Here Comes The Sun

Godmorgon. Idag är det jag och tentaplugg som ska samsas. Dock är min uppmärksamhet riktad mot det engelska kungabröllopet. Det är liksom aningen roligare. Fast vad är inte roligare än affärsredovisning? Nej. Jag måste inse att jag, och endast jag, gjorde valet att plugga ekonomi. Vad trodde jag att jag skulle plugga? Får hoppas att ceremonin snart är över. Lagom tills solen tagit plats över balkongen förmodar jag.. Hm svårt det här med att göra nytta. 



Here Comes The Sun - Beatles


Välkommen In

Såg nyss Harry Potter And The Deathly Hallows Part 1. Jag vill se mer. Jag är ju lite av en eftersläntare som precis insett hur jävla bra böckerna är och har bitit tag i den fjärde boken. Så tänkte stänga igen godispåsen, borsta bort karius och baktus från tänderna och läsa tills ögonen inte orkar en endaste bokstav alternativt tills John Blund hälsar på. Okej, den där sista meningen är ju ett starkt bevis för att han redan är här men misslyckats med att stänga mina ögon. Jag nattar mig nog med den här videon istället. Mikalea och Sandra undrar ofta varför jag går omkring och säger "Snape. Snape. Severus Snape." Nu förstår ni kanske varför. Natti!



Välkommen In - Veronica Maggio

Wild At Heart

Jag gillar verkligen gruppen Monde Yeux och gillar att promota dem! Nu har jag dessvärre ställts inför ett val. Metro On Stage är i full gång och jag har självklart redan röstat på Monde Yeux. Men nu har jag blivit hett tipsad om en kvinna i samma tävling och jag kan inte rå för den känsla som infinner sig. Hennes röst är helt underbar och jag vill bara höra mer. Om mamma tyckte att All The Roses var en typisk Felizia-låt så har jag ingen aning om vad jag ska kalla Jaquline! Jag känner att jag inte behöver ta ställning i denna tävling. Slår på stort och röstar dubbelt! Hur gör ni?

Wild At Heart - Jaquline


Hate Being Loved

Pressmeddelande för alla intresserade:

Den 3 maj delar Raphael Saadiq scen med den souliga nykomlingen Samson For President på götakällare. Samson, som fått stämpeln "Sveriges bästa soulröst just nu" av P3s Ametist Azordegan, är även aktuell med låten "flykten" på MohammedAlis senaste skiva "Vi", och spelar även i veckan på Fasching, där han presenterar musik från sin kommande skiva "Papas Old Piano". Läs mer om Samson For President på: www.samsonforpresident.com köp biljetter till konserten här!:
https://secure.zeticket.se/start.php?pid=1133



Hate Being Loved - Samson For President


Motivation

Kavrt i 12 och magen fick precis sin sista tugga frukost, den där som gjorde att jag fick total matkoma. När kroppen hämtat sig ska jag träffa Trixie för pluggdate. Jag har insett att bästa sättet för mig att vara flitig är att vara det tillsammans med någon annan. Jag är nog inte så emot grupparbeten som jag trott!

Btw en rolig sak som hände igår! Hört om rockgruppen The Neverdies? Fick min första managerförfrågan av en av killarna i bandet. "Fast när jag tänker efter... du skulle nog inte orka med oss :P"

Motivation - Kelly Rowland


Stay

Date med världens underbaraste Jenny. Det kan sluta hur som helst, alltid något nytt och kul som händer kring henne vilket så klart även drabbar, eller hur man nu väljer att uttrycka det, mig som är med henne. Planen är en kaffe någonstans på Östermalm. Men jaa... något säger mig att det inte heller är helt säkert.

Stay - Hurts


Snälla Bli Min

Om mina ögon har klurat ut rätt betydelse av alla dessa kryptiskt skrivna recenscioner så går hela det nya albumet i den här toningen. Både SvD och DN prisar Maggio för att ha bidragit med ett tredje mästerverk med en personligare touch som kommer bli sommarens album. Själv lyssnade jag sönder både första och andra albumet och ser fram emot att fylla lurarna med Satan I Gatan och försöka förstå varenda ord och betydelse och förmodligen känna "den här låten är skriven för mig!". Det är ju så det brukar bli för en musiknörd. För alla oss som undrade var Maggio tog vägen och undrade om Linnros var den enda som låg bakom hennes succé, visst känns det skönt att få en knäpp på nosen? Välkommen tillbaka och vi ses i sommar!



