I'll Be There For You

Hur många gånger har man inte sjungit till den här? Iklädd sport-bh och gympabyxor med hårborsten som mickrofon skådade man sig själv i spegeln som The Superstar. Åh tänk om man kunde få åka tillbaka till 90-talet igen. Tycker att det är hemskt roligt att 95.orna Johanna och Beatrice inte minns den här låten. Känner mig ganska gammal som kan, med nostalgisk röst, säga "Men gud! Har ni inte hört den här?" Men om jag är gammal så kan jag även intyga att Sandra är med denna motivering: efter 2 sekunders uppspelning av den här låten hör jag Sandra skrika SOOOLID HAARMONIIE!  


The Concept!

Egentligen ska jag plugga nu - tenta i upphovsrätt på fredag! Ska jag jobba med management i framtiden ska det sitta som en smäck! Men nu är det så att jag hade ett telefonmöte med Kenny igår och jag insåg att jag inte jobbat tillräckligt bra med bandet. Så nu sitter jag och påminner mig om hur kul det är! Söker fakta och plingar i telefonen för grabbarnas räkning.

Här är iaf en video från helgens festivalspelning med The Concept! Ett band som signats med Flagstone som ägs av min nästa föreläsare Calle Blom. Flagstone jobbar annars med Mando Diao. Såg The Concept i somras på Peace & Love och gillar verkligen den här låten. Snygg låt - Snyggt band!


Halloween

Även om jag inte alls blev rädd av filmen igår så hade jag svårt att sova och behövde gång på gång kolla bakom rullgardinen om det stod någon där.. Fick ingen ro och måste rulla in mig i täcket som en korv så inte minsta lilla monster kan komma åt mig! Vi såg Halloween, passande nog, med Sandra, hennes syster Johanna och hennes kompis Beatrice som är här på besök i veckan.


Haha, trailern är typ läskigare än filmen.

Hur som.. Imorse gick jag upp tidigt och tränade ett pass - skivstång. Jag insåg att jag har tappat alla muskler sen i somras, inte så konstigt efter min lååånga träningspaus, och är nu alldeles skakig i varenda del av kroppen. Men det känns så bra att ha börjat träna igen! Tänkte köra rätt intensivt inför solsemestern om tre veckor! Avslutningsvis sa instruktören "Ni ska verkligen vara nöjda med er själva. Så mycket som ni orkar vill en majoritet av Sveriges befolkning orka." Det skulle jag nog intala mig lite oftare. Förmodligen du som läser det här också.


Stolt!

Tillbaka i Kalmar efter en helg i Hultsfred. Inga förväntingar eller förhoppningar som sagt - men jag har haft det så otroligt kul! Fick jobba med duktiga och vänliga artister och spendera tid med vänner i klassen, vilket inte händer allt för ofta sen flytten. Rookiefestivalen blev slutsåld (!) och att se den glädjen som satte sig i alla som jobbat hårt hårt hårt med detta värmde verkligen! Vet inte hur många "grattis!" som utropades. Det var en härlig känsla och jag kan absolut tänka mig att göra detta till ett årligt event!

Som tidigare skrivit så var Moonlit Sailor ett av rookiebanden och dem var grymma! Musiken gjorde sig riktigt bra live när man hörde hur sammansvetsade dem är! Från en äkta Coldplay-nörd kan jag inte annat än älska deras sound! Två låtar har redan åkt in i Hatkärlek.


Moonlit Sailor

Det låter bra på Rookiefestivalen idag! Snart gå Moonlit Sailor på scen och DET har jag sett fram emot! Dem har bland annat redan turnerat i Kina och spelats i program som MADE på MTV. Inte nog med att dem är sanslöst duktiga så är dem så klart supertrevliga!


The Concept!

Känns bra nu!


Tangerine på Rookie!


Sticky Fingers

The Neverdies spelade på Sticky Fingers i onsdags. Snyggt!


Rookiefestivalen 2011

Snart åker jag och Sandra till Hultsfred och helgens aktiviteter - Rookiefestivalen. Hade egentligen inga planer på att åka dit utan skulle spendera helgen i Kalmar, förmodligen utklädd till något skrattretande dåligt. Men nu blir det jobb som artistvärd. Inga förväntningar. Inga förhoppningar. Bara låtit spontaniteten flöda.


