Ain't so bad

Veckan startade på topp. Träffade riktigt mycket trevliga människor på 100 Live, en del gamla å en del nya vänner. Maverick charmade tjejerna med sin röst och gjorde ett riktigt bra gig! Kvällen fortsatte tills Etablissemanget stängde och någonstans på vägen hem så ändrades riktningen. Somnade i ett kollektiv i Enskede runt 7 och vaknade 8. Väckte tjejerna och åkte till Scandic Anglais för att äta frukost med Jennifer. Fick sedan brutal magkramp och åkte hem och somnade. Väcktes vid 06.00 imorse för att åka till Sats - Äntligen är jag frisk och kan träna! 
 
 
 
Nu blir det en promenad till stan och sen ska jag plugga hela dagen. Puss

Julian

David visade mig Say Lou Lou. Jag är väldigt snabb på att bestämma mig för om jag gillar en låt eller inte. Maybe You var en klockren kärlek redan första sekunderna. Nu i dagarna släpper de sin andra singel (YES!) Julian, och visst hör man att det är Say Lou Lou. Det betyder även att den får tummen upp. Ser fram emot ännu en kreativt och känsligt gjort video. 
 
 

100 Live

Ikväll blir det Mosebacke, 100 Live. Självfallet vankas det spelning; Maverick, Emerentia och Midnight Boy. Drar med mig Joanna, Elin, Malou, Atena, Sandra och Mimmi. Kom dit vettja!
 

Monday morning

Äntligen. Är igång med plugget. Praktiken är så otroligt mycket roligare att jag gör allt för att skippa plugget. Dock kom jag på att praktiken inte börjat officiellt och att jag lovat mig själv att i princip vara klar med plugget när jag sätter nycklarna i låset till praktiken.. Därför sitter jag nu på Coffehouse by George och trycker på tangenterna. Har en vecka på mig nu, med överseende för påsken och några praktiktimmar..
 
 
 
Helgen var underbar. Fredagen spenderade jag med min syster, Jennifer och Malou på Story Hotel. Maverick spelade några låtar och vi varvade öl med fireball. På lördagen var jag med i studion och efteråt pustade vi ut med några glas vin. När sällskapet drog till Boquerian mötte jag upp Atena och Ida och tog ett glas. Men gäsparna tog överhand och jag insåg att det var dags för mig att åka hem. Vaknade upp relativt tidigt och åkte in till danslokalen i några timmar. Underbar helg. Kvällen avslutades med en promenad på 16 km.

Black eyes and blue

 Hej ny vecka. Jag kickar igång dig med den här låten.
 
 
Be your own warrior.
 

Natti

Fortsatte helgen på Base23. Det har kommit att bli mitt helghäng och så kommer det fortsätta. Dans, samarbetsövningar och lärdomar om media. Annars då? Jag har blivit sjukare och fått ställa in alla kvällsplaner. SÅ. JÄVLA. TRÅKIGT. Har nu införskaffat mediciner för mina sista pengar och ratar nu alla huskurer. Dem är alla beprövade men alla värdelösa.
 
Imorgon kickar vi igång veckan med en dunderlåt som min vän Emelie tipsade mig om! Don't miss it!

Hej Lördag

Idag är en bra dag för idag ska jag träffa min praktik. Dagens to do är lite oklart, men tror det blir en strålande dag! Nu skiter jag i att min hals gör ont och inte vill bli frisk. Jag har vilat så mkt att jag börjat få liggsår, typ iaf. Nu ska jag kasta mig in i duschen och låtsas som att jag är suuuuperfrisk. Detta är ju inte kul.
 
 

say lou lou

 
får.inte.nog. 
Extremt vackert. Precis i min smak.
 
Tjejduon kör förband åt Hurts som spelar på Debaser nu på måndag. Hade verkligen velat gå men min plånbok säger stopp efter att äntligen ha beställt en ny dator. Finally. Äntligen.

Saturday

Fantastisk gårdag. Spenderade timmarna mellan 01.00-05.00 Under Bron. Dansade i dimman tills fötterna värkte. Tog en taxi till efterfesten, lyssnade på gamla hits från 70-talet, delade på en flaska tequila och övade på Dirty Dancing-hoppet. 
 
Har sovit mer eller mindre fram till nu.. hehe. Jobbar om en timme och fram till 04.00 i natt på SVMK-Festen på Münchenbryggeriet. Lagom pepp..  
 
 

Dance Our Tears Away

Fantastisk vecka rent ut sagt. Varje dag har bjudit på härligt häng med vänner. I onsdags åkte jag upp till Uppsala för att framförallt umgås med Emelie och Rebecca. Middagar, promenader, utgång på Stocken och bakishäng med trevliga studenter. Nu kom jag precis hem och ska ta en promenad innan solen hinner gå ner. Sen blir det middag, vinprovning och utgång med ett stort tjejgäng! 
 