Snälla Bli Min - Veronica Maggio

Smack My Bitch Up

Hultsfred skickade en liten present. The Prodigy. Så en lite större present än de tidgare släppta banden. Jag gillar verkligen inte den här videon och inte heller gör youtube det som har censurerat flera scener. Men tillsammans med ett par tequila.. He he!




Smack My Bitch Up - The Prodigy

Satan I Gatan

Sara har blivit strandsatt i Uppsala med magsjuka så dagens planer ändras. Radikalt men ändå inte. Blir pluggdate med Maria på Wayne's om en timme. Hoppas hon kan hjälpa mig att reda ut alla frågetecken, vilka är alldeles för många. Har nog aldrig känt mig så ointresserad och hopplös som jag gör med affärsredovisning. Jag har aldrig haft så svårt att få in något i skallen som det här. Jag måste nog ändra min inlärningsteknik... Jag vägrar tro att det är omöjligt, och det får nog bli mitt lilla hopp som jag inte släpper så lätt!

     

Idag släpps Veronica Maggios tredje album Satan I Gatan, och enligt Paulina Stoltz på SvD så är albumet grymt! Har inte lyckats hitta något att bjuda på, men inom en snar framtid!

Satan I Gatan - Veronica Maggio


All The Roses

Godmorgon sunshines! Här kommer min senaste crush - Anni Bernhard som gömmer sig bakom artistnamnet Full Of Keys. Lite Evanescence men så mycket bättre. Jag vill höra mer!


All The Roses - Full Of Keys

-

Inlåst på biblioteketet med tentaplugg. Imorgon låser jag in mig tillsammans med Sara på Wayne's Coffee för, förhoppningsvis, det sista med festivalarbetet. Nej jag vet, jag har seminarie och redovisning men den skriftliga delen av arbetet bör bli klar imorgon! Har förövrigt förälskat mig en tjej. Spelar upp henne imorgon!



Puss och natti!


Your Winter

Och vilka ska bo på Götgatan i sommar?

      

Your Winter (Acoustic) - Sister Hazel

Breathe Me

Började dagen med typ det bästa jag vet - springa runt vinterviken. Jag är alltid vrålhungrig när jag vaknar så varje morgon kämpar kroppsdelarna åt olika håll och jag blir tvungen att sätta tydliga riktlinjer. Magen vill genast sätta fart mot kylskåpet samtidigt som jag trycker ner fötterna i löparskorna. Men med bra väder och bra musik är kroppens delar genast samlade och jag springer med lättare och lättare steg för varje dag! De dagar kroppen strejkar lockar jag med tankar om frukosten som väntar hemma!

Idag ska jag skriva en SWOT-analys och intresseanalys kring festivalen. Gör ett utkast som jag och Sara sen utvecklar tillsammans. Samtidigt så kokar jag rödbetor, gör en paj, laxröror och efterrätt för kvällens påskmiddag. Tomas döttrar kommer hit ikväll och jag har lovat att hjälpa till med maten, med nöje! Jag har verkligen utvecklat ett intresse för matlagning..

Breathe Me - Sia


Scar Tissue

Skulle kunna lägga flera timmar om dagen på att titta på finheter som detta. Om det är något band jag verkligen vill se, och det känns som en klocka tickat färdigt för detta önskemål, så är det RHCP! Attans att jag missade dem på Roskilde. Äsch, kolla in the jam mellan By The Way och Scar Tissue. Lagt ut ett grymt snyggt jam från samma konsert tidigare - se här!