A Thousand Years

Christina Perri har toppat våra myslistor ett bra tag. Det började redan i Hultsfred med Jar Of Hearts och sen har hon fortsatt att glänsa med den mörka rösten och det vackra melodierna. Warner Music Sweden tipsade om hennes senaste singel som är soundtracket till filmen alla tjejer längtar efter (?) Twilight Saga Breaking Dawn Part One.


Glädjespridaren

Är extremt uttråkad. Har pluggat på en massa begrepp och väntar nu på att Sandra ska entra duschen. Skulle vilja säga att hon luktar äckligt men så är inte fallet, så skulle jag nog aldrig kunna säga om denna fräsching! Nej hon har själv bett om att få ta sig en dusch innan vi promenerar bort till två butiker - en med mat och den andra med färg! Jajamensan. Vi ska få välja färg till köket och sen dröjer det nog inte länge innan våra äckliga tapeter är nedtagna och målargubben satt igång med stylingen! Känner att det inte är långt kvar till en extreme home makeover-fest!


Så extremt söt! Tror inte jag känner någon med ett sådant fint leende! Glädjespridaren :)


Mylo Xyloto

Herregud. Jag har inget kul att skriva. Tror inte ni är intresserade av vad jag åt till frukost eller vilka muskelgrupper jag tränat så därför kan jag heller inte skriva om det.

Tar den lätta vägen ur detta problem och visar en video som Linda visade mig igår. Trodde inte låten kunde bli bättre - men jodå! Tycker även att Coldplays hemsida är värd ett besök. Verkligen personlig och superfin! Finns det något dåligt med Coldplay?




Erato

När The Neverdies spelade i Uppsala i september så var jag även med på sittningen på VG's nation. Under middagen spelade en trio som heter Erato. De har nu fått extremt mycket uppmärksamhet via sin video på Youtube - så självklart måste jag länka denna för er som lyckats gå miste om den! Gillar tjejen i röd blus. Tråkigt att de ser så fruktansvärt uttråkade ut. Kanske har Sandra rätt när hon säger att de är koncentrerade. Men ser Chris Martin uttråkad ut när han koncentrerar sig på att komma ihåg text och ackord?


Halo

Robin kan få komma hem till mig och sjunga den här. Älskar den här låten och tycker verkligen han gör den bra! Iof är jag alltid lite svag för killar som sjunger, speciellt med såna här texter. Klyschigt men va fan!


Hård. Rock.

När man inte är på topp så är det skönt att träna. Bara slänga in lurarna i öronen med hård rock (Ja det ska särskrivas. Hård. Rock.) och sätta igång att löpa på bandet som går runt runt runt. Har inte tränat sen i slutet av sommaren. Nu ska jag inte skylla på något för det handlar om prioriteringar men jag har varit sjuk väldigt länge. Nu anser jag mig vara frisk och kunde därför köra lite lugnt på gymmet! Imorgon har jag även en träningsdate med Rikard som vi planerade in efter en rad pikar om min dåliga hållning - imorgon blir det ryggövningar!

Idag kom tentaresultatet upp från första juridiktentan. Tänkte att jag skippar att kolla hur det gick eftersom jag var så övertygad om att jag failat den. Men så fel man kan ha! Lite mer motiverad inför nästa tenta! :)

Fix You

Förlåt kära sovkamrater och boendekompisar för mitt humör imorse. Jag sov så illa hela natten. Vred mig och kände hur kroppen inte fick den ro som behövdes för att falla i sömn. När jag vaknade på morgonen var min mobil spårlöst försvunnen och minnet om var den sist sågs svek mig. Så väckte alla tänkbara med mitt odrägliga humör. Inga skämt skulle få mig glad och jag var övertygad om att någon tagit min mobil. Så klart hittade jag den under kuddarna i soffan. Den ena somnade därefter om och den andre begav sig till skolan och nu sitter jag själv här och pluggar.

Har ju helt glömt länka lite nytt från Coldplay och medan jag letar kan jag visa denna fantastiska konsert. Coldplay kan man nog inte få nog av. Det är ett av världens bästa liveband helt klart! Sjukt bra stämningen alla gånger!


Mjökdrinkarna gjorde det

Rikard kom över. Det var ju inte igår! Vi hittade(?) Rikard under nollningen då även han var bESStis (utan att förklara närmare vad det är så kan man kort säga: en person som festade med nollorna). Han kom att passa perfekt i min å Sandras lilla duo. Ikväll blev det en kväll med Sandras äppelpaj och extremt mycket skratt. Sådana där kvällar man verkligen uppskattar. Man gör ingenting men ändå har man så fruktansvärt kul. Kvalitet ligger i vilka vänner man spenderar tiden med!


