Kent och jag på vägen

Sovit en timme och vaknade nu upp i Oskarshamn. Känner redan träsmak i baken och nackspärr.. Underhåller mig med Kents senaste (grymma!!) platta! Min första älskling är Jag Ser Dig! Har ni hunnit få någon favorit? :)


Hej då Kalmar

Nu åker jag till Uppsala. Ska bland annat träffa dessa snygga jevlar!!


En bild från Lloret de Mar för fyra år sen!


Brighter Than Sunshine

Natti


Nyklippt!

Har hittat Kalmars bästa frisörer. Okej jag har inte testat någon annan än denna, men jag vet med säkerhet att jag inte kommer överge dem. Din Frisör heter den och ligger mitt i Kalmar. Känns som jag känt dem som jobbar där hur länge som helst! Fin i håret blev jag också! Hade tänkt träna nu men vill behålla känslan av nyklippt så länge jag kan så jag tror jag ska ta en promenad i det vackra vädret.

Den här listan som Atena gjort lyssnade vi på massor igår och den är helt underbar :) Dock ska jag nog inte överkonsumera den ikväll. Haha, det här med att vara ensam är inget jag är duktig på och då ska man definitivt inte lyssna på den här typen av musik.. hehee




En liten update

Onsdagen var kul. Det var en middag med finfina tjejer, förfest på Tullslätten och sedan körde vi några stycken av nya favoriten Tom Collins inne på Harrys. Sen kom dimman och stället stängde. Skulle köra en efterfest men någonstans svek kommunikationen. Nina stekte köttbullar och hällde ut makaroner på golvet. I samma ögonblick somnar tre förfriskade människor i sin kvällsoutfit.

Sen kom morgonen och vi åt några av köttbullarna. Somnade om. Vaknade av att Nina skriker ut att hon faktiskt kommer ihåg en sak: Hon sökte ett jobb på kvällskvisten.. Hon har ännu inte fått något relevant svar. Efter det mötte vi upp Sandra på donken och åt. Några minuter senare faller vi alla ihop av illamående och känner att kroppen vill ha sömn och goda vanor igen. Dagen fortsatte hemma hos Nina med häng och sconesmiddag. 

Idag var jag på föreläsning om entreprenörskap, kreativitet och causation/effectuatuion. Inspirerande men ack så ensamt utan mina tjejer. Sandra drog till London och Nina och Atena till Lund. Blir så sjukt rastlös och vet inte vad jag ska göra ikväll! Nu ska jag iaf skicka in mitt reklamförslag till Rockbjörnen och sen klippa mig. Sen träning. 





På Tullslätten. Från vänster: Louise, Sanna, Nina, Jag och Sandra.



Jag Är Inte Rädd För Mörkret

OCH. Kents nya album är här. Jag är inte rädd för mörkret. Speeennande.


Stabsfest

Igår fyllde Atena 22 år och det firade vi med sushimiddag, desperate housewives och alldeles för okontrollerat tjejsnack! Imorse hade jag en dubbeltimme på körskolan, gick mycket bra! Enda (!?) problemet nu är att jag trampar lite för hetsigt på gaspedalen. Men jag har lovat att detta inte ska ske på uppkörningen!

Ikväll blir det middag med Nina, Sandra, Atena, Sanna och Lina här hos mig och Sandra. Sen beger vi oss till Tullslätten där det bjuds på stabsfest! Onsdagen avslutas och torsdagen påbörjas på Volym.


Ett steg närmre målet!

Jag klarade körkortsteorin! Så sjukt glad! Ett steg närmre körkortet nu :)

Nu ska jag sleva i mig lite lunch och sen cykla till skolan för att förbereda inför kvällens kick off. Tror aldrig jag varit med om så många kick off's eller teambuildings som denna vår.. Imorgon är det ännu en kick off för oss som ska jobba på SM i ekonomi som i år annordnas i Kalmar. Det blir gästföreläsning, lite mat och gratis inträde på The Sign.

Puss

N E R V Ö S

Sprang några kilometer och utövade smärtsamma kroppsövningar. Skyndade mig hem för att duscha och få i mig ny energi. Dessvärre har en mycket otrevlig ung dam plastat in hela köket för att måla om. Blev en mycket torr frukost och nu lite påläsning. N E R V Ö S ! Kan ni inte bara hålla alla tummar ni har för mig idag. Det finns fortfarande några oklarheter. Jag vill faktiskt inte avslöja något..

Sen i eftermiddag är det bESStis-teambuilding. Vi ska ha informationsmöte, lekar och sen middag + häng på studentpuben med hela staben. Men givetvis är alla välkomna! :)


Nu Måste Vi Dra

Som ni redan vet är hip hop den genre jag verkligen aldrig riktigt förstått.. Men av någon anledning kom våren och bjöd in denna musikstil i mitt liv. Kapten Röd. Timbuktu. Och nu Ken Ring. Får inte nog av denna sång. Kan bero på det faktum att mina tankar seglar iväg mot USA och New York där min fina Cronja bor. Det var hon som introducerade mig för denna låt. Dock under en tid då jag ännu inte var mogen.