En dålig vana vid alkoholintag är att jag är väldigt bestämd med vilken musik som ska spelas. Fastnar ofta vid Spotify på förfesterna och struntar helt i vad andra lagt i Queue.. Extremt otrevligt tycker jag och brukar ofta be mina vänner att inte be mig välja "för att du kan ju det där med musik". Håll mig borta från musiken ikväll! Men om nu detta händer ikväll är det garanterat den här låten som kommer spelas på riktigt hög musik!
 

Beautiful

Bra vecka. Mycket fin kväll i måndags med Atena och gäng random killar. Drack öl, hittade på raggningsrepliker och skrattade extremt mycket. Tack för det. På tisdagen ville jag gärna sova men motstod en sovmorgon mot några jobbtimmar. Kvällen avslutade tillsammans med fina Elin. Kollade på film, Bitchkram, och frossade i fruktsallad! 
 
Bjuder på en liten våruppiggare;
 
 

Gary Clark Jr.

Bara hem och landa lite nu. Åt lunch på ett av mina favvoställen på söder, Muggen, och sen tog jag med mig Allan på en promenad runt årstaviken medan min syster var på möte. Medan han somnade i vagnen så lyssnade jag på radio och sög in solens strålar. Ikväll ska jag träffa Max och några av hans vänner för att se Gary Clark Jr på Debaser Slussen.  nähä, mitt biljettköp gick inte igenom och nu var det slutsålt. Istället så dricker vi lite öl tillsammans och sen går jag och Atena till Lilla Hotellbaren där den för mig okända CUBA spelar ikväll.
 

Behind the scenes

Helgen var en Gott och blandat-påse. Lite av en new edition skulle jag vilja påstå. Jobbade på Münchenbryggeriet både fredag och lördag natt. Lördag dag spenderades tillsammans med Daff och några andra fina typer i studion. Sedan begav jag mig till jobbet och var med om ett intensivt pass i en stressig miljö. Hädanefter kommer jag verkligen tänka mig för innan jag skriker på garderobspersonalen. Sedan sov jag fyra timmar för att skynda mig iväg och träffa Daff och de andra för att spela in musikvideon. Tåget har börjat rulla och det är bara att hålla sig kvar! 
 
En dag är mitt team så stort! Beyonce är förövrigt så sjukt vacker på alla sätt!
 
 
Nu har jag precis skickat in min litteraturrapport för projektledningen så i veckan ska jag börja på nästa moment som jag tror kan bli ganska kul. Det går ut på att man ska arrangera ett event (surprise)! Men nu ska jag sova för att imorgon äta lunch med min storasyster och systerson + vara barnvakt! :)
 

X You

För er som inte hört talas om X You bör fortsätta läsa. Detta sägs enligt Resumé.se vara det största globala musiksamarbetet hittills, och ja vem kan inte hålla med? Efter 6 veckor har över 4000 bidrag skickats med nästan 13 000 melodier. Är det inte sjukt vad många människor som dagligen skriver och producerar musik? Bakom alla dessa olika melodier står minst en kompositör som lagt ner tid och engagemang. Musik kan verkligen sammanlänka oss! Nedan är reslutatet som framtogs av Avicii.
 
 
Läs mer här!
Verkligen en Avicii-låt, jag hade bara önskat en voice till detta! Nästa projekt maybe?

I'm dying to become a workaholic who lives for music.

Okej, dagarna räknas ner. 8 dagar kvar till min bästa vän Joanna kommer hem. 98 dagar kvar till examen. 104 dagar kvar till Summerburst. 159 dagar kvar till Way Out West. Men först och främst; 30 dagar kvar tills praktiken börjar. Pratade med David idag och han informerade mig om några dagar som jag bör vara med på för att introduceras i företaget. Imorgon ska jag vara med i studion för en av deras akter. Ska bli så jävla kul att få se hur arbetet bakom en hit går till - ja för självklart är det nästa stora artist som spelas in! Inga frågetecken där va!
 
 
Ganska vilsen tjej, midsommar 2009. Allt blir bättre med tiden, eller vad säger man?

Bara Vi

Igår mötte jag upp saknade Elin som äntligen kommit hem från alperna. Var så otroligt skönt att trffa henne igen och jag kände hur hela jag kunde bli mig själv igen. Vissa människor ska man verkligen hålla fast vid! Senare på kvällen mötte jag upp Atena, Ingela och Sara på Bara Vi och körde musikquiz. Drack något glas och letade svaren till frågorna medan livebandet briljerade! Riktigt trevlig kväll! 
 
Nu ska jag äta frukost och sen plugga. Ikväll vankas det jobb på Münchenbryggeriet då Above & Beyond spelar. Kommer ni ihåg att jag för några veckor sedan skrev om Jeremy Olander? Han är support för kvällen och jag hoppas få se en glimt av honom! 03.30 stämplar jag ut i natt..
 
 

RSS 2.0