Mjölkdrinkarna gjorde oss sällskap under våra vackra förfester!


Energilös.Orklös.Tidslös.Kraftlös.

Jag är så trött. Somnade nyss men vaknade snabbt av ett sms och en känsla av att jag inte räcker till! Jag har så mycket jag sak hinna göra och sånt som jag borde göra. Men var finns min energi? Har iaf lyckats plugga hyfsat bra (finns det något stopp i hur mycket man kan plugga? Tror inte det.), sen har jag äntligen gått till bilskolan och bokat lektioner till nästa vecka. Nu försöker jag få tag i de där rockklubbarna jag ska bokan in The Neverdies på, men av någon konstig anledning så skriver sällan klubbarna ut telefonnummer.. Jag kanske får ta en promenad dit och förhoppningsvis vaknar jag till liv under färden. Frågan är bara om det är öppet den här tiden?


Hatkärlek

Ni har väl inte glömt min hatkärlekslista? Den blir bara längre och längre.


Nej nu ska jag fortsätta jobba på.. lovar!

Mycket nu

Fyra timmar efter uppvaknande så är ögonen redo att slutas igen. Suttit med musikjuridik och plöjt 100 sidor. Det är faktiskt intressant och det måste jag nog tycka, hur ska det annars gå i framtiden? Stim och SAMI, IFPI och NCB. Det ska vara som ett flytande vatten när jag tar examen. Dock lite tveksam till hur bra jag kommer kunna det - i teorin är det en sak men i praktiken är det desto svårare. Det låter enkelt - man måste betala för att offentligt framföra musik. Men sen kommer man inte på små detaljfrågor och inser att jag nog måste läsa om de där 100 sidorna och förmodligen diskutera ett antal oräkneliga timmar..

Ikväll ska jag ha skypedate med Samson For President. De andra i streetteamet bor i Hulstfred och har mycket att göra inför Rookiefestivalen som är nu i helgen. Sen ska jag jobba på ett juridik-case, fortsätta jaga en bokningsagent, fortsätta välja inför min kommande utbytestermin, ringa bandbokare i Kalmar... ja det är en del att göra nu så varför sitter jag här?  


Vart Jag Mig I Världen Vänder..

Har nog ändå bestämt mig för att göra en utbytestermin. På mitt program får man välja mellan praktik eller utbytestermin. Givetvis kan man göra båda delarna men då får man lägga till fler terminer. Just nu sitter jag och strukturerar upp mina viljor. Har länge velat åka till USA, sen har jag också en känsla av att det är ett utmärkt val rent strategiskt då management är stort där. Men har även starka viljor som drar mot spansktalande länder - älskade den spanska kulturen och vill lära mig språket ännu bättre! Kanske skulle jag åka till Mexico där min pappa bodde som ung och en stor del av min okända släkt bor..

Och när man väl valt land då är det dags att välja stad och universitet. Är det någon där ute som har ett kalasbra tips så hojta!

Hip Hop

Haha! Såg att jag råkat döpa om titeln i inlägget om Foster The People. Pumped Up Kids? Hur tänkte jag där? Förmodligen inte alls.

Om det är någon musik jag har svårt för så är det Hip Hop. Det har aldrig varit min grej. Tror inte heller att det skulle kunna bli min passion. Förknippar det med amerikansk diva-musik, killar med bling bling och tjejer med stora rumpor som hänger vid sidan. Men jag ska nu försöka se förbi mina fördomar och ge genren en chans! Har nämligen fått en spotify-lista med Hip Hop som tydligen ska kunna vända mig och mina tankar. Vad tror ni om denna?


Utgång


Psycho

Sandra har en "filmer jag måste se "-lista som vi utsatte oss för igår. Vi har länge pratat om att se Alfred Hitchcocks klassiker Psycho. Att den både innehöll ett skrattretande manus och var svartvit var information vi båda gått miste om. Avbröt sedan med Idol för att sedan fortsätta med en film som inte var med på listan - Let Me In. En film vi var alldeles för energifyllda för att orka se ordentligt. Avslutningsvis visade Sandra gobitarna ut Fäbodjäntan - Käthornet och falukorven slipper jag gärna igen!

