31/3

God morgon! Idag är det mycket smått och gott som ska fixas! Ikväll är det nämligen maskeradbal! Först och främst måste jag införskaffa rekvisita till mitt eget yttre och för säkerhetsskull bör jag inhandla något från systembolaget ifall plan A inte är tillräckligt. Skämt åsido. Sedan ska jag till Palace för att hjälpa Huvudfaddrarna att duka och sedan öva på spexet. Vid fem ska jag, Sandra, Atena och Sanna hem till Nina för en fördrink och sen klackar vi över Esplanaden för att entra maskeradbalen. Tror kvällen kommer bli fantastisk!

Imorgon ska vi ha IK-bakismys och sen nästa vecka är det hemfärd. Längtar så mycket tills jag får hålla om den lilla nykomlingen i familjen! I tisdags fick jag en supersöt systerson och jag är så exalterad!! :)


Häng med bästa


Om du lämnade mig nu

Välkomnar måndagen med Lars Winnerbäck och Miss Li. Är på väg in till stan för att träffa Nina. Förhoppningsvis lyckas vi hitta en klänning till mig och fylla hjärnan med kunskaper om organisationsteorier. Vid halv tre har jag möte på Aftonbladet om Rockbjörnen! Önska mig lycka till!

Sedan vid 17.00 trycker vi in oss på bussen mot Kalmar :)


Natti

Verkligheten har gjort det igen. Hunnit ikapp mig. Imorgon har jag en sista dag här i Stockholm. Måste hitta en klänning + mask till maskerdagbalen nästa helg. Har absolut ingen tid till sånt i veckan. Veckan är fullbokad med bESStis-möte, inval av bESStisar, IK-möten, presentation/seminarium, skrivande av rapporter, bilskola, kurssökningar, SM i ekonomi.. Känner hur stressen kommer ifatt mig och hur kalendern är fulltecknad fram till i juni.. Förstår inte riktigt hur jag ska hinna med allt, men allt löser sig. Eller visst gör det?

Natti

Hej våffeldagen

Jag var extremt tveksam till om jag skulle åka till Sthlm denna helg. Idag undrar jag hur jag ens kunde tveka? Lördagen bjöd på reunion med favvisarna från gymnasiet! Våra olika framtidsplaner har separerat oss men när vi ses känns det inte som det var en dag sen sist! Jag är lyckligt lottad som har så fina vänner! :) För att referera Kapten Röd "håll hårt i din goda vän för där ute finns det gott om ormar!"

Kvällen avslutades, som den alltid brukade, med pyjamasparty! Dagen startade med våffelfrukost! Nu är jag på väg hem för att ha våffellunch med familjen! ;)


Hey party

Släkten återsamlades under några timmar för att hylla de 92 åren vår äldsta generation levt! Vi tuggade på scones och kakor medan vi uppdaterade varandra! Mycket trevligt! Alltför sällan!

Nu är jag på väg till vapiano stureplan för att äta middag med Emelie. Sen återförenas jag med Attis och Nina! Var vi hamnar ikväll är oskrivet!


240312

Tackar för gårdagen. Sex timmar på buss. Hem, bytte om och åt familjemiddag. Slängde iväg några frågor till sl och klackade sen iväg mot frögatan. Körde en snabb tjej-förfest med Atena och Nina för att sen åka vidare. Tappade bort oss, missade tåget. Hittade stationen, fick vänta 26 min. Underhöll oss på gammal hederligt vis. Kom slutligen fram men då bestämde sig herrskapet för att avsluta förfesten och påbörja natten, på V.

Nu är det dags att piggna till och åka till farmor. 92 bast!!


230312

Nu åker jag till Stockholm. Blev väldigt snabbt bestämt, men kunde bara inte tacka nej till en utgångs-helg med Atena och Nina. Imorgon ska jag även hem till farmor och fira hennes 92-årsdag. Party party.

OCH. Igår blev det bekräftat att jag fått praktiken på Rockbjörnen i sommar! Ännu en anledning till att fira!


Från förra gången jag var i Stockholm med Joanna!

