett av stadens caféer - Espresso House. Där satt vi som bäst i över två timmar och bara beundrade hur bra vi har det, tuggade på en smörgås och drack jul-latte. Sedan gjorde vi shopping på studenters sätt - fönstershopping! 

Nu ska jag leta upp lite ny musik åt er och sen gå och träna :) 
2011-12-09 @ 13:00:06 Länka inlägget | Allmänt | Skicka meddelande (0)


Göteborg

Sitter på tåget med min vackra sambo bredvid mig. Idag ska tåget ansvara över våra liv i fyra timmar innan vi slutligen och äntligen sätter fötterna på Göteborgs gator. Detta har jag längtat efter! En välförtjänt tripp med Ugglas show på Sticky Fingers som höjdpunkt! Martin och Mattias skulle också dit så tänkte lura med dem på nattliga äventyr! Om någon har tips på bra ställen så hojta!

Tänkte att ni kunde kolla upp vad Miike Snow har releaseat idag! Tror inte den släppts på spotify än men är inte säker!

2011-12-07 @ 14:11:46 Länka inlägget | Allmänt | Skicka meddelande (0)


Ursäkta

Förlåt - jag hatar inte videon. Jag gav den en till chans eftersom låten är så bra. Hade bara önskat att video och låt skulle ta varandra i hand under samma kategori. Bättre kunde den ha gjort!
2011-12-06 @ 20:53:19 Länka inlägget | Allmänt | Skicka meddelande (0)


Stay

Slog rekord på löpbandet! Kanske inte låter som en bedrift men i min värld är det stort. Har aldrig gillat att träna och framför allt inte springa, varken korta snabba sträckor eller långa konditionsbaserade rundor. Men idag älskar jag att springa! Idag blev det 5.5km under 30 minuter! Tillsammans med denna låt som jag inte kunde släppa ifrån mig.

Älskar refrängen - hatar videon

2011-12-06 @ 20:47:24 Länka inlägget | Allmänt | Skicka meddelande (0)


Gotye

Innan jag begav mig ut till bilskolan så överraskade P3 mig med denna fantastiska låt. Cronja presenterade oss en gång men den gången fastnade jag aldrig för den. Konstigt. Den är ju helt underbar! Helt klart dagens låt. Dock måste jag säga att denna video förstör låten, men hittade ingen bra live-version så blunda medan ni njuter av en vacker komposition!

2011-12-06 @ 10:41:55 Länka inlägget | Allmänt | Skicka meddelande (0)


Gimme Twice

Dessvärre har jag svårt att hitta detta band ute i jungeln, men jag lyckades hitta en länk från deras Facebook - deras senaste singel Gimme Twice. Jag vill ju kunna ge er material direkt på bloggen men klicka på denna länk så får ni höra det senaste från, enligt mig, ett bra band! (Ett band som blivit jämförda med The Strokes.)

Och nu något annat väldigt kul! Jag har blivit invald till Kalmar ESS Introduktionskommitté! Sökte till Sponsoransvarig men blev Sponsor-/Stabsansvarig vilket betyder att jag under förberedelserna kommer tillsammans med Sponsoransvarig sköta (precis som namnet avslöjar) sponsringskontaken osv. Under själva introduktionen kommer jag istället vara Stabsanasvarigs assistent. Ska bli så grymt kul! :)

2011-12-06 @ 10:27:41 Länka inlägget | Allmänt | Skicka meddelande (0)


Hey Monday

Söndagen spenderades i soffan med Sandra - 10 avsnitt Desperate Housewifes och 2 Harry Potter-filmer. När vi sett så mycket att ögonen slog bakut kom Sara och Linda med ny energi och vi fortsatte några timmar till. På måndagen ringde Sara och beklagade sig över något även jag känner av. Efter allt tentapluggande så är rastlösheten total! Därför tog vi en tur ner på stan och satte oss på ett av stadens mysigaste caféer. Där satt vi och förundrades över hur bra vi har det med en kopp varm choklad med grädde.

Sedan blev jag panik-hungrig och vi begav oss hemåt för att slänga ihop en Carbonara med tomat och mozzarella-sallad! Kvällen avslutades med det sista av Harry Potter. Severus Snapes historia berörde oss till tårar men 19 år senare kunde vi inte annat än skratta. (Jag vet att jag är hemskt otydlig!)