Nu ska jag ta en fika med min gamla Hultsfredsgranne Rebecca :)


Debaser Medis

Hemma efter en bra dag! Mötte Atena på biblioteket. Gjorde precis så mycket plugg som jag räknat med. Atena började sukta efter fika och jag frågade om det avr dags för gofika. Och så fick det bli. Mötte Nina och Ida på ett café där det blev lite lunch, lite plugg och ganska mycket talk.

Fick tag i två biljetter till Foster The People den 17 November på Debaser Medis. Tack Emma för att du tipsade mig om nytt biljettsläpp! Har egentligen ingen att gå med så är du intresserad av en kväll med mig och bra musik - säg till ba! :)

Någon Som Är Sugen?

Foster The Peoples spelning är flyttad från Debaser Slussen till Debaser Media. Någon som vill gå med mig??


Try Sleeping With A Broken Heart

Blev påmind om den här. Älskar den än. Helt underbar. Jag och Jenny Näsholm på tåget ut mot Huddinge där hennes nya flirt väntade var första gången jag hörde den. Ser Jenny framför mig med en inlevelse som bara hon har sjungandes "Have you ever try sleeping with a broken heart? Well you can try sleeping in my bed.."



I'm gonna find a way to make it without you. I'm gonna hold on to the times that we had.

The Arks Sista Konsert

Ryssen har kommit tillbaka från Stockholm. Med sig har hon tre av sina ryska kvinnliga (?) vänner. Vi börjar tro att de är spioner åt den ryska maffian.. Det finns många tecken som tyder på detta. Det börjar i de små stegen som att stänga av ugnen när våra stora potatisar bakades eller sätta på "fel" platta på spisen så hon bränner vår pasta istället för att koka upp sitt pastavatten! Jag tänker sova med låst dörr i natt.

Nu sitter vi i varsin soffa med hungriga magar och tröstäter några pannkakor.  Tur att The Arks sista konsert från Gröna Lunda spelas på Radion - http://sverigesradio.se/p3/ 

Foster The People

Men bajs. Bara för att jag är så jävla seg ibland så blir jag därmed straffad. Nyupptäckta bandet Foster The People kommer till Debaser Slussen den 17 November för en spelning. Givetvis är biljetterna slutsålda. Inte en endaste liten biljett finns kvar och inte finns det några erbjudande på blocket. Jag som faktiskt redan bokat in en Stockholmsvistelse det datumet. Det hade ju blivit kalas det.


Finns Världens Bästa Låt?

Försöker få igång en debatt men allt blir bara skit. Om världens bästa låt finns vilken är det då? Jag tror nämligen inte man kan säga så.

Musik är individuellt och personligt. Jag har många favoritlåtar - men dem byts ut ofta. Men det finns vissa låtar jag alltid kan ta till mig. Alltså tror jag att man kan ha en världens bästa låt för mig (just nu). Men min just nu-låt är förmodligen någon annans mest avskyvärda låt. Samtidigt som detta är så självklart så kan jag inte sluta bli sårad om någon annan inte delar min musiksmak. Min musik speglar liksom mig, mitt humör, min känsla och mina värderingar.

Hur känner ni?










The Shining

Skippar Rookiefestivalens förfest på Söderport. Skippar Volym på Harrys. Jag stannar hemma och myser med Sandra som fortfarande är sjuk. Det blev storbak - cupcakes och bröd. Nu kryper vi ner i soffan och ser klassikerna The Shining. Såg den när jag var typ 13 och fattade ingenting, förmodligen för att jag blundade hela filmen.


Stockholm

Upptäckte Jonathan Johansson så sent som förra sommaren. Det var midsommardagen och jag befann mig ute på Sandhamn i ett vackert väder. Dock var både jag och min vän bakis och tanken var att krypa ner under en filt och plöjt igenom tusen filmer. Istället blev det släktdate två dagar i rad. Mitt i mitt överdrivet sociala jag mellan grabbarna vid grillen och kvinnorna vid spisen hörde jag Jonathan Johansson. Jag gillade hans oskuldsfulla röst som sjunger om sånt som vi kvinnor inte kunde drömma att en man hade inom sig. Finns det fler som Jonathan Johansson där ute?

Hans senaste singel Stockholm passar mig perfekt till hösten. Klicka här för att höra den!


Avtalsrätt

Tungt huvud. Snorig näsa. Hungrig. Regn. Juridik.

Vilken dag!


Jane Doe

Natti.


