Den där första tentafesten

Ja eftersom barnkalas var kvällens tema så det var inte helt onaturligt att festen pryddes av färg, låtsastatueringar, hänglsen, spikes, klisterörhängen, pärlhalsband och blommigt. Själv dansade jag i en blommig kjol, ninja turtles-t-shirt, flätor och godishalsband. Men efter ett glas eller två så var man lika snygg som alltid. Sandra tog chansen att använda 20-årspresenten - den rosa kickboarden!

Kvällen avslutades helt ofrivilligt då 90-talsmusiken gjort oss så lyckliga att rösten brast. Men det kanske var lika bra då klockan hunnit slå fyra, iaf för 15 tappra själar. Självklart fick jag hemsläp och duon joinade efterfesten på facebook, as usual.

Efter 6 timmars energipåfyllning ringde en av dem där som gick hem tidigt och var pigg, till skillnad från vissa andra. Tillsammans med lite idol åt vi frukost och sen tog vi en promenad över till tjejerna på Barrvägen. Det var väl dagens stora uppgift. Nu sitter jag och äter lite middag i väntan på att dra på mig ett fodral och gå in för sex and the city-tema. Metropol har invigning och det ska festas!


Kommentarer

Skriv ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara dina uppgifter?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Ditt meddelande:

Trackback
RSS 2.0