Ska bara leta fram en video - återkommer inom kort! Har även något roligt att berätta!
2011-12-06 @ 10:10:11 Länka inlägget | Allmänt | Skicka meddelande (0)


Midnight City

Ingen kan väl ha undgått M83? Har ni? Ja men lyssna på den här då!

Såg att man har chansen att få se dem live om man likear Lugers sida på facebook. M83 spelar på Berns på självaste födelsedagen. Om jag nu inte skulle vinna så är ju detta en perfekt present. Just saying..

2011-12-03 @ 11:56:20 Länka inlägget | Allmänt | Skicka meddelande (0)


Marry The Night

Som den seriösa twittrare jag börjar bli måste jag självklart följa en del storheter. Tror även denna twittrare blev den första för mig att följa - Lady Gaga. Så under flera veckors tid har hon twittrat flertalet gånger om den senaste videon - Marry The Night. Gillar att lägger extra mycket kreativitet kring sina videor. Ofta tycker jag att dessa lyfter låten, ofta blir budskapet skarpare och för min del blir låten då bättre. Vem älskade inte Telephone? Så här ger jag er över 13 minuter Lady Gaga.

2011-12-02 @ 19:33:48 Länka inlägget | Allmänt | Skicka meddelande (0)


Svalkar Vinden

Igår släppte Den Svenska Björnstammen nytt som man förmodligen inom en snar framtid kan skymta i Spotifys topplista. Visste du att Vart Jag Mig I Världen Vänder låg på singellistans förstaplats i 6 veckor? Vad tror ni om den här?

Hörde ett rykte om att bandet skulle tagit sitt pick och pack och startat ett kollektiv i en stuga. Därifrån sköter dem alll ifrån artwork till musikskapandet. Rykte eller sanning - föltäljer tyvärr inte historien!



2011-12-01 @ 18:23:20 Länka inlägget | Allmänt | Skicka meddelande (0)


The Cardigans till Hultsfredsfestivalen

Första december är här men festivalerna ser inget stop för att förbereda sommaren. Hultsfredsfestivalen har redan, enligt min mening, släppt stora akter som jag mer än gärna vill se. The Cardigans gör sin första Sverigespelning på över 6 år med en helt unik album-spelning från Gran Turismo. Och, för att inte fortsätta i samma resumé-anda, ska även Justice skjuta ut toner över Hultsfred. Jag kanske måste omprioritera mina festival-värderingar och låta den småländska festivalen visa mig vad den går för.

Så hur ser de andra festivalerna ut nu?

Roskilde: Björk

Peace & Love: Deportees, Lars Winnerbäck, Hardcore Superstar & Skrillex (m.fl.)

Funderar starkt på att lämna Sverige-/Nordenfestivalerna och dra utomlands. Blev sjukt upphetsad av Tomorrowland! Någon?

2011-12-01 @ 15:49:50 Länka inlägget | Allmänt | Skicka meddelande (0)


Tillbaka i bloggandet

Ja, här är jag. Gladare än någonsin. Eller något i stil med det. Klarade tentan i upphovsrätt - vet inte om jag bloggade om det men jag var helt hundra på att jag failade så jävla hårt. Till den tentan skulle man använda sig av lagtext. Självklart glömde jag ta med första sidan - i princip den sida man använder under en grundkurs. Men hey - it went well!

Nu har jag precis skrivit min tredje, och sista, juridikstenta. Det var även det sista jag gjorde inom musikdelen. Nu blir det ekonomi för hela slanten! Om jag inte åker utomlands och pluggar om ett år. Sitter just nu och pillar på min ansökan. Jag kan ju inte säga att jag lägger så stor vikt vid det här - bara jag kommer utomlands blir jag nöjd. Typ. Blunda. Peka. Kryssa i. Skicka in. Klart. Kanske inte riktigt, men i stort sett! Vad tycker ni? Chico, Oneonta eller Teenneesse? Dessa är det universiteten i USA som jag kan läsa musikkurser på :) (Förtydligande. Med musikkurser menar jag branschinriktat och inte sång och instrument! Jag ska INTE bli sångerska, tack!)

Hänt mycket nytt i musikutbudet som jag inte så noga bloggat om. Försöker uppdatera lite i efterhand. T.ex. kanske ni har missat The Concepts featuring med Donkeyboy eller Markus Krunegårds senaste solosingel? :)


Från konserten den 17/11 med Foster The People på Debaser. Får ni chansen att se dem live - låt den inte passera, ta den!

2011-12-01 @ 13:17:17 Länka inlägget | Allmänt | Skicka meddelande (0)


RSS 2.0