Scar Tissue - Red Hot Chili Peppers

Happy

Hoppas hoppas hoppas har kommit att övergå till vill vill vill! Efter mina intervjuer idag så är jag helt sjukt motiverad till min bransch! Jag tror inte ni förstår hur lycklig jag känner mig och hur varenda kroppsdel bara sprudlar av glädje när de berättar om mina blivande uppgifter. Egentligen borde jag väl skriva "de uppgifter som är tänkta att praktikanten ska göra". Men de är mina! Den första intervjun var på Titan Television där de söker 11 praktikanter till nationaldagsfirandet på Skansen. Min huvuduppgift skulle förmodligen bli artistvärd, eftersom de vill nyttja mina kunskaper från utbildningen. Hey!

På eftermiddagen var jag på intervju hos Aftonbladet och Rockbjörnen och dit vill jag verkligen! Tänk att få jobba med Rockbjörnens projektledare! "Jag vill t.o.m. att praktikanten ska kunna ta över mitt arbete när jag är på semester." JA TACK!

Håller ni tummarna för mig?

Happy - Leona Lewis


My Love Follows You Were You Go

Nu sticker jag iväg för dagens första intervju. Håll tummarna för att det går bra!



My Love Follows You Were You Go - Alison Krauss


Beautiful People

Känner ni sommaren?



Beautiful People - Chris Brown & Benny Benassi

Krafter

Imorgon måste jag vara på topp! Ska nämligen på två intervjuer! Riktigt längesen jag var på intervjuer så det pirrar ordentligt i magen, men efter samtal med min ständige rådgivare Cronja har jag insett att jag bara bör vara mig själv. Jag hoppas hoppas hoppas. Gör ni också det?

Sen hoppas jag att Peace & Love kan höra av sig snart. Vill verkligen veta vad jag ska få göra! Är livrädd att jag ska få artistservering eftersom mitt CV består mestadels av café-jobb.. Jag suger på servering och kan se mig själv stappla runt på darriga och nervösa ben. Nej, ge mig inte det!

Nu ska jag fila på mitt CV för en av morgondagens intervjuer och sen ta en kvällspromenad med mamma! Kika in senare fö lite musiktips.

Krafter - Petter Feat. Aldolphson & Falk


Greyhound

Förövrigt skulle det vara guld om ni ville hjälpa detta Monde Yeux på den här hemsidan. Deras senaste singel, Greyhound, är jättebra!

Greyhound - Monde Yeux


Parallel Universe

Idag invigdes mitt försök till att bojkotta SL i sommar. Det är så dyrt och det känns som det finns en rad roligheter som ligger högre upp på min prioriteringslista. Därför tog jag mitt förnuft till fånga och cyklade till stan. 9 km till Gamla Stan och 9 tillbaka hem. Enligt mina beräkningar tog jag mig fortare till slutmålet än vad SL kan erbjuda. Det kallar jag Win-win-siuation!

I Gamla Stan hade jag en underbar dag med Emma. Åt lunch i solen och jag vill nog se mig själv som lite fräschare efter all sol-inslukning! Kvällen spenderades hemma hos farmor med bokklubben.. eller ja, bokklubb. Ett sätt för alla barnbarnen att träffas, vi är sjukt dåliga på det här med att bevisa att blod är starkare än vatten i vår släkt.

Parallell Universe - Red Hot Chili Peppers


How Deep Is Your Love

Från Skanstull, en del av stan jag ska lära känna lite bättre så småningom, traskade vi med Årstaviken på vår vänstra sida. Efter en timme av promenad, äventyrliga spexfoton(?) och en månadsuppdatering hamnade vi i kön till Strands Våffelbrunch. När kön stått stilla på tock för länge lockade Vurma oss med sin uteservering i gassande sol. Vi hann med en aptitretare innan lunch i form av Marshmallows-kuppen! Cronja på en andra placering efter 7 Marshmallows och dregel. Jag själv kammade hem första platsen med 8 stycken. Övriga uppdrag bestod i en outförd blind date, snyggt ligg på cykel, någon beskrevs som "fiskpinnar med Nutrilett" och någon har ångrat ett toapappers-inköp.. Tack för en helt underbar dag! Vet inte när vi någongång ska leva på samma plats, jag vet bara att det måste ske!

Love u.



How Deep Is Your Love - The Bird And The Bee

Price Tag

Idag är dagen D. Bästa vän-dag! Stockholm gör gott som vanligt. Bildbomb tills vidare.



