#kfc25

Nej det är inte Kentucky Fried Chicken som firas. Denna helg var det Karin. Nästa helg är min och i mars är det Cronjas tur. 2015 är året då vi når milstolpen vi pratade om som barn. "Då kommer jag ha barn, man och stor villa." Att fylla 25 är inte som man tror. Det är bättre. Som barn trodde vi att att det gick utför efter 25, att man var vuxen nog att aldrig göra felsteg och vara där så otroligt felfri som vi trodde att våra föräldrar var. Sen blev vi "vuxna" (vad nu det betyder) och insåg att man aldrig blir vuxen på riktigt. Vi bara lurar vår omgivning att tro att vi är något samhället begär av oss. 
 
 
Vi vet nu att 25 inte är en milstople som betyder något mer än att vi är lite mognare, lite äldre, lite mer lagliga och på väg mot det där citatet "Jag var vilsen som ung." 
 
 
Så vad betyder #kfc25? Egentligen ingenting mer än att vi samlar alla momenst värda en Instagram-push där. Och att den används under våra weekends. Första gick av stapeln denna vecka och handlade om Karins 25-årsdag i Warsava. Cava, cava och återigen cava, en del klubbande, caféer, barer, restauranger, biobesök och den där tiden man inte alltid hittar i vardagen med sina vänner. Tack för en perfekt helg. Ser fram emot nästa resa!
 

Kommentarer

Skriv ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara dina uppgifter?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Ditt meddelande:

Trackback
RSS 2.0