Den bjuder jag på

Bara två timmar kvar tills Sandra kommer till Kalmar. Jag ringer Cronja. Pratar samtidigt som tiden rusar och jag kastar ner produkter innehållande c-vitaminer i Ica-vagnen. En påse i vardera hand lunkades hem med luren klämd mellan öra och axel. Det blir för mycket och jag måste lägga på. Letar efter hörlurarna för att ersätta min väns röst med musik. Stoppar ner handen i jackfickan och fiskar upp mina nycklar. Hej hej - Här har ni världens klantigaste tjej.


Utelåst

Ryssen öppnar inte. Kalmar hem tar 320 studentpengar av mig för att släppa in mig i mitt eget rum.. Jag spenderar en vacker vårdag med Sara å hunden Neo. Vid sextiden anländer Sandra å hon är inte lika klantig som jag för hon har nycklar! :)


Mot Kalmar

Bara en timme kvar sen är jag hemma igen! Längtar alltid tillbaka tillbaka till Kalmar när jag åker till Stockholm. Ett gott betyg alltså och det känns bra när jag hade sån lämna-Stockholm-ångest förra terminen..

Dock har jag ett problem - mina nycklar ligger i mitt rum i Kalmar och Sandra kommer inte hem förrän imorgon.. Antingen får jag försöka få tag i ryssen eller ragga sängplats!


Ladies Night

Igår jobbade jag på Ladies Night. Det är verkligen extremt kul att jobba tillsammans med människor i denna bransch. Energi. Lycka. Skratt. Äventyr. Lättsamhet. Jag gillare och kan ställa upp på skitjobb och bidra med min närvaro - resultatet är en mängd kontakter och en påminnelse om att detta är värt att kämpa för.

Skippade efterfesten för att bli frisk och idag är faktiskt febern borta. Dessvärre har jag svårt att sova då jag vaknar av att jag är så täppt. Blir en lugn dag med mamma och Tomas - promenad och sen bio. Kvalitetstid är det bästa med att vara i Stockholm :)

Pumped Up Kids

Foster The People gillar jag. Gör ni?


Otherside

10 år gammal stod jag i köket och headbangade för första gången tillsammans med mina systar. Albumet som pryddes av en eldpool med utsikt över havet gav toner som vi inte fick nog av. Jag såg upp till allt min syster gjorde och tyckte. Även detta album introducerade hon. Lånade skivan så fort jag kunde och studsade iväg på mina långa smala ben till skolan med Californication på högsta volym i freestylern.

Jag minns hur min syster berättade med en känsla av pirr och genans hur bandet en gång spelat nakna med endast instrument som skydd. Jag tyckte det skulle vara coolt att se dem live och så tyckte även min syster. Igår, 11 år senare, fick vi se dem tillsammans! Redan i andra låten började jag undra om det verkligen var live? Det kunde väl inte vara så att jag väntat på att se Red Hot Chili Peppers mima i 90 minuter? Men nej, så var inte fallet. Det gick bara inte att skilja på live eller inspelning. Arenarock - då allt blir äkta. Ingen dissikerad pop som är så mixad att det är oigenkännbart på scen. Att höra sån här typ av musik är tusen gånger bättre live än hemma i de söndersprängda högtalarna. Coldplay's In My Place. U2's Beautiful Day. Red Hot Chili Peppers By The Way. För mig är det musik när det är som verkligast. Allt är på riktigt och inget kan döljas av en mixad inspelning.

Tack för igår! Det är oförglömligt och jag hoppas jag snart får återuppleva det!




Min besvikelse? Hade jag gått på tisdagen istället för onsdagen hade jag fått höra Californication istället för Scar Tissue. Det här klippet har jag bloggat om så många gånger att jag inte gör det idag - kika här så förstår ni varför jag var lite ledsen igår. Idag gör det inget. Jag fick höra Scar Tissue.


RHCP

Jag känner mig dumpad. Måste sova för att bli av med mina tomma känslor. Jag vill se mer. Jag vill inte att det ska vara slut. Minst av allt vill jag inte känna mig så fruktansvärt töntig. Men jag är kanske inte som andra. Jag kan inte släppa sånt här. Ni får något klarare besked imorgon, det enda jag helt säkert kan säga är att kvällen var helt fucking perfect! Med ett enda litet undantag.. Imorgon mina vänner. Imorgon får ni veta.