Price Tag - Jessie J


Visa Mig Vem Du är

- Hej det är Felizia.
- Hej Jag heter Fröja. Har du tid några minuter?
(Här går mitt huvud på helspänn. Jag har ju undvikit det här nr tidigare idag. Ska jag säga att jag är upptagen? Jag orkar inte med fler försäljare, försäkringsbolag, adressändringserbjudanden..)
-Njaaa, jag är lite upptagen. Mitt uppe i packningen..
-Okej, kan jag ringa tillbaka lite senare?
-Asså är det det här försäkringsbolaget som skulle ringa..?
-Ehh.. Nej asså det är Fröja från Titan Television.
(AAAAAAAAAAAAAAAH. FAN!)
-Hehe, oj men juste.. eeh. jag väntade ett annat samtal från försäkringsbolaget.
-Haha, då kanske du har tid att prata med mig?
- Ja verkligen. Hehe.

Första intrycket är väl inte allt? Intervjun på onsdag ska toppenisieras! He. He.

Visa Mig Vem Du Är - Sara Varga


Release Me

Reunion i Hultsfred. Mys tycker jag.



Release Me - Oh Laura


Black Vessel

Håller på med det sista inför "En Bästa Vän-Dag"! Det är min present till min underbara bästa vän Cronja. Dock har jag en känsla av att hon trillar in här för att läsa var jag håller hus ibland, så kan inte avslöja något!

Idag har jag jobbat hårt med min och Saras fiktiva festival! Den är nästan klar, och då är det en månad kvar till inlämningsdatum. Sjukt stolt! Dessutom hade vi möte med vår kursansvarige och han hade ingenting att tillägga förutom att arbetet ser mycket bra ut. Woho!

Efter 16.00 var min hjärna gröt och jag krävde att få avsluta arbetet för dagen. Gick hem och åt mellis. Mellis tävlar med frukost om dagens bästa måltid! Bara namnet är värd en första plats. Mmm... Mellis! Sen lästa jag färdigt Harry Potter Och Fången Från Azkaban... och nu inser jag att det här låter som världens sämsta dag. På fredag kommer jag till Stockholm och kan lova lite coolare läsning. Hultsfred tar död på mig. Tur att det bara är en månad kvar, sen blir det Kalmar!

Black Vessel - Pearl And The Beard

Like My Style

Hultsfred hälsar - 26grader varmt. Heja sommaren!


Like My Style - Andreas Wijk

Fragile

Maia Hirasawa har satt ihop några toner till en vacker sång med ett mycket viktigt budskap. Köp låten och alla intäkter går direkt till Japanese Red Cross!





Fragile - Maia Hirasawa

Strings That Tie To You

Melissa Horn och den kanske inte lika kommersiellt kända Katharina Nuttall kommer till hulstfredsfetivalen. Någon som blev lockad till att köpa tre biljetter betala för två nu?

Strings That Tie To You - Jon Brion

Alligator Sky

Ååååh, Owl City har fått tummen ur rumpan! Alligator Sky har inte ens blivit helt genomlyssnad, bara kände att den kommer tyckas om och därför ska länkas till er på momangen!



Alligator Sky - Owl City Ft. Shawn Crystopher

Just My Imagination



Jag tycker att det är så otroligt roligt att människor fortfarande ser ett hälsosamt liv som ett tråkigt liv. Citerar det mest underbara "Du måste förstå att det är ingen självklarhet att sväta sig och äta äcklig mat som du gör 24/7, Fia" Vad är det som är äckligt med ägg, keso, naturell fil, nötter, avokado, frukt, bär, kyckling, grönsaker... Jag ser det som en lista över läckerheter. Mums. Varför säger alla människor att folk som inte äter godis, och annat som har självutnämnts till "Det Goda I Livet", har ätstörningar? Vi säger ju inte att folk som inte tycker om mörkt bröd, vin, risifrutti eller annat har något fel? Det är helt naturligt. Alla tycker inte om samma saker. Jag har, efter många timmars funderingar, insett att jag inte gillar inlagda paprikor och har svårt för prinsesstårta. Det är ingen som tycker jag är knäpp för det. Eller?

