Morgondejter

Godmorgon. Jag hade världens godaste morgon. När klockan ringer 06.00 och en precis lyckats få den perfekta temperaturen i sängen och pojkvännen pussar dig i nacken, ja då känns det tufft. Men efter att snoozen kickat igång så är det bara att inse - det blir inte bättre för att du somnar om. Väskan var redan packad så det var bara att gnugga gaddarna med skum och dra på träningskläderna. 
 
Detta hade så klart bara funkat i praktiken om jag inte bokat in en träning-och-frukost-dejt med Malou. 50 minuter fylld av intervaller, töj, böj och kramp så satt vi med varsin kaffe på Elins jobb Svarta Lådan. Morgondejter kan vara något av de bästa. Här står jag nu på min lilla arbetsplats med massa energi som är resultatet av de endorfiner jag kammat hem efter vänner, träning och en bra frukost.  
 
En gammal morgondate med Elin, Joanna och Tone <3

Top Hits in 2,5 minutes!

Ja, jag är inte världens bästa bloggare just nu men det är för att jag förbereder ett monsterinlägg. Året är snart slut och det innebär att jag vill summera årets bästa musik! Innan ni får min lista så bör ni klickelicklica här nedan för en grym cover.
 
 
- Blir så sugen på att börja sjunga igen när jag ser det här. 

När jag väljer att uppfylla kroppens önskan.

Ibland är det så lätt att köra på. Man gör det man är van vid, det som är "det rätta", det som vänner gör och det som media ber dig göra för det perfekta livet. Sedan kommer det en dag då en (speciellt som kvinna) inte känner sig som super woman. I torsdags var en sådan dag. Jag hade (och har fortfarande) fruktansvärd magknip att det är nästintill omöjligt att hålla koncentrationen. Inga piller hjälper och man spänner sig och håller andan fast man blivit lärd sen barnsben att slappna av och andas djupt.  
 
Oftast låter jag detta bara "som det brukar" och så fortsätter jag att slutföra mina planer. Idag torsdags var planen att träna med min pt och sen gå till Orangeriet för WiMP Jazz Nights avslutning. Men jag kände bara att det inte gick. Det gör alldeles för ont och det måste betyda att min kropp inte mår bra och vill ha lugn och ro. Därför avbokade jag allt och beslutade mig för att åka raka vägen hem. Där väntade mjukiskläder, en bra bok och soffan. Dessutom somnade jag så tidigt att jag kunde fylla på sömnkammaren med 12 timmar.
 
Helgen fortsatte i samma anda eftersom att jag inte kände mig riktigt kry förrän igår kväll.
 
Tack Felizia. Tack för att du lärt dig att lyssna på kroppens signaler istället för att trycka ner dem. Känn dig inte dålig för att du inte uppfyllde dina planer. Istället uppfyllde du din kropps högsta önskan.

RSS 2.0