Kom och rädda mig från den bruna massan i frysen

Nu har jag stoppat in dig där du hör hemma. Eller egentligen vill jag kasta dig i sopporna men det där med att slänga mat känns så hemskt. Funderade på om jag skulle överraska Samuel med kakan, han har ju varit duktig och städat hela kvällen (eller var det Henrik som städade kanske?). Iaf ligger jag som en pösmunk i soffan och säger som så många gånger förr Det där var banne mig sista sockerbiten som tog form i min kropp! Men något säger mig att om inte Samuel, eller någon annan för all del, kommer och hämtar den så slutar onsdagskvällen i en repris jag mer än gärna vill slippa!

Idag har varit en kreativ dag. Har gjort ett antal listor, sådana där smarta to do-listor som gör arbetet supermega effektivt. Men ännu fler mind maps har tillverkats. Inspirationen och kreativiteten flödar och hjärnan har gått på högvarv. Sandra och jag har förlöst ett antal företagsidéer. Vi har även ordnat en protestlista som ska sättas upp i hela Hultsfred och sen ges till politiker och polisen - skriver mer om den sen!

Efter Emil Larssons föreläsning idag har jag blivit mer övertygad, om det nu går, om hur rätt den här utbildningen och dess inriktining är för mig! Har blivit tilldelad sån där cool hemlighetsstämplad info. Det ni! Vi blev även indelade i grupper för att hjälpa till med turnéplaner för diverse olika artister, dessa kan jag inte nämna än. Så har suttit hela kvällen med detta. Har alltid tyckt lite synd om våra föreläsare som måste åka till Hultsfred för att lära oss om sånt som är vardagsmat för dem. Men Emil gav ett intryck av att han ville veta lika mycket om oss och vad vi kan och vill kunna - vad vi kan erbjuda musikbranschen. Hur coolt är inte det!?


Kommentarer

Skriv ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara dina uppgifter?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Ditt meddelande:

Trackback
RSS 2.0