Just My Imagination - The Cranberries


La Valse D'Amélie

När Marcus lämnat oss för att bege sig tillbaka till Kalmar sjönk Sandra ner i fotöljen mittemot mig. Båda suckade djupt, lutade sig tillbaka och uttalade uppgivet "Jaha, och vad gör man en lördagkväll i en by som inte erbjuder något?" Efter 5 minuters funderan insåg vi att "Nej, det finns baske mig ingenting att göra i Hultsfred en lördagkväll. Hultsfred är till för gammelfolket och barnfamiljerna". Jag ställde mig upp för att se vad bokhyllorna kunde erbjuda för spännande men fann endast några gamla modellbilder på mig. Och när jag säger modellbilder menar jag såna där kort från sjätteklass.. Behöver nog inte förklara mer. Ni förstår.

Men så plötsligt kom vi fram till vad vi kunde göra. Tjejkväll med trerätters-middag! Att bo i Hultsfred som inte har några restauranger eller uteserveringar att välkomna våren med så blev detta ett riktigt happening. Vi fick även användning för den rom-burk vi så länge haft stående i kylskåpet! Och som grädde på moset fick jag äntligen se Amélie från Montmartre. Eller nej, den riktiga avslutningen var att jag låg sömnlös alldeles för länge pga mina festliga grannar från flera håll.. pik.


La Valse D'Amélie - Soundtrack Amélie Från Montmartre

Something To Die For

Idag behövs inte många ord. Idag är en bra dag. Vad gör ni?





Something To Die For - The Sounds


Eat

Jag har verkligen världens bästa mamma. Vilkorslös kärlek är ovärderligt. Jag älskar dig!




Eat - Regina Spektor

A Day To Remember

Så där jag, 4.de dagen är kommen och den kunde ju inte börja bättre. Ja om man bortser från att mjölken till morgonkaffet var slut - grr! Var nere tidigt imorse och lämnade in en lapp på bilskolan. Har varit i princip omöjligt att få tag i Mats (vilket måste vara det absolut vanligaste namnet inom trafikskole-branschen!) via telefon. Men nu ringde han och bad mig komma dit i eftermiddag för att planera ett körschema! Fick lite panik när han frågade om jag hade körtillstånd.. Förklarade att jag hade det och skulle leta fram det (samtidigt som jag säger det så vet jag att det kommer ta tid att hitta det..) men tur för mig så sa han att det inte behövdes - Om du säger att du har det måste jag lita på dig!

A Day To Remember - Hanna Turi

Nectarine

Nu ska jag sova för att imorgon gå upp med tuppen. Natti med en sång.



Nectarine - Twin Sister


Lucky

Lyckorus nummer 3 dag 3. Deklarationen anföll mig. Den är alltid lite läskig då utsidan aldrig avslöjar dess innehåll. Bär den inte på roligheter kan den lika bra förbli oöppnad. Men jag var för nyfiken. Över 17000 kr. Lägligt. Min jobbansökan inför sommaren är fortfarande igång och det lutar fortfarande mot praktik.

Lucky - Jason Mraz & Colbie Caillat

Call Me Back

Jag är en signatur, 3 månader, en jävla massa plugg och fyllning av ett dussin banankartonger ifrån att bo i Kalmar. Japp ni hörde helt rätt. Vad hände nu? Har jag kört ut den där tjejen i det fjärde rummet? Nej då, men det fanns ett ledigt rum i porten bredvid. Nej nu ljög jag, det fanns nämligen två lediga rum i samma korridor. Så ja, varför inte köra på stort och fortsätta med duon Felizia&Sandra? På tisdag ska vi jag ha bestämt mig.

Många av er tycker säkert att jag är ett velande jävla vrak som aldrig kan bestämma mig och vara nöjd med mitt beslut utan alltid längta vidare - och så är det nog för det mesta i mitt liv. Hannah brukar säga att jag inte ens kan köpa lördagsgodis utan att tvivla på mitt beslut. "Tänk om jag inte alls vill ha choklad när jag kommer hem? Tänk om jag då vill ha glass?". Därför har listan fortsatt vara min bästa vän, denna gång i versionen plus vs. minus. Strålande resultat. Nu hoppas jag bara inte mina beslut förstörs så fort tåget stannar i Uppsala på Valborg. Please don't be nice to me.