Saknar dig




:)

God morgon!

Sitter på bibblan och ska snart sätta igång med en rapport om effektivt ledarskap. Men just nu sitter jag och pluggar på körkortsteorin. Har insett att min teoribok är aningen gammal så skriver upp sådant som har ändrats det senaste åren.. Shit va skönt när jag har det där kortet så jag kan lägga det här bakom mig!

Igår blev det träning och tror det eller ej men jag skippade faktiskt tjejkvällen och gjorde nyttigheter hemma, körkortsteori och praktikarbete! Har även börjat få tillbaka skolmotivationen och det mesta rullar på i helt rätt riktning! Jag menar, hur längesen var det inte som jag satt på bibblan halv nio..? :)

Puss

-

Effektiv dag. Skrev på två arbeten, möte med Svenne om sponsring, möte med staben och nu träning. Sen måste jag skriva klart ett arbete och göra lite körkortsteori men det lutar mer mot en kväll med tjejerna och lite Desperate Housewives...

Bara en liten snabbis så där va..


:)

Kör en sån där bra söndag med dem finaste!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2153037/images/2012/pic_198525872.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/2153037/images/2012/pic_198525885.jpg" class="image">


:)



Nu går jag iväg till grillningskväll! :)


Hej Kalmar

Tillbaka i Kalmar. Öppnade dörren och får syn på Sandra som står lite framåtlutad mot Tv.n och vänder sig om mot mig med tårar i ögonen. Tårar av glädje. Det går bra för Brynäs nu och Sandra är nöjd. Tyvärr kan jag inte dela hennes genuina intresse så hon är nu hos Adam och kolla ännu en match. Jag försöker komma på vad jag ska ha på mig ikväll. Något som passar både för grillning och utgång.. För kallt med kjol? För tråkigt med byxor? Hur ofta man än shoppar så fattas det alltid outifts!




Från premiären av Jesus Christ Superstar med mamma.


Mot Kalmar

Sitter i bilen på väg ner mot Kalmar. Avslutade min vecka i Stockholm med lunch med mamma och plugg på espresso house. Mycket mer hade jag nog inte just nu! Puss


-

HATAR NÄR MAN SKRIVER ETT SERIÖST INLÄGG OCH SEN RÅKAR LÄMNA SIDAN  UTAN ATT HA HUNNIT SPARA. GOD NATT.

Tentaresultatsångest

Fick det där smset som sätter hjärtat på dubbelslag och hjärnan i förvirring. Tentaresultatet har lagts ut. Så klart så krånglade datorn så det tog en evighet innan jag fick fram det och jag var helt övertygad om att jag skulle få omtenta. Men icke! Ett stort vackert C uppenbarade sig och jag kände en otrolig lättnad. En hemtenta på 24 timmar utan böcker var en marddröm jag ej vill återuppleva..

Nu ska jag åka till Rockbjörnen för att träffa teamet för första gången. Det har även utlovats en jätterolig uppgift! :) Ikväll blir det mysmiddag med mamma!

...

Hemma igen. Blev en lång dag utanför hemmet. Lunch på Järnet i Gamla Stan med halva styrelsen från MUST. Sen möte med samma gäng plus två lyckostar via Skype i Italien. Mycket lyckat möte! Sedan mötte jag upp mamma och hennes två vänner på Lokes Bar Bondegatan. En av få restauranger i Stockholm som tillåter håriga vänner med fyra ben och svans att närvara.

Nu har jag precis fixat lunchlådor till familjen som jag så snällt lovat att göra under dagen, men pga omplanering så fick detta göras nu (nej jag blev inte tvingad). Nu ska jag somna till något ointressant avsnitt. Hmm, Top Model Sverige kanske? Puss och natti

Tuesday

Dagen ställdes om. Farmor ringde och bad mig vara med vid ett lunchmöte innan styrelsemötet för MUST (Madeleine Ugglas Stipendiefond) idag. Måste göra klart ett arbete för Rockbjörnen och skulle verkligen behöva plugga inför en tenta och två arbeten, men men ibland måste man prioritera om. Känner att den här slappa veckan kommer kännas av i Kalmar.. Blir nog en del timmar på bibblan.

Puss

Annan dag påsk

Och på den tredje dagen...

Hade aningen stora problem med att ladda upp bilder från gårdagens show - Jesus Christ Superstar. Gör ett nytt försök senare ikväll. Nu drar jag iväg till Götgatsbacken för att krama på Emma P och senare blir det en catch up med Emelie!

Puss

999

Och här får ni något vackert att lyssna på. 999



Påskdagen

God morgon! Startade morgonen med en timmes PW och sen familjefrukost. Nu försöker jag hitta en bra restaurang till ikväll. Blev tipsad om Blue Light Yokohama och Rama Kummin Koriander. Någon som testat dessa? Eller har annat tips i området söder?