Resa för konserten

Det här med att ta mitt pick å pack , lämna Kalmar och ta tåget upp till Stockholm för en konsert har mer eller mindre blivit en del av vardagen. Jag försöker klippa å klistra i schemat för att få ihop det med studentlivet. Föreläsningar ska hinnas med. Men ibland måste jag skippa en eller två.
För att inte missa en tredje så får jag ibland stressa iväg samma dag som konserten äger rum. Ibland dyker jag upp i kön bara minuterna innan start! Detta medför ännu ett problem. Jag blir det jobbiga fanet (som jag inte gärna kallar mig) som studsar upp och ner med en jätteresväska. Denna gång är den inte så jätte, men å andra sidan har jag sittplats. Får se hur mkt sittande det kommer bli.. Pepp!


Mot Stockholm!

I väntan på kustpilen lyssnar jag på Red Hot Chili Peppers senaste album och jag börjar gilla det. Skeptisk till en början men känner nu att jag är redo att nynna med i några melodier. Givetvis inte så högt även då tågperrongen är tom på folk. Inte så konstigt då staden är likaså. (nej jag måste sluta klaga på Hultsfred.. Hur befogat det än är. Enough is enough!) Hur som helst, det pirrar i magen. Jag inser att jag skulle kunna leva på konsert-känslan! Tänker mig så här: Dagens måltid - Red Hot Chili Peppers i Globen med systrar som sällskap! Njutningsfullt! :)


Happiness Loves Company


Ännu en bild från helgens kalas. Johan Ström kan det där med att visa sin vackraste sida.. Har själv fått höra att jag sällan ler på bild. Knasigt tycker jag. Jag som alltid är så glad. Den här bilden är väl undantaget som bekräftar regeln. Är väl inte den mest lyckliga bild jag skådat. Men sen slutade ju kvällen som den gjorde också. Två systrar i en gränd skrikande något vi båda glömt. Så länge höll Sandra två platser i Max-kön! Vilken roomie man har alltså!

Från och med nu är det mer glada bilder som ska smycka denna blogg!




Annars sitter jag på mitt rum, det omöblerade rummet, och har precis laddat in hela I'm With You-albumet i mobilen. Blir perfekt att tagga till imorgon på tåget. Jag kan verkligen tycka att det är mysigt att åka tåg om förutsättningarna tillåter. Med det menar jag inga svettiga människor eller förseningar. Jag är inte så kräsen liksom.  


Hollywood Hills



Nu ska jag bege mig till biblioteket för att förbereda mig inför morgondagens föreläsning. Upphovsrätt ska inkräkta på mitt liv. När morgondagens föreläsning slutar, eller t.o.m. två timmar innan dess, tar jag kustpilen från Smålands gröna dalar norrut för att möta min systrar. Det var längesen bara vi tre umgicks och imorgon ska det göras ordentligt. Se och höra något mycket vackert. Något jag längtat efter. Red Hot Chili Peppers. AAAAAAH!


Now That I Want

Here I Am. Helt borta. Men min anledning är min lillasyster som i helgen spenderade tid med Kalmar. Och mig. Och Sandra så klart! Det blev alldeles för mycket shopping, middagar, promenader, inflyttningsfest och utgång. Så tack vare allt detta är jag mer sjuk än tidigare. Eller jag låter sjukare än förr. Fräser, hostar och låter som Britney Spears sexiga röst på kola. Mamma ringde och jag hann tänka både en och två gånger innan jag svarade. Visste ju att hon skulle skälla på mi. Måste ta det lugnt. Som jag sa i Söndags morse - Nu ska jag ta det lugnt jättelänge. Blir inte kalas förrän om 9 dagar.. Herregud vad hände i flytten mellan Hultsfred och Kalmar?

Nu är det dags att sova och förhoppningsvis vakna jättefrisk. Tvivlar starkt. Vad gjorde ni i helgen?

How He Loves



Tenta-brunch

Haha, hittade en bild på mig och Sandra från tiden i Hultsfred. Kan nog vara den första och jag kan ju inte säga att mycket har ändrats här inte.. Tänkte ställa mig och baka bröd till vår tenta-brunch nu. Sara smsade mig vid kvart i åtta och frågade om hon kunde komma över. Tror inte hon känner till vilken sjusovare Sandra är..