Call Me Back - The Strokes (The Strokes cravings)

Someday

Dag 3. Lyckan är total. Många anledningar. Men jag börjar med att bejubla över Peace & Loves bandsläpp - The Strokes! Bara det faktum att jag fell in love till Someday får mig att överösa detta band med komplimanger. Reptilia. Last Nite. Under Cover Of Darkness. You Only Live Once. Hjärtskutt på detta.



Someday - The Strokes

Dog Days Are Over






Strålande sol i Vimmerby tillsammans med Sandra! Dock tror det blev för mycket intryck för henne då hon kom hem med en energilöskropp som gensvar på trippen. Det är inte lätt när det är svårt va.. Själv är jag överöst med energi - mot gymmet för en löprunda!

Dog Days Are Over - Florence+ The Machine


All Of The Lights

Har väl inte undgått någon att Mr. West besöker Way Out West? Nej jag tänkte väl det.



(www.kulturbloggen.se)

All Of The Lights - Kanye West


Åt Samma Håll

Dag 2 fortsätter i lyckans tecken. Upp tidigt, och för mig är det något positivt, för att träffa Sara och jobba med arbetet - uppbyggnad av fiktiv festival i Hultsfred. Efter 6 timmar hade vi skrivit över 11 sidor och vi håller deadline bättre än planerat! Festivalen har nu ett namn, ett syfte, en plan, ett mål, ett antal bilagor osv. På lördag ska vi till festivalområdet för att inspireras till en logga + affischer och annat utmärkande för marknadsföringen. Cyklade sen hem från skolan med Lars Winnerbäcks Åt samma håll i lurarna! Dag 2 är en bra dag - och senare leder den till Vimmerby :)  Vet inte riktigt vad jag ska göra där men Sandra skulle dit för presentinköp och varför inte hänga på?

Juste, jag ringde om det där rummet i Kalmar och det verkar som om någon bor där. Han var inte jättevillig att skicka ut henne men tyckte att jag skulle komma och kolla på lägenheten iaf och prata med henne. Insåg även att även om inte den är ledig så kan jag söka på andra lägenheter! Håll tummisarna för mig!



Åt Samm Håll - Lars Winnerbäck

With A Little Help From My Friends

Dag 1 har verkligen vänt upp och ner på hela mig. Det blev en nystart utan dess like. Ska på en visning i Kalmar för att titta på ett rum och då kanske få flytta in den 1 juni.. Snabba puckar rent ut sagt. Sen har jag nyss skickat en intresseanmälan i bESStis som är för studenterna under nollningen i Kalmar. Har även pratat med min programledareansvarige (säger alltid fel!) om utbildningen, mina möjligheter och om sommarjobb. Det är supersvårt att få jobb och praktik inom musikbranschen. Ibland vänder sig företag till vår utbildning men självklart går 2.orna och 3.orna före oss nybörjare.. Fick iaf tips om en projektledare som eftersökte en praktikant! Så självklart har jag mailat henne och hoppas på ett svar nu nu NU!

Nu kom Jonathan hit. Lovade honom en filmkväll med Sandras nygjorda äppelpaj. Idag är vi så snälla att det får välja välja mellan vaniljglass och vaniljsås. Eller varför inte satsa på både och?

With A Little Help From My Friends - Joe Cocker


Ring Of Fire

Hultsfred bekräftar två bokningar, eller som de själva väljer att uttrycka det - Nu häller vi bensin på elden!


Raised Fist


Trans Am

Ring Of Fire - Johnny Cash


Don't Take Us For Fools

Hittade lite bilder från i lördags när Graveyard spelade i Hultsfred. Precis haft en lite diskussion om att det förmodlgien kan ha varit en av de sista gånger man får en så intim konsert med det bandet. Nyss noterat att det bokats som förband på Ullevi åt Iron Maiden. Det ni.