Puss


Askan är den bästa jorden

Krunegård är min stora crush. Askan är den bästa jorden. Visst var han en fin del av Serenades men jag ser denna singel som ett bevis på hur vacker han är i singel-format. Bli inte upptagen innan du träffat mig.


Hörde att denna video togs i en enda tagning. Gillart!

210312

Kursstart. En omåttligt fnissig klass under evighetsuppropet. Nu väntar tre rapporter och tillhörande seminarier plus en tenta. Det känns som motivationen kommer hålla sig på avstånd när värmen intagit Kalmar. Är det sommar i resten av Sverige?

Nu ska jag iväg på IK-möte och sen blir det tacokväll med Sandra, Sanna, Nina och Atena. Efter det kör vi en lugn utekväll på Lilla Klubben. Indiequiz och trevligt sällskap slår inte fel.


We Are Young

Varje morgon spelas den här Usa-ettan i mina lurar. Punkt.  



Ta denna lista. Gör mig en tjänst. Gör dig själv en tjänst. Gör alla andra en tjänst. Dela musik. Share the love

Stop

åh jag känner mig som 7 igen. Hur många gånger har man inte lyssnat på den här? Hur gammal man är kommer man alltid kunna köra stop-dansen med stolthet! #Övarinnanrebeccakommerhit




St patrick's day

Rebecca är som vanligt sen til förfesten. Men det var inte helt oväntat så jag är inte heller klar. Snart är det dags att korka upp, ta på sig klackarna och skynda in i dimman. Naglar och ögonlock hedrar kvällens färg grönt. Ikväll skiter jag i studenthyllan. Det ska dansas!

Hemtenta är inte min grej..

Nu har jag skickat in hemtentan. Avslutade det igår vid 19.30 när jag var helt slut i hela kroppen. Såg några avsnitt av Grey's Anatomy innan jag somnade som en stock. Gick sen upp 06.00 och skrev färdigt det sista. Min rygg värker fruktansvärt mycket så efter frukosten ska jag till gymmet och stretcha kroppen. Känner även för att springa ett helt maraton! Det här med att vara fastlimmad på stolen framför datorn i 24 timmar är inget jag rekommenderar. Salstenta är ju tusen gånger bättre än hemtenta!

Fallskärm

Tystnad. Det är hemtenta. 4,5 timmar har gått. 19,5 återstår. Sen ska jag kanske äta och sova också. Ni får det senaste av Timbuktu så länge. Jag har börjat tokälska Timbuktu. Bästa texterna. VÅÅÅÅRKÄNSLOOOOR. Såja, ni kan ju typ skänka mig en tanke eller två under dagen. Puss




Use somebody

Nu ska jag möta upp Maja för att gå på ett informationsmöte om utbytesterminen. Har absolut inte bestämt mig för om jag ska åka eller inte, men jag känner mer och mer hur härligt det skulle vara att åka och utforska nya delar av världen. Har aldrig mått så bra som jag gjorde när jag bodde i Spanien och den känslan lockar mig till Zaragoza! Men ingen idé att bestämma sig än. Det brukar ju aldrig sluta som man tänkt iaf :)

Min nya favvo! Use Somebody-cover av Tyrone Wells!


Nu lugnar vi ner oss va?

Tjejen vaknade. Vandrade i 50 minuter. Åt frukost och begav sig en trappa ner till bilskolan. Fokuserade i 2 timmar och gick sen till Tullslätten för att lapa sol med sina gruppmedlemmar. Delade upp arbetet till en presentation och vandrade hemåt. Gick till bilskolan och fokuserade återigen några timmar på vem som har företräde och hur fort en tung lastbild med släpp får köra på landsväg. Misslyckades tre gånger om. Gick hem och ville gärna slå någon. Det blev för mycket. Inte enbart av själva testet på bilskolan, men huvudet svämmade över. Hur gör man för att fokusera på en sak när alla åtaganden och måsten slutar hålla sin köplats och börjar drar i en? Det var en kaosdag på Nygatan 29A och nu säger jag natti för att förhoppningvis vakna till en ny dag med nya strålar. Pulsen ska ner och jag ska ringa min mor för att berätta hur underbar hon är som orkade lyssna på mig idag.