Nu ska jag sammanställa lite dokument till Rockbjörnen och sen träna. Puss


Påskafton

Hemma efter en supermysig kväll hos Tomas (mammas sambo) syster och familj. Mamma tvingade alla att se OS-kvalet i handboll innan det blev dags för påskmiddag. Ibland är det skönt att bara få ta det lugnt och hänga med familjen. Imorgon fortsätter det i samma tecken då jag och mamma ska på premiären av Jesus Christ Superstar. Fick biljetterna i julklapp men hade helt glömt bort att det var denna söndag det gällde.

Joanna la upp nya bilder från Val D'Isére. Hade glömt bort att hon är så sjukt snygg! OCH såå brun!


Till Joanna

Här har du en bild på vår systerson! :)

P.s. Deklarationen är omhändertagen. Och mitt bästa tips till dig är att du bör hålla hårt i dina europeiska pengar.. Just saying..!


...

Vet inte riktigt vad jag tänkte.. Råkade pynta handen med kycklingfingrar och jesuskors. Är det påsk så är det, eller? Tror inte det är något som kommer upprepas allt för ofta..



yee

Hemma igen efter en riktigt skön eftermiddag och kväll! Känns verkligen toppen att sommaren börjar bli färdigplanerad. Rockbjörnen på vardagarna och Trädgården vissa kvällar och helger. Sen kommer jag och Joanna bo i syrrans hus! Ska jag även hinna med att plugga en projektkurs? Hm, tvek på den. Men men, man ska aldrig säga aldrig. Men jag skulle nog uppskatta några lediga timmar.

Långfredagen bjuder på extremt många lediga timmar. Har ingenting planerat förutom att hänga med familjen :)

Puss och natti 


Jobb på Trädgården

Var nyss på anställningsintervju. Inser på väg dit på tunnelbanan att jag inte vet vart det ligger och att jag heller inte förberett mig det minsta. Lyckas på något sätt hitta dit på egen hand (!) och få jobbet! Känner mig ganska grym!

Nu ska jag äta middag med mamma och hennes vän Lotta på Rival. Puss


Mot Stockholm

Sitter på bussen. Ordet rastlös räcker inte ens för att beskriva hur mkt energi jag har i kroppen. Vill vara framme nu.

Kör igång några Kent-låtar och startar en sms-bomb med frugan! Hon fick just veta en sak som jag inte kmr berätta för någon annan! ;)


Triathlon?

Körde något slags triathlon idag. Jävligt nöjd och min syster sa sig vara mycket stolt över mig. 3 km löpning på 11.07, 1500 m rodd på 07.04 och 10 km cykel på 12.00. Nästa vecka ska detta förbättras! Nu tar jag mitt pick och pack och går till bussen. Där ska jag sitta tills jag känner träsmak i ändan. Har lovat mig själv att plugga men måste även läsa ut Simon och ekarna som jag ska ha läst ut till imorgon. Imorgon ska nämligen kusinerna och farmor samlas för att äta och prata om boken (vilket vi sällan gör..). Jag har endast läst ett kapitel och jag känner redan att mitt mål om att läsa ut den är ouppnåeligt. Wish me luck.

Puss

Maskeradbal

Idag hittar jag inte riktigt några användbara ord. Bildbomb á la maskeradbal kanske.















Hunger games

Hunger games med halva IK - Atena, Fanny och Svenne! :)


Apollo 19 & Breaking Wind

Vill du se världens sämsta skräckfilm? Apollo 19. Vill du se världens tråkigaste parodi? Breaking Wind. Vi lyckades avklara dessa två filmer igår. Fast nej det är inte helt sant. Vi såg aldrig klart Breaking Wind. Bajs-, prutt- och sexskämt gjorde inte filmen sevärd. Men trots detta var det en toppenkväll. Sällskapet bestod av mig, Sandra, Atena, Nina, Filip och Danny.

Imorse gjorde jag klart körteorin(!) och imorgon får jag reda på dag för uppkörning. Efter det gick jag till gymmet och sen träffade jag upp Atena och Nina. Lunchade och skrev ner alla tankar inför vår affärsidé. Nu ska jag vila ögonen i någon timme. Kvällen bjuder på bio med Svenne, Atena och Fanny. Hunger Games kan inte vara sämre än gårdagens val!


Bakishäng

Underbar söndag. Jag, Atena, Sandra och Nina kör en heldag på Max..


Slutet på vår film

Ligger nyvaken i sängen med Sandra. Vi undrar lite vad som hände igår. Det var maskeradbal. Middag och övertaggat spex. En alldeles för svettig korridorsfest och ett livligt palace. Någonstans runt två tändes lamporna och vi släkte ner här hemma. Höjde volymen och dansade några steg till musik vi glömt.

Oskar Linnros förgyller denna söndag och vi uttalar oss om sånt vi inte delar med andra. Snart kommer Atena.


RSS 2.0