HALLÅ

JAG HAR BÖRJAT BLOGGA HÄR
 
 
 
 

Wake up song

Ibland är det riktigt tufft att komma upp ur sängen. Speciellt när klockan inte hunnit slå 06.00 och löpskorna står beredda. Men om man bara trycker in lurarna i öronen och trycker på den här, ja, då kommer man upp kvickare än någonsin. Typ.
 
 

Can You Feel It

Usel morgon. Men så kom jag fram till jobbet ochhumöret vände. Älskar när det händer! 
 
Kommer ni ihåg bandet The So'Mores som jag jobbade med tidigare i år? Dem har nu släppt sin andra singel Can You Feel It. YES I CAN! Gillar den verkligen. Fantastisk duosång och härlig rytm. Skön blandning av Kings Of Leon och The Mayority Says. Syrran gillade den vid första beatet, vilket är ett stort plus av en svårflörtad musikälskare!
 
Vad tycker ni?
 
 

Du ligger med andra nu

Från första gången jag såg bandet. Från första gången jag hörde låten. Från första gången jag såg videon. Ja då visste jag att detta var kärlek. Har längtat så fruktansvärt mkt efter att År&Dar ska dela med sig av sin musik - och nu äntligen kan jag blogga om någonting nytt! 
 
Detta är så smärtsamt, personligt, somrigt, vackert och skört. Adam Pålsson är en riktig konstnär! Du ligger med andra nu är en fullpott och videons inledning får mig att släppa tårar. 
 
 

Jack Moy & Glöden

Efter en helg på Summerburst så har jag bara house på hjärnan. Igår kväll somnade jag till och med till några toner formade av Hardwell. Helgen var fantastisk och jag tänkte bjuda på några bilder senare när jag fått undan lite jobb! Men nu till inläggets fokus - Jack Moy & Glöden. Det var Malou som tipsade mig om denna svenska trio. Jag älskade låten direkt men insåg efter en sökning på Facebook att dem redan är signade på Universal.. Typiskt! Well well. Jag önskar grabbarna all lycka och är säker på att jag kommer få se dem många gånger den närmsta framtiden.
 
 

P.O.N.

Haft en helt fantastisk helg ute i skärgården. P.O.N. Power Of Now!
 
En helg av brudar. Music session, promenader, middagar, vin, Oskar Linnros, sovsällskap, dunderhet sol, spöregn, Twitter, #Intothewild, flakmoppe, en dejt, en diss och tusen alldeles för interna saker. Sån är jag. Men det borde ni veta vid det här laget.
 
Kan dela med mig av några tjusiga bilder och en fantastisk låt. Oskar Linnros har gjort det igen. Levererat ett album med spår som kommer analyseras, spelas sönder och älskas.
 
 
 

RSS 2.0