I lördags när IK hade pizzamiddag innan resten av staben trillade in. I såna stunder finns endast glädje.


.

Våren har anlänt till Kalmar. Är du här för att stanna? Årets första utomhus-lunch på balkongen med Sandra. Tillbringade fler timmar än tänkt på bilskolan och jag är ett test närmre körkortet. Sandra hejjar på, det blir nämligen en belöning för oss båda när uppkörning godkänns! Filmkväll. Cronja tipsade om We need to talk about Kevin. Vidrig film! Blir nog en sömnlös natt.

Roligare än så var jag inte idag. Därför avslutar vi med något vackert och vårvälkomnande! Den här lyssnade jag extremt mycket på när jag bodde i Hultsfred. Den här våren kör nog samma soundtrack.


:)

Dagen igår var awesome. Kvällen igår likaså. Idag är det vackert i Kalmar så jag beger mig till Stensö för att promenera med Rebecca. Sandra sitter i soffan och fäller glädjetårar till de där människorna som tävlar i skidåkning. Antingen saknar jag någon gen då mitt intresse för denna sport är noll komma noll, eller så.. Ja, är jag helt enkelt inte intresserad. Som sagt.


Skyr?

Kan inte bestämma mig för om den här Skyr är god eller inte. Jag blir typ alldeles torr i munnen..

En timme kvar till Alvesta. Sen lägger vi på en och en halvtimme till Kalmar. Det blir ljusare och ljusare ju längre ner i landet vi kommer. Jag hoppas ljuset även innebär värme. Ångesten börjar släppa och peppen infinner sig! Jag är redo att tillsammans med IK klå både generalerna och HF! ;)


God morgon Stockholm & hejdå

Smög upp & försökte få ner alla utspridda saker i väskan samtidigt som jag försökte få fason på mitt eget yttre. Pussade Joanna hejdå & sprang sen till bussen. Väl på bussen inser jag att det väskan saknar en del saker..

Nu sitter jag på tåget mot Alvesta. Underhåller mig med en bok, som jag fick på The Voice igår, & lyssnar på radio :)


The Voice Sverige

Kvällen spenderades på The Voice Sverige. Duktiga artister och en riktigt kul kväll med Joanna! Nu väntar en natt fylld med hejdå-ångwst! Är inte redo att åka till Kalmar med vetskapen om att det dröjer 2 månader innan jag får träffa Joanna igen! Men men.. Det är team building och fest som väntar i Kalmar :)


Heyheyhey

Skulle köra igång shoppingen tidigt.. Gick så där.. Nu är vi iaf på väg till Skärholmen för att äta lunch med mamma :)


Beauuutiful day

Kramade på Ellinor på nya sats. Lunch i Vasastan. Shopping shopping shopping. Fika på Pub. Sönderfrusen. Familjemiddag. Långpromenad. Dags att sova.

P.s. Det är så underbart att vara med sin syster och bästa vän. Vi planerar en resa långt långt borta som ska vara i väldigt många dagar!


Jajamensan

Tycker Peace & love börjar närma sig braigheter! Regina Spector kommer. Gör du? ;)


JOANNA ÄR HEMMA

Är i Stockholm några dagar. Alltså onsdag till fredag, alternativ att jag åker tidigt på lördag. Joanna tar en veckas paus från alperna och ska vara med mig idag och imorgon! Har så otroligt mycket att berätta för varandra så idag blir det en låååångfika. Joanna sucktar efter shopping! Jag tänkte ta och leta upp ett par mintgröna byxor som jag fått span på. Ikväll spelar The Majority Says underbara bar i Stockholm. Är väldigt sugen på att se dem. Får se om Joanna är lika på.

Puss!

Euphooooriaaa

Nu är jag framme! Snart får jag träffa en person som jag saknat i över tre å en halv månad! Någon som kan gissa? ;)


Ranelid

Japp. Något ska man glömma. Men att glömma att borsta tänderna.. Känner mig riktigt ofräsch och ska så fort jag får tillfälle trycka in ett helt tuggummipaket i munnen. Det där tillfället tar jag nu!