Make Belive

Make Belive. Så enkelt. Hade jag funnit detta verk på Spotify hade jag genast länka den till min musiklista som jag bjuder er på!  Nu ska jag sova. Natti



Klåparen

Ett av mina absoluta favoritband och poeter är Kent. Alla deras album innehåller fantastiskt bra musik och tycker deras texter är uppbyggda av betydande och beskrivande ord. De gör inte musik som man smälter tillsammans med snabbmakaronerna. Det är låtar som fastnar men som man måste få bearbeta lite. Det är musik som man vill höra igen. Det är ord man vill att någon någongång ska vilja säga till en. Det är.. bra helt enkelt! Återupplivade denna låt i bilen imorse, innan det var dags för tenta. Tänkte försöka lägga mig ner, vila och bli frisk, till denna! Det där med tålamod har ju aldrig varit min starka sida. Rasmus i bandet brukar säga åt mig att det är viktigt att ta det lugnt. Är det inte jag som borde säga så till honom? Hmm.. det där får jag jobba på!

Och du minns den du var med förakt, lite hat
Och man blir lik sin mor eller far
Du har förändrat ditt sätt, suddat ut varje spår
Men i själen din ja långt, långt in ekar tonåringens vrål



Kanelbullens dag i all ära..

Tycker jag har gjort dagens prestation - gått upp 6 för att skriva tenta. Mitt resultat känns väldigt blekt för tillfället, och med det menar jag inte ett U utan bara att jag inte har en aning om var på skalan jag hamnar. Mitt huvud är fortfarande tungt, mina bihållor dunkar, ögonen svider, halsen hostar på.. Ja det är kurering som gäller. Kanelbullar och skräckfilmsmaraton kanske kan vara något?


Paradise

Imorgon är det tenta i Hultsfred. Men inte mycket plugg som utförs här hemma. Nej, vi kände att vi behövde prioritera kanelbullens dag imorgon genom att baka bullar. Vet inte om jag ska börja tro på karma, men faktum är att nu sitter vi båda med tunga huvuden och känner hur feberfrossan intar våra kroppar.. Dessutom borde jag tagit mammas varning på allvar igår. Bihålorna gör ont. Det är okej om det bara är idag. Känner inte för att skriva tenta sjuk.

Sjukt tråkigt va? Nej något roligare är att man nu kan spicea upp sina spotifylistor med nya singeln - Livin' In Hysteria! Och hoppas snart denna låt kommer upp på spotify! Ju mer jag lyssnar på den ju mer övertygad blir jag om hur bra den är!


15.21

Herregud. Som Sandra sa - ska aldrig dricka igen.. förrän nästa vecka! Ganska suddigt från igår. Jag har tydliga bilder, däremot så har jag inte många röster att minnas. Hatar när man minns exakt vilka man pratat med men inte den blekaste om vad! Kvällen slutade med att jag stod iförd ett par trosor med en väska svingad öer axeln å diskuterade kvällen med Sandra. Hehee..


Gör Mig Till Din Man

Uggla är tillbaka. Och jag känner mig tvingad att lägga upp denna! Hörde jag radiohit?

Nu ska jag hoppa in i duschen. Visst så sa vi lugn helg men kunde inte riktigt tacka nej till Palace. Och inte heller är vi sena med att bjuda på förfest. Har bara ett problem, ett ständigt problem.. Vad fan ska man ha på sig?


ABL

Jajamensan! Även då det är över 20 grader ute sitter jag och Sandra vid köksbordet å bearbetar lagtex.. Samtidigt lyssnar vi på "All I Want For Christmas Is You".. Vad hände där liksom?


Jonas Alaska

Om jag inte är helt ute och cyklar så är denna fantastiska man en mycket uppskattad artist i Norge. Jag välkomnar dig till Sverige!



13.47

Vaknade av att Sandra sms-beordrade mig att stiga upp - frukosten var serverad i salongen. Magen kurrade lite och jag lunkade ut ur rummet och möttes pannkakor och omelett. Om jag inte sagt det förr - Sandra är världens bästa roomie!

Igår var en sån där kväll då man inte gör något speciellt men ändå gör något. Sushimiddag med Atena, Sandra, Rikard och Göteborgaren Calle. Det var första gången Calle åt både sushi och med pinnar - ganska äventyrlig middag med andra ord. Efter det lämnade Rikard oss när vi begav oss till Krögers för ett glas vin. Riktigt mysigt att bara sitta i goda vänners sällskap och smutta på något gott. Sen gick vi hem - jag bäddade ner Sandra och sen somnade även jag till en film.


RSS 2.0