 
Jag och Sofia
















Kvällens Dj's The Terror Twins (Elin och Lina)

Don't Take Us For Fools - Graveyard


You Only Live Once

Jag kallar detta för dag 1. En ny start kan man alltid börja, det behöver inte vara ett årsskifte eller ny vecka som avgör när man bryter dåliga vanor och börjar med det man vill. Den enda som sätter stopp för det är du själv. Idag är dag 1 för mitt nya. Nu ska ny energi ta över dålig energi, dåliga vanor och allt annat som sätter käppar i hjulen för mig. Idag är dag 1 på det liv som är idag och inte imorgon.

Dag 1 inser jag att en ny kamera måste införskaffas! Måste ju göra bilderna svartvita för att det ska se någorlunda okej ut. Min glädjestund på dagen är iaf morgonen med mitt favvomål - frukost! En stor kopp kaffe (jajamensan nu kan jag dricka kaffe utan att bli sjuk - åh va gott det är!), naturell fil med kanel och egengjort müsli och hembakat bröd! Nu ska jag till skolan för att jobba med den roligaste uppgiften just nu - göra en festival!



You Only Live Once - The Strokes


How To Save A Life

Steg 1 - Det ska inte längre ligga på min to do-list. Det ska kryssas. Inse att livet inte är imorgon, det är här och nu. "Work it work it" som jag brukar skrika till Dvd.n när den krånglar, alltså lite för ofta!

Var är alla motivationsbloggar?

How To Save A Life - The Fray


Zzzyzx Rd.

Få saker får mig lugn. Att skriva dagbok är skönt. Då kan jag sätta ord på mina otrevliga tankar som stjäl min energi. Jag har alltid haft lättare för att skriva än prata. Och då menar jag typ att kunna uttrycka mig rätt och förstå känslorna.

Läser ofta Isabella Löwengrips och hon inspirerar verkligen. Hon säger ofta att man ska må bra och att det viktigaste är att vara lycklig. Så jag ställer mig ofta den frågan när jag vill ha svaret på något - Är jag lycklig? Man ska göra saker som man mår bra, det finns ingen anledning till att göra något som man mår dåligt av. Nu ska jag sova för att imorgonbitti köra ett pilates-pass innan skolan. Hejaheja!



Zzzyzx Rd. - Stone Sour

Green Eyes

Tydligen kom två unga män till mitt hus klockan 10.00 imorse. Jag hade lovat att bjuda på våffelfrukost, ett löfte dessa män inte kunde glömma. Bankandet på ytterdörren kunde inte väcka mig utan istället återvände en av männen, Samuel Granholm, några timmar senare och jag blev tvungen att visa mina pannkaks-skills. För att kunna bjuda på våfflor krävs ett våffeljärn, vilket jag inte är en ägare av. Pannkakor med glass, hallonsylt och egengjord chokladsås tillsammans med Inglorious Basterds gjorde min söndag till en bra dag. Nu ska jag ta en promenad, ringa min bästa vän och besöka Willys för att fylla kylskåpet med nyttigheter. Det där löftet om socker-fri-vecka börjar vid midnatt. Löftet till Samuel var viktigare denna gång!

Pussochkram.

Green Eyes - Coldplay


On The Floor

Mr. Mars är utbytt. Han hjälpte mig endast in i duschen sen blev tog RedOnes dunkbaser över. Nu sitter jag med ett glas vin och målar naglarna. FIY, det blir det sista sockerintaget innan jag joinar Pt-fias socker-förbjudna-vecka. Nu ska jag över till tjejerna på 7E Helena, Jenny och Maria för lite förfest. Vad gör ni ikväll?


On The Floor - Jennifer Lopez


Just The Way You Are



Ibland behöver jag detta, alltså texten i låten. Ikväll ska vi rocka rockringar tillsammans med Graveyard. Inget större fan och tänker därför inte bjuda på musik. Men kan vara snäll och länka för de nyfikna själar som finns därute - HÄR. Äntligen händer det något här. Inte för att Hultsfredsbor bryr sig, men mem-klassen gör. Gött! Powernapa och Bruno Mars sen är jag redo!

Juste The Way You Are - Bruno Mars


Psychosocial Baby

So not expected. Really unexpected.



Psychosocial Baby - Justin Bieber Vs. Slipknot

RSS 2.0