Tack för en fin helg

Ännu en fantastisk helg har kommit och passerat. I fredags hade vi en ledig förmiddag som jag och Sandra spenderade på Kalmars kullerstenar, kollade i nyöppnade butiker och åt lunch. Sen hade vi kursstart i skolan. På kvällen hade vi lite hang hos Nina.
 
Igår hängde vi med grabbarna till Hansa City för att kika lite i affärer. Vi spräckte alla tänkbara teorier från förra kursen Sinnesmarknadsföring då det var killarna som letade fynd i evigheter. Jag och Sandra gick mest in och ut i butikerna i brist på tålamod och informerade killarna med orden "vi väntar utanför, älskling...". Dock lät vi killarna avgöra helgens experiment - färga håret. Jag skulle bli ginger och Sandra platinablond... Kunde ha slutat i tårar! Familjen består nu av Michell - the yellow pornstar, och.. Felizia med lite mörkare hår.. Fail! Idag tar vi tag i detta för att få bättre resultat!
 
Hursom.. Vi mötte upp resten av IK (introduktionskommittén) på restaurang Athena för att äta middag. Sedan gick vi till Kalmarsalen för att se RAW Comedy Club. Längst fram i mitten blev min plats, trevligt! Så sjukt kul kväll! Vi bjöds på underhållning av Mårten Andersson, Marika Karlsson, Kristoffer Appelquist, Axis of Awesome och Reginald D Hunter. Sedan var tanken att vi skulle möta upp Hagge och Tobbe på lugna Krögers, men grabbarna hade fått tag i vår findricka och hamnat på mellanfest. Så det blev natti natti för oss två.
 
 

Kommentarer

Skriv ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara dina uppgifter?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Ditt meddelande:

Trackback
RSS 2.0