Btw. Såg en föreläsning med Björn Ranelid igår. Spännande man det där. Vet inte vad jag ska säga om honom. Finns tillräckligt med folk som tycker till. Till skillnad från mig så vill Ranelid tycka till: "ni är Sveriges sämsta publik". Jag svarar som Ranelid brukar: "jag gjorde mitt bästa, och det är det som räknas".


Stress

Stress. Jag försöker hinna med mina rutiner samtidigt som rutinerna ska förändras under dagen. PW, träning och nyttiga måltider är just nu svåra att hinna med. Jag tar en spontantripp. Så min fråga till mig själv är just nu: Varför bloggar jag när jag borde bädda sängen, klä på mig, sminka mig, packa, göra matlåda.. Hej svejs

Atlas Hands

"I've got an atlas in my hands. I'm gonna turn when I listen to the lessons that I've learned."

Den är så kort så jag fortsätter att lyssna om och om. Detta är en traditionell, men inofficiell, OC-låt. I mina tankar är det så. Var det inte så här musik lät förut? Singer-songwriter som vi trånade efter. Sen kom pop. Sen kom house. Nu hyllar jag Benjamin Francis Leftwich som hänger kvar. Kanske är det inte den glada musiken vi vill ha när vårens strålar anländer, men det är musik som jag vill uppleva tillsammans med någon annan.



Btw. Rihanna till Peace & Love. Vem vill ta ett glädjeskutt tillsammans med mig?

Calling (lose my mind)

Äsch bäst jag tar tag i saken själv. Det blev ju ett rätt lyckat resultat. Det var ju Sebastian Ingrosso & Alesso som tillsammans gjort en riktigt bra låt med hjälp av RyanTedders röst. Låten heter Calling (lose my mind) och jag är helt såld. Jag vill dricka drinkar och dansa som aldrig förr tillsammans med tjejerna.



Nu ska jag städa upp här hemma. Folket har klagat på att jag inte var tillräckligt duktig efter onsdagens tillställning. Sen drar jag till gymmet.

060312

Nu ska jag försöka efterlysa en låt som jag inte vet något om. Typ. En mash up. Swedish House Mafia-låt. Manlig röst som pryder låten med nya ord. Någon som vet? Mycket underligt. Jag vet.

Morgonen startades med en 70-minuters PW med mamma. Ja, fast mamma traskade i Stockholm och jag i Kalmar. Telefonen förde oss samman. Efter en dusch och frukost är jag redo för Karmadagen. Föreläsningar med bl.a. Björn Ranelid och Peter Walhbeck sedan företagsmingel. Vet inte riktigt vad jag förväntar mig av denna dag, men blir nog bra.



Puss


050312

Fick nomineringen från Erasmus idag. Universidad de Zaragoza. Vad tror ni om det va? Tillbaka till mitt älskade Spanien, lite varmare klimat och prata massa spanska. Låter som lösningen på skoltröttheten..








020312

Jag är så lycklig nu. Väldigt illamående och mätt, men ack så lycklig! Onsdagen bjöd på förfest som på något sätt övergick till en Fest. Tack till alla som kom! Sen blev det torsdag och jag vaknade alldeles för tidigt för att orka med mig själv. Istället la jag energi på att plocka flaskor och burkar. Avslutningsvis drog jag några svepningar med moppen för att bli av med de sista dropparna som försummats till golvet. Sedan blev jag sängliggande och plöjde SATC. Avslutade dagen med ett träningspass.

Sen kom dagen med stort D. Det kändes som hon lämnade Kalmar för flera månader sedan. Det har hänt så mycket. Jag erbjöd Sandra något så fantastiskt som att ta en låångfika på stan så hon fick glänsa i min blekhet. Detta är förmodligen något jag kommer klaga mycket på, så det är lika bra att ni vänjer er! Äntligen är hon hemma och ikväll ska jag försöka hålla henne vaken tillsammans med The Voice Sverie.



Grattis till mig själv för att jag fick VG på tentan. Aldrig varit så hopplöst omtiverad till något som denna kurs så denna belöning behövdes!